- Konu Sahibi esraylmz03
- #6.881
aynen dediğin gibi oldu cnm 'hayaller sadece beni mutlu etti' ondaysa öfke ve sinire sebep oldu halbuki ben bunların hayalini kurarak orasının bizim için bir basamak olduğunu düşünmesini istemiştim başaramadım bunu çözümsüz bir hal almaya başladı hatta sonra kısa vadeli şeyler konuşmaya başladık çarşı izni msjlaşma zamanlarımız gibi bunlar onu da rahatlattı sanırım çözdük sorunları :)Bennurcum atlatmaniza cok sevindimbazen erkekler bu evlilik dugun muhabbetinden sikilabiliyor hatta bunun icin asker olmalarina bile gerek yok
kisa vadede hayakker cogu zaman bizi daha mutlu eder
ulasmasi daha kolay ve daha yakindir
biz bu aralar kisa konusabiliyoruz o yuzden hic hayal kurmaya vakit kalmiyor :44: su arazi bi biteydi:26:
biticek cnm zaman durmuyor hep akıyor bizim için yavaşta aksa geçiyor bir şekilde sende harizandaki buluşmanızı şafak olarak say cnm daha kısa en azndan :) :)
cnmm hazirandan sonraa işimz daha kolay gbi gelio bana nedensee :)
daha az kalıyor sonrasında ramazan... tahminimce daha da rahat bırakırlar hem komutanlarında tatil dönemi oluyormuş sonra 353ler gelicek yavaştan... haziranın 17 gibi de uzun dönemler teslim olucak bizimkiler eskimiş olucak daha rahat bir süreç geçireceklerini umuyorum :)