- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
- #4.661
bennur tbrk ederm cnm bgun ogrencler gunuydu tezini vermissn tam alkiss:))) keyfm iyi nisanlmla uc saat konstk sicacikdi icm sesini duyarken
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin canimbende arkadasimi bekliyorum oturmaya gelecek.. kocamla da konustum keyfim iyi
![]()
teşekkür ederim ilkaycım :)
aynen cnm onlar iyiyse bizde iyi oluyoruz burda...
sen nasılsın :)
:))))))))) hehe saolasin canimmm bakalim nolcak :) size iyi oturmalar ohh keyif yapin azdedikodu hehehe bende askimla konustum 2 dakikada olsa:s gece 3-5 nobet var yine:S sabahda aarziye cikacaklar artik donene kdr duyamicam sesiniii :S
uzayim kolay gelsn cnm.allah askerlerinize yrdm etsin
bennur tbrk ederm cnm bgun ogrencler gunuydu tezini vermissn tam alkiss:))) keyfm iyi nisanlmla uc saat konstk sicacikdi icm sesini duyarken
Iyiym canim, isten geldim camasirlarimi topladim evimi topladim kocamla konustumsimdide arkadasimi bekliyorum bakalim gelecek mi, 3. Seferdir gelemiyorda o yuzden bakalim gelecek mi dedim
![]()
ilkaycm iyi otrmlr arkadasn glnce bzi unutma
hamarat olunca insan böyle oluyor demek ki :) inş. gelir cnm biraz sohbet etmek iyi gelir sana da yanlız kalmazsın hemde :)
Yok kiz kocam gidince cok usengec oldum camasirlari topluyorum mesela gunler sonra onu katlayip dolaba yerlestiriyorum meselagelmezse de kitap okurum napalım
![]()
kizlar sevgilim yarin araziye cikacak..neler oluyo biliyomusunuz neler ypiliyo oaralardavarmi sevdigi araziye cikan??
hem çalışıp hem ev işi hem el işi yapmak kolay değil iyi idare ediyosun ama işten gelmişin çamaşırlar toplanmış katlanmış büyük başarı :)
Canim sanirim bu bulunduklari yere gore farklilik gosterecek:44: esim soyle anlatti "gece olunca cadirlari kuracakmisiz, nobet tutacakmisiz, hergun seyyar kantin ve tuvalet gelecekmis26:) genelde yatarak gecirecekmisiz" demisti.. esimin bataryasi kislada kalacakmis, nobetci olarak orda kalacaklarmis araziye cikmayacaklarmis ama yine cadirda yatacaklarmis.. telefonlara uzakta olacaklarmis.. aksamlari bi iki dakikaligina arayabilirim heralde dedi:44: kac gun arazide olacaklarmis?
( o zaman ne amacla cikariyolar bu araziye bisey yaptirmayacaklarsa yaa resmen iskence
( zaten durmadan siddetli yagmur yagiyor diyo
(( sanirim pazara kadar canim onlarda tam bilmiyorlar bi bilgi verilmiyomus tam
(
Amaci bilemem tatlım ., zatem esiminde dedigi su 'ben 12 nisanda askeriyenin kapisinindan girdigim anda mantigi o kapida biraktim, hic biseyde bunu neden yapıyoruz demiyorum, yapin diyorlar yapiyorum ve kafamda da onu bitiriyorum' demisti:26: bende artik sormuyorum ona yaptigi şeylerin nedenini..
kizlaaar ben geldimmmm... rapor veriyorum
staj basvurularimi yoladim nihayet... hemen 20 dkk sonra cvp verdi cumartesi görüsmem var.
sevdigim aramadi bu gün.
ve sizi özledimmm![]()