351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Ben burdayim kuzum .. sabahin köründe uyandim yine.. annemlerdeydim, oglen eve geldim.. geldigimden beri orayi burayi topluyorum, deli gibi camasir atiyorum makinaya elime ne gecerse :44: nasi vakit gecirecegimi bilemedim galiba:26:
Sen neler yaptin:26:

Ben de dip köşe evi temizledim, toparladim canim.Hic yapasim yoktu ama vakit gecsin diye yaptim.Ders calisacagim da dikkatimi toparlayamiyorum.Annemle konuştum bütün akrabalar toplanmislar pikniktelermis:-( ben de buradayim, nisanlim da yok:'( ilk defa yaz gelmesine üzülüyorum.

Ben de dip köşe evi temizledim, toparladim canim.Hic yapasim yoktu ama vakit gecsin diye yaptim.Ders calisacagim da dikkatimi toparlayamiyorum.Annemle konuştum bütün akrabalar toplanmislar pikniktelermis:-( ben de buradayim, nisanlim da yok:'( ilk defa yaz gelmesine üzülüyorum.

Aynen vakit gecsin diye yaptim.. hatta vakit gecsin diye spor bile yaptim:26:

Bende bu yazi yasanmamis sayiyorum.. ilk evli yazimiz olacakti.. olamadi:25:herkes kocasiyla, sevdikleriyle biyerlerde .. ben evde.. ne uzun bi pazar gunuymus.. bitmek bilmedi:50:

Bende bu yazi yasanmamis sayiyorum.. ilk evli yazimiz olacakti.. olamadi:25:herkes kocasiyla, sevdikleriyle biyerlerde .. ben evde.. ne uzun bi pazar gunuymus.. bitmek bilmedi:50:

Ama bir daha hicbir yaz ayri kalmayacaksiniz kuzum.Bu ayri gecirdiginiz son yaz inşallah. Bugün çok uzun geldi bana da.

Dün disaridayken nerede çift var radar gibi yakaladi gözlerim, sinir oldum.

Ama bir daha hicbir yaz ayri kalmayacaksiniz kuzum.Bu ayri gecirdiginiz son yaz inşallah. Bugün çok uzun geldi bana da.

Dün disaridayken nerede çift var radar gibi yakaladi gözlerim, sinir oldum.

Seneye yazi karnimda bebisle gecirecegiz iste bana ne:49::19: evet ya evde otursan gün gecmez disari ciksan herkes elele, napalım biz ya ayni sehirde olsak birlikte takilirdik bütün topik :1:

Canım sanıyorum o nane yağı tüm migren türlerine etki etmiyor.En azından bana bir çaresi olmadı:26:stres,sigara dumanı,çikolata,çok gürültülü ortam,aç kalmak,çok yemek yemek,asitli içecekler,uykusuzluk,çok uyumak,regl tetikleyicilerim:25:

her şey tamam da çikolataya şaşırdım ilginçmişşş:53: kafeinden dolayı belki de.

benim için de çarşı izninde toplamda 15dk falan konuşmak hayal kırıklığı yarattı. yanımda sürekli birileri olduğu için ayıp olmasın diye konuşamadık yaaa:(

Seneye yazi karnimda bebisle gecirecegiz iste bana ne:49::19: evet ya evde otursan gün gecmez disari ciksan herkes elele, napalım biz ya ayni sehirde olsak birlikte takilirdik bütün topik :1:

inşallahh bebiş isterizzzz:37:

hakkaten, metroda yapılan anons gibi "lütfen elele tutuşmayın, moralimiz bozuluyor" gibi bi anons yapmalıyız sanki:9:

benim için de çarşı izninde toplamda 15dk falan konuşmak hayal kırıklığı yarattı. yanımda sürekli birileri olduğu için ayıp olmasın diye konuşamadık yaaa:(

Esim 2 hafta carsi izni kullandı ikisinde de kimle ciktiysa acik acik söyledi arkadasina :31: "ben esimle konuşacağım" diye.. internet kafedeyken birliktelerdi, orda zaten facebooktan yazistik, oglen cikmislardi internet kafeden .. cay bahcesine gittiler biri bi kosede oturmus benimki bi köşede.. rahatca konusmustuk hatta telefonu hic kapatmadan.. seninki de haftaya oyle yapsin acik konussun tatlim olmaz ki bole her hafta, bosversin ayip olmaz :31:

Son düzenleyen: Moderatör:

Insallah kuzum.3 kişi gecirirsiniz işte ne güzel :-) evet keşke ayni şehirde olsaydik hepimiz, pazar günleri bulusma günü yapardik :-)

her şey tamam da çikolataya şaşırdım ilginçmişşş:53: kafeinden dolayı belki de.

Deli gibi kahve icerim başım agrimaz cikolata yerim agridan gözümü acamam. Tuhaf yani.
Haftaya daha uzun konusursunuz canim.Ben de hiç konusamadim bugün, arazide :-(

inşallahh bebiş isterizzzz:37:

hakkaten, metroda yapılan anons gibi "lütfen elele tutuşmayın, moralimiz bozuluyor" gibi bi anons yapmalıyız sanki:9:

Bizde istiyoruz:1: araziye cikmadan once son mesajlasmalarimiz hep bebis uzerineydi:38:
Evet camiden anons edelim minareden:22:

Esim 2 hafta carsi izni kulkandi ikisinde de kimle ciktiysa acik acik söyledi arkadasina :31: "ben esimle konuşacağım" diye.. internet kafedeyken birliktelerdi, orda zaten facebooktan yazistik, oglen cikmislardi internet kafeden .. cay bahcesine gittiler biri bi kosede oturmus benimki bi köşede.. rahatca konusmustuk hatta telefonu hic kapatmadan.. seninki de haftaya oyle yapsin acik konussun tatlim olmaz ki bole her hafta, bosversin ayip olmaz :31:

yok yavrum ya benim yanımda birileri vardı. özellikle aileden birileri yanımda olunca rahat olamadım tabi evli de olmadığımız için çok rahat konuşamıyoruz.
evet zaten asker arkadaşlarının da arkadan sesi geliyo bıdı bıdı herkes birisiyle konuşuyo telefonda:)

yok yavrum ya benim yanımda birileri vardı. özellikle aileden birileri yanımda olunca rahat olamadım tabi evli de olmadığımız için çok rahat konuşamıyoruz.
evet zaten asker arkadaşlarının da arkadan sesi geliyo bıdı bıdı herkes birisiyle konuşuyo telefonda:)

Senin yaninda mi biri vardi:1: o zaman sen yalniz kalacagin programlar yapacaksin o carsiya hangi gün cikacaksa diger gunu ailenle gecirip carsi gününü bosaltacaksin:31:

Ben yanımda birisi olsa da hiç takmıyorum sevdiceğim aradığında,bana biraz müsade deyip uzaklaşıyorum:9:

Bizde istiyoruz:1: araziye cikmadan once son mesajlasmalarimiz hep bebis uzerineydi:38:
Evet camiden anons edelim minareden:22:

tabi sizin istemeniz daha önemli sanki haha:9:
camiden daha etkili olur bence de:) hatta eylem yapalım:1: olmaz bu böyleee askerde sevdiceği olanların gözü önünde elele tutuşmak yakınlaşmak yasak olsun diye.

Insallah kuzum.3 kişi gecirirsiniz işte ne güzel :-) evet keşke ayni şehirde olsaydik hepimiz, pazar günleri bulusma günü yapardik :-)

Deli gibi kahve icerim başım agrimaz cikolata yerim agridan gözümü acamam. Tuhaf yani.
Haftaya daha uzun konusursunuz canim.Ben de hiç konusamadim bugün, arazide :-(

o zamn çikolatanın içinde başka bişey daha var seni etkileyen:44:
inşallah canım. doğru hiç konuşamayanlar bile var şimdi ben şikayet etmeyeyim halimden..

Senin yaninda mi biri vardi:1: o zaman sen yalniz kalacagin programlar yapacaksin o carsiya hangi gün cikacaksa diger gunu ailenle gecirip carsi gününü bosaltacaksin:31:

Ben yanımda birisi olsa da hiç takmıyorum sevdiceğim aradığında,bana biraz müsade deyip uzaklaşıyorum:9:

işte acemiliğime geldi bugün:17: bundan sonra daha profesyonel ve planlı davranmayı düşünüyorum:9: artık biz de eskiyoruz dimi bu askerlik konusunda ne de olsa heheh:51:

işte acemiliğime geldi bugün:17: bundan sonra daha profesyonel ve planlı davranmayı düşünüyorum:9: artık biz de eskiyoruz dimi bu askerlik konusunda ne de olsa heheh:51:

Ee tabi biz de ustalaşıyoruz artık :1:ben hep öyleydim ama sivildeyken de kim olursa olsun yanımda,çok önemli bir durum yoksa eğer,müsade isteyip konuşurdum nişanlımla :16:

askerlik konusu yeni yeni ilgimi çekmeye başladı doğal olarak, büyük ihtimalle sizin de öyle oldu. daha önceden pek ilgilenmiyorduk ama biliyor musunuz, bu konuda gündemi takip etmeye başladıkça, askere daha geç gönderseydim keşke demeye de başladım. çünkü şu politikaya bakarsak askerlik süresi baya kısalacak, eğer uygun ortam yakalanırsa vicdanı red bile olacak bence... umarım pişman olmayız.

Fıstıklar ben çıkayım ders çalışayım:ssz:bugün boşa gitti zaten akşamı değerlendireyim:31:

öpüyorum sizi:54:

şafak ikonumuzu koyup gideyim:ssz:

:114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114:

askerlik konusu yeni yeni ilgimi çekmeye başladı doğal olarak, büyük ihtimalle sizin de öyle oldu. daha önceden pek ilgilenmiyorduk ama biliyor musunuz, bu konuda gündemi takip etmeye başladıkça, askere daha geç gönderseydim keşke demeye de başladım. çünkü şu politikaya bakarsak askerlik süresi baya kısalacak, eğer uygun ortam yakalanırsa vicdanı red bile olacak bence... umarım pişman olmayız.

Turkiye de ne zaman ne olacağı belli olmuyor tatlim.. boyle gosterirler sonrada bambaska sonuc cikar:44: benim kocam 16 eylulde sagsaglim evimde olsunda, ondan sonra askerlik 1 aya düşsün umrumda degil:25:

Back
X