• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

evet param yok denmezki...sormadan vermeleri lazım sen istemesen bile zorla vermeleri lazım hatta.insan ann babasına teklifsiz oluyor tabi

kızlar nasılsınız bugün ?

ben hiçiyi değilim ilk çarşı iznimizdi ilk kamerada görüşmemizdi fakat çok soğuktu en ufak güzel söz söylenmedi üstüne tartışmayla geçti sorunda savunmam da giydiğim kıyafetmiş buna takmış ne doğru düzgün mesajlaştık ne de camda güzel güzel sohbet ettik ben hiç bugünü böyle hayal etmemiştim akşam çok heyecanlıydım bugün için çok moralim bozuldu :( :(

canim kesin baska bi sorunu vardir söylemedigi ondan öyle yapiyordur diye düsünüyorum. sen bozma moarlini. daha hassas oluyorlar sanirim. sen bozma moralini. aradiginda coook normal konus hic birsey yokmus gibi. ben sürekli seninle gurur duyoyrum diyorum sonra gelecek hayalleri anlatiyorum orali bozuk olunca ben hep güzel seyler söylüyorum. sen simdi hic birsey yokmus gibi davran. dönsünler herseyi ozaman hal edersiniz. simdilik biz altdan alcaz napalim

Bennurcum çok üzüldüm normalde de kıskanc mıdır? Giysine takınca kafayı başka bişey düşünememiş herhald:26:

Canım bazı dönemler ilgiye daha çok ihtiyacımız olur,kendimizi çok yalnız ve çaresiz hissederiz ya,öyle bir psikolojiye girdim bir anda:14:sınav kaygım gün geçtikçe artıyor,nişanlımın yanımda olmasına

çok ihtiyacım var :25: 3-4 gün öncesine kadar günde en az 2 defa konuşuyorduk uzun uzun,birden günde 1'e düştü araması.Cep telefonu da var artık ben daha rahat olur görüşmelerimiz diye

düşünmüştüm ama olmadı:26:sivil hayatla karşılaştırma yaptım tabi.349'ların terhis olmasıyla birlikte 52 kişiden 35 kişiye düştüler,kişi sayısı az olduğu için 24 içinde 3 defa nöbet tutuyor.Bir de

revircilikten yazıcılığa aldılar askerimi.Yazıcı olan çocuktan bölük komutanı memnun kalmamış ve nişanlıma sen yaparsın,o revircilik yapsın demiş:47:o duruma da çok morali bozulduBen de tabi kendi

kendime triplere girdim,telefon yanında ama ne doğru dürüst arıyor ne de mesaj yazıyor diye:26:ona beli etmedim ama kendi kendimi yedim durdum,uzaklaşıyor benden diye:14:ilk defa empati

yapamadım,ne kadar yoğun,uykusuz olduğunu düşünemedim:14:bugün daha rahat konuştuk ben de biraz daha rahatladım tabi ama 2 gün çok kötüydü benim için :43:çok şükür ona belli etmedim

:31:

cnmm nöbet olayıı evtt bzde dee çok yoğunlaştı, bugn hem gndz nöbet tuttuu hem de gece nöbeti var.. ama geçick günler sen üzülmee lt.. kpss için streslisindr tabiii az kaldı ama inş emeğinin karşılığını alıcaksın cnm.. nişanlın da dönck, senin ataman olcakkk, her şey daha güzel olcak..

Evet tatlim 4 bucuga kadar telefondan konustuk kocisimle:16: bugunde cok guzel seyler soylemeye devam etti dünkü mesajlarindan sonra da:nazar: bana cok moral oldu.. dun aksam kotuydum cunku.. bi sürü odeme yaptim ve maasimin yarisindan fazlasi gitti:50: sıkıntının farkindayim geldigimde seni izmire alisverise goturecegim karicim sabret dedi:12:

cnmm evtt senin için daha zor süreçç evin sorumluluğu snde ama sen de maşallah bak üstesndn geliosunn, kaldırabiliosun.. eşin döndüğü zamann bu günleri anlatıp gülceksnz.. her şey daha ii olcak ama tabii şimdi tek maaş oldu dimii, biraz sıkıntıı oluodur ama geçickk hepsii

hamidecim güzel bu ama bana çok hareketli geldi ben daha soft renkleri seviyorum yani bakınca çok hoşuma gitti ama kullanabilirmisin desen kullanamam galiba ama çok tutkulu bir secim:23:

kızlar nasılsınız bugün ?

ben hiçiyi değilim ilk çarşı iznimizdi ilk kamerada görüşmemizdi fakat çok soğuktu en ufak güzel söz söylenmedi üstüne tartışmayla geçti sorunda savunmam da giydiğim kıyafetmiş buna takmış ne doğru düzgün mesajlaştık ne de camda güzel güzel sohbet ettik ben hiç bugünü böyle hayal etmemiştim akşam çok heyecanlıydım bugün için çok moralim bozuldu :( :(

cnmm orda biraz değişiolar maalesef, biraz kaprisleri artıo sanki.. normalde de kıskanç mıdır çok? sabretcez artt bi süree cnmm yaa şimdi üzülmüştr o da aslnda, haftayaa dahaa güzel konuşursnzzz sen üzülmeee

canim kesin baska bi sorunu vardir söylemedigi ondan öyle yapiyordur diye düsünüyorum. sen bozma moarlini. daha hassas oluyorlar sanirim. sen bozma moralini. aradiginda coook normal konus hic birsey yokmus gibi. ben sürekli seninle gurur duyoyrum diyorum sonra gelecek hayalleri anlatiyorum orali bozuk olunca ben hep güzel seyler söylüyorum. sen simdi hic birsey yokmus gibi davran. dönsünler herseyi ozaman hal edersiniz. simdilik biz altdan alcaz napalim
alttan alıyorumda geri dönüş olmayıca moralim iyice bozuluyor anlam veremiyorum bu tavra ben geliceksin ne güzel evlenicem diyorum buna bile dönmüyor çok moralim bozuk çok...

Bennurcum çok üzüldüm normalde de kıskanc mıdır? Giysine takınca kafayı başka bişey düşünememiş herhald:26:
evet cnm genel olarak kıskanç elinden gelse dışarı çıkma beni evde bekle diyecek halbuki üstümde hiç bişey yoktu kumaş pantolon ve gömlekleydim gömlek bile boldu tayt üstü elbise gitmiş gibisn bide topuklu çok güze böyle devam et bende burda seni düşüneyim ne yapıyor ne giyiyor acaba diye dedi çok üzüldüm :43::43::43:

cnmm orda biraz değişiolar maalesef, biraz kaprisleri artıo sanki.. normalde de kıskanç mıdır çok? sabretcez artt bi süree cnmm yaa şimdi üzülmüştr o da aslnda, haftayaa dahaa güzel konuşursnzzz sen üzülmeee

sabır da cnm bi yerde bitiyor hayat benm içinde kolay değil burda insanların laflarına katlanmaya çalışıyorum bide destek görmeyince dahada kötü oluyor bugün yıkıldım resmen çekingendir hemen öyle açamaz kendini biliyorum bunu ama bugn çok daha farklı olmalıydı hiç özlem kokmuyordu görüşmemiz kızdı sinirlendi ve gitti...:43::43:

hamidecim güzel bu ama bana çok hareketli geldi ben daha soft renkleri seviyorum yani bakınca çok hoşuma gitti ama kullanabilirmisin desen kullanamam galiba ama çok tutkulu bir secim:23:

sen ne diyorsun biz aslinda kirmizi siyah konbinini düsünüyorduk daha modernt tarzda mobilyalar. ama bunu görünce bayildim

alttan alıyorumda geri dönüş olmayıca moralim iyice bozuluyor anlam veremiyorum bu tavra ben geliceksin ne güzel evlenicem diyorum buna bile dönmüyor çok moralim bozuk çok...

evet cnm genel olarak kıskanç elinden gelse dışarı çıkma beni evde bekle diyecek halbuki üstümde hiç bişey yoktu kumaş pantolon ve gömlekleydim gömlek bile boldu tayt üstü elbise gitmiş gibisn bide topuklu çok güze böyle devam et bende burda seni düşüneyim ne yapıyor ne giyiyor acaba diye dedi çok üzüldüm :43::43::43:

sabır da cnm bi yerde bitiyor hayat benm içinde kolay değil burda insanların laflarına katlanmaya çalışıyorum bide destek görmeyince dahada kötü oluyor bugün yıkıldım resmen çekingendir hemen öyle açamaz kendini biliyorum bunu ama bugn çok daha farklı olmalıydı hiç özlem kokmuyordu görüşmemiz kızdı sinirlendi ve gitti...:43::43:
Cnm kıskanclık eğer dozundaysa çok güzel aynı şeylerî ben de yaşıyoru:50: ama dur demek gerek. Sunum yaparken de şık giymen lazım mecbursun yanii:26:

canım bunun gardrobu yok mu :44: kırmızı siyahı bende seviyorum ama parlak kumaşları değil

aynen öyle. zaten o renklerde daha modern hatlar güzel duruyor. aa dedim ya bunu gördük. böyle önünde kaldim hahahah. gardorobu vardi biz gördügümüzde. ama burda yok o. bulamadim yani. aaaa dur ben bi salon resmi yüklicem sana harika birsey telde resim bi sn

aynen öyle. zaten o renklerde daha modern hatlar güzel duruyor. aa dedim ya bunu gördük. böyle önünde kaldim hahahah. gardorobu vardi biz gördügümüzde. ama burda yok o. bulamadim yani. aaaa dur ben bi salon resmi yüklicem sana harika birsey telde resim bi sn

tamam canım bakayım bende doğtaştan bunu çok beğendim
DOĞTAŞ - Frame Salon Takımı

Canim normalde de kiskanc diyorsun ya ordayken iyice akli sendedir.. biliyorum alttan almak bazen cok zor oluyor, sınırları zorlayabiliyorlar:26: sen biraz sakinles yarin hicbisey olmamis gibi konus bakalim, o surdurecek mi bugünkü durumu bi gör:26: insallah yarin daha iyi olursunuz:31:

Back
X