351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Bennurcum atlatmaniza cok sevindim:31: bazen erkekler bu evlilik dugun muhabbetinden sikilabiliyor hatta bunun icin asker olmalarina bile gerek yok:1: kisa vadede hayakker cogu zaman bizi daha mutlu eder :31: ulasmasi daha kolay ve daha yakindir:31: biz bu aralar kisa konusabiliyoruz o yuzden hic hayal kurmaya vakit kalmiyor :44: su arazi bi biteydi:26:
aynen dediğin gibi oldu cnm 'hayaller sadece beni mutlu etti' ondaysa öfke ve sinire sebep oldu halbuki ben bunların hayalini kurarak orasının bizim için bir basamak olduğunu düşünmesini istemiştim başaramadım bunu çözümsüz bir hal almaya başladı hatta sonra kısa vadeli şeyler konuşmaya başladık çarşı izni msjlaşma zamanlarımız gibi bunlar onu da rahatlattı sanırım çözdük sorunları :)
biticek cnm zaman durmuyor hep akıyor bizim için yavaşta aksa geçiyor bir şekilde sende harizandaki buluşmanızı şafak olarak say cnm daha kısa en azndan :) :)

cnmm hazirandan sonraa işimz daha kolay gbi gelio bana nedensee :)

daha az kalıyor sonrasında ramazan... tahminimce daha da rahat bırakırlar hem komutanlarında tatil dönemi oluyormuş sonra 353ler gelicek yavaştan... haziranın 17 gibi de uzun dönemler teslim olucak bizimkiler eskimiş olucak daha rahat bir süreç geçireceklerini umuyorum :)

Kızlar merhaba,
Cumadan beri pek gelemedim..Cuma günü çok güzeldi kayınbabam bizi ısrarla davet etti hiç böyle yapmazdı yorgunum baba deyince tamam kızım derdi. çok şaşırdım gittik neyse meğer bana bilezik almış hediye verecekmiş ondan ısrar etmiş :16: Canım yaa yalnız olmamam mutlu hissetmem için neler yapıyorlar çok güzel eğlenceli muhabbetli bir akşamdı giderken bir ara kayınvalidem ortadan kayboldu bahçesine karanfiller var onun çok güzell.Bana bildiğiniz buket yapmış kapıdan çıkarkan, oğlum yok diye sen çiçeksiz mi kalıcan kızım al bakalım bunlar hm benim hem oğlumun yerine dedi:71::77:ayy çok mutlu oldum.dün de askerimin izni vardı kamerada görüştük ben yine birden ağlama krizine girdim yine çok hastalandım:14: beni o halde gördüğü için kendimden nefret ediyorum:26: o da ne yapacağını şaşırıyor:14: neyse kamerayı kpattık ben ilaç içtim duş aldım kendime geldim sonra dişçiye gittik bu arada mesajlaşıyorduk tabi sağolsun yine hep destek oldu askerim çok korkuyordum.ama hiç acımadı:53: bilsem daha önceden giderdim.öyle işte bugünde evde odamı topluyorum ama şu ağlama krizleri fark ettimde ne zaman çok mutlu olsam hemen ardına oluyor :50: biran önce doktora gitmek istiyorum:26:

şimdi iyiyiz şükür yani en azından sorunlarımızı biraz daha aştık... tepkileri bana karşı çok sertti hani derler ya erkek askerde daha düşkün olur bizde bu değilde tam tersi oldu sanki orda olmasının sebebi benmişim gibi acısını benden çıkartmaya başladı mutlu olsun diye evliliğimzden güzel günlerden bahsetmek istedim ilgilenmedi bile yemin töreninden sonra ilk kez kamerada da olsa birbirmizi görcektik o günde daha açar açmaz kıskançlık krizleri başladı benim yokluğumda hemen giyim değişmiş aferin sana böyle devam et dedi bütün gün burnumdan geldi sonrasında da ilgisiz tavrı sürdü özür diledi ama çok geçti benm için... sonra işi kopartma noktasına getirdi beni tamam bitsin o zaman dedim madem istemiyosun beni yanında nasıl istiyosan öyle olsun dedim bir iki gün sonra aklı başına geldi açılmaya başladı biraz daha normale döndü. meğerse şartları kötüymüş eroinmanı içicisi her türlü garip tip varmış orda ona bişey olursa ben daha fazla üzülrüm diye de böyle soğutuyormuş beni kendinden bunu da arkadaşına söylemiş ondan duyuyorum sonra kendide itiraf etti tabi... aileler de bu duruma şaşkın noluyo bir an da diyor herkes kimse anlam veremedi olanlara şükür ki topladık yavaş yavaş şimdi iyiyiz bugün olaylardan sonra ilk kez çarşı iznimiz vardı o da iptal edildi Türkiyeye yayılan eylemlerden dolayı :14:

Canım benim hepimizin mutluluğunu Allah nazarlardan korusun...Seni ne kadar sevdiğini düşün işte ona birşey olursa sen üzülme diye kendinden soğutmaya çalışıyor kötü yanlış bir yol ama niyetini düşün bence.Rabbim bize de onlarada bol sabır versin ama 3 ay yazısını gördüm ya ben daha rahatım hele plaka gelince tamamdır.Yavaştan haritaları da yollayım sizlere:31: 22 hazirnda uzun dönemler gelecekmiş bizim bazen günde8 saat nöbetimiz oluyor oda olmayacak artık:31: onun dışında denizciler çok rahat valla.Ama özlem özlemdir işte:31:

selam kizlar nasilsiniz. nezamandir gelemiyorum blgisayarim bozuldu :43: sidi calisiyor insallah bozulmaz yine. nasil gidiyor. insallah hepiniz iyisinizdir. hep aklim sizdeydi. cok alismisi :54:

Ayyy kızlaaaarr ne zamandır gelemiyodum bende.Direniş için eylem yapıyoduk artık evdeyim şu süreçte...Neyse.Size haberlerim vaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr:32::32:

Bugün sevgilimin babası aradı..Baya telefonda konuştuk.Kızım arayamadım ne zamandır kusura bakma filan dedi.Bende olur mu işiniz gücünüz var sizin filan dedim işte.Neyse askerliğini konuştuk sevgilimin..Askerlik önünüzdeki tek engel kızım dedi.Gitsin gelsin işine de girsin şubatta senin de yarı yıl tatilinde ailenle tanışalım dedi:53: Oturup kalkarız siz de rahat olursunuz biz de rahat oluruz dedi.Bize gelir gidersin akşamları yemek yeriz bişeyler olur daha rahat olur ailenle tanışıp bunları bizzat biz söyleriz izin alırız filan dedi işte.Ayyyy daha neler neler konuştuuk yaaa:53::52::52::52::52:

Sonra işte sende bizim kızımızsın.Ailenin en küçük üyesinden en büyüğüne kadar biz seni aldık içimize seni çok sevdik dedi.Bende sağolun sevgimiz saygımız karşılıklı bende sizin için öyle düşünüyorum ilk andan beri bende sizi çok sevdim filan dedim işte:52: Ay böyleydi kızlaaarrr..15 tatilde istemeye geliyolar beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:32::32::64::66::123:

Ayyy kızlaaaarr ne zamandır gelemiyodum bende.Direniş için eylem yapıyoduk artık evdeyim şu süreçte...Neyse.Size haberlerim vaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr:32::32:

Bugün sevgilimin babası aradı..Baya telefonda konuştuk.Kızım arayamadım ne zamandır kusura bakma filan dedi.Bende olur mu işiniz gücünüz var sizin filan dedim işte.Neyse askerliğini konuştuk sevgilimin..Askerlik önünüzdeki tek engel kızım dedi.Gitsin gelsin işine de girsin şubatta senin de yarı yıl tatilinde ailenle tanışalım dedi:53: Oturup kalkarız siz de rahat olursunuz biz de rahat oluruz dedi.Bize gelir gidersin akşamları yemek yeriz bişeyler olur daha rahat olur ailenle tanışıp bunları bizzat biz söyleriz izin alırız filan dedi işte.Ayyyy daha neler neler konuştuuk yaaa:53::52::52::52::52:

Sonra işte sende bizim kızımızsın.Ailenin en küçük üyesinden en büyüğüne kadar biz seni aldık içimize seni çok sevdik dedi.Bende sağolun sevgimiz saygımız karşılıklı bende sizin için öyle düşünüyorum ilk andan beri bende sizi çok sevdim filan dedim işte:52: Ay böyleydi kızlaaarrr..15 tatilde istemeye geliyolar beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:32::32::64::66::123:

harikaaa birsey bu yaaa. bizimde niyetimiz subat. hakikatden askerlik son engel. süper cok sevindm canim. hayirli ugurlu olsun.

:9::9: canimmm cok sevindimmm mutluluklar simdidennn:))) beni de aynen 14 subattaaa:) banada gecen hafta soylediydi sevgilim :46::46: oleyyyyyyyyyyyyyyy:52::52:

:9::9: canimmm cok sevindimmm mutluluklar simdidennn:))) beni de aynen 14 subattaaa:) banada gecen hafta soylediydi sevgilim :46::46: oleyyyyyyyyyyyyyyy:52::52:

harika yaaa süper. Cok sevindim canimmm insallah allah hepimizin gönlüne göre verir. Oyyy cok güzel bunlari düsünmek. O günler artik gelsin su günler bitsin gecsin

:3: kızlarrr siz sözleniyomusunuz bakıyım subatta hep beraber oy yerim ben siziii askerleri gelirmişte kavusurlarmışda sözlenirlermiş çoook sevindim yaaa :54:
Kızlarr bende bugün iş yerime ayrılıcamı söyledim memnun olmadığım şeyleri söyledim:31: Haklısın dediler git düğünün olup kafanı topladığında bizde buradaki şartları değiştirecez zaten seni ararız istersen sana her zaman kapımız acık dedi patron peki dedim bende medeni güzel bir konuşma yaptık bugün çıkıyorum.:31: üstümden bir yük gitti valla...Umarım her şeyin hayırlısı olur.:44:

:3: kızlarrr siz sözleniyomusunuz bakıyım subatta hep beraber oy yerim ben siziii askerleri gelirmişte kavusurlarmışda sözlenirlermiş çoook sevindim yaaa :54:
Kızlarr bende bugün iş yerime ayrılıcamı söyledim memnun olmadığım şeyleri söyledim:31: Haklısın dediler git düğünün olup kafanı topladığında bizde buradaki şartları değiştirecez zaten seni ararız istersen sana her zaman kapımız acık dedi patron peki dedim bende medeni güzel bir konuşma yaptık bugün çıkıyorum.:31: üstümden bir yük gitti valla...Umarım her şeyin hayırlısı olur.:44:

Canim cok sevindim senin adina:46: diger isine ne zaman baslayacasin:31: dinlenmeyi unutma:34:

kızlar günaydın hatta tünaydın
gelemedim 2-3 gündür bu memleketin haline çok canım sıkıldı valla hiç bişey yapasım yok

kızlarrr sözlenmeler flnn olckmışşş okudumm şimdiii cok sevndm adınızaa :)) askerlermz geldikten sonra biizm topic te baya hayırlı işler olckk ya çok heycanlıı :))) şeymaacımmm hayırlıı olsnnn senin içinn dee, yeni işin dee hayırlıı olsunn.. bak omzndn yük kalkmış, söylemişssnn rahatlamışssndrr

Turnpage hosgeldin:31: bende gundemi hayretle takip ediyorum:44:

Buket hosgeldin tatlim neyin var grip mi:26:

kızlarrr sözlenmeler flnn olckmışşş okudumm şimdiii cok sevndm adınızaa :)) askerlermz geldikten sonra biizm topic te baya hayırlı işler olckk ya çok heycanlıı :))) şeymaacımmm hayırlıı olsnnn senin içinn dee, yeni işin dee hayırlıı olsunn.. bak omzndn yük kalkmış, söylemişssnn rahatlamışssndrr
evet kuzum rahatladım :31: çok teşekkür ederim düğünün olsun kafanı dinle ben seni ararım senin yerin bizde farklı şeyma dedi patron:19: bırakmak istemedi açıkçası ama ben denenmişi denemek istemiyorum şartları düzelteceğiz falan dediler ama yok ya yeni yere girdiğimi sölemedim.sana da geçmiş olsun neyin var yavrum:44:

kızlar günaydın hatta tünaydın
gelemedim 2-3 gündür bu memleketin haline çok canım sıkıldı valla hiç bişey yapasım yok

benimde çok kafama takılıyor canım siyasetten nefret ediyorum artık şu güzel ülkeme o ve ya bu nedenle zarar veren kimse (o parti, şu grupvb.) canı çıksın:47:

evet kuzum rahatladım :31: çok teşekkür ederim düğünün olsun kafanı dinle ben seni ararım senin yerin bizde farklı şeyma dedi patron:19: bırakmak istemedi açıkçası ama ben denenmişi denemek istemiyorum şartları düzelteceğiz falan dediler ama yok ya yeni yere girdiğimi sölemedim.sana da geçmiş olsun neyin var yavrum:44:

benimde çok kafama takılıyor canım siyasetten nefret ediyorum artık şu güzel ülkeme o ve ya bu nedenle zarar veren kimse (o parti, şu grupvb.) canı çıksın:47:

cnmmm boğazım şişmişş benim hepp öyleee saoll tatlım.. bak ne güzel ayrılmışssn bu çok bişeyy.. çıktığın kapı sana açık olucakk.. olaylar beni de çok üzüoo.. aynennnn kim veriosa zararıı bu hale getiriosaa canı çıksnnn katılıorm sana

Back
X