- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #6.981
ayevet demi utandım şimdi bak bir de gidip baştan çıkarma sanatını okudum hahaha halime bakmıyorum evlendikten sonrası için taktik topluyorum birde korumaktan kendimi alamadım ama
Taktik toplayacaksin tabi, ne kaldi evlenmene
canım kocaman kızlarız ben çok okurum birçok şey biliyorum da ışte bilmemek anormal olur ama uygulama noktasında ne kadar başarılı olabileceğim bilmiyorum :-( birde şunu fark ettim zayıf olduğum için kendime güveneiyorum herkes arayıp da bulamaz :-( şimdi telefondan giriyorum pc den atarım link i kuzum.
Ayyyy şunlara bak bak ne fenalaaarrrahuahuah
tamammm cnmmm attt bana daa :) öylee bazıı o konuylaa ilgilii teredütte olduğum şeyleri bnde araştrdmm birinee soramazdım çekinrdmmm :)
benim kuzenler sağolsun bana bu konularda çok bilgi veriyorlar ışteama evde çok çekici bi hatun olmak çok hoş olur kendimi daha iyi hissederim bir de ateş grubuym ben
tamammm cnmmm attt bana daa :) öylee bazıı o konuylaa ilgilii teredütte olduğum şeyleri bnde araştrdmm birinee soramazdım çekinrdmmm :)
evlii birr arkadaşım daa demiştii bana aynısınıı :) sen hangii burçsnn
bende nişanlımda aslan iz canım
hadiii yaa aynıı burçssnz cnmmm :) aslann dik başlıı flnn oluoduu sanırımm dimiii, yükselenlerinz aynıı mıı :)
asi tutkulu ama geniş gönüllü hareketli ve enerji si yüksekyok o yengec aslan olması romantik yapıyor yengeç yükselen de evine eşine duskun yapıyor bende balık yükselenm
bende aslaniiimmm sevgilim akrep ciftlerin burc uyumlari var hic okudunuzmu bizimki cuk oturuyor vallahayyyy bende aslan burcuyummmYükselenim de aslan
sevgilim de boğa.Yükselenini bilmoorum ama :26:
Hadi burçlarımızı söyleyelim bakalımmmmmm
Ya kizlar size bi sey sorcam..sevgilimin telefonu artik yaninda ve kogusta birakiyor kogusa da geldigi yok atarsa bir iki msj atiyor sonra ictimaya gidiyor sonra geliyor arkadaslariyla pin pon oynamaya gidiyor .kogusta kalsa bana vakit ayirsa diyorum ama o hic o hava da degil.beni onemsemiyo takmiyo gibi hissediyorum o ayniyim dio ama bende trip atiyorum artik sizce ne yapmam lazim sinirim bozulyo
bende aslaniiimmm sevgilim akrep ciftlerin burc uyumlari var hic okudunuzmu bizimki cuk oturuyor vallah
canim bak söyle söylim sana bizde aksamdan aksama bi kac dakika konusuyoruz. soucta onlarin orda kafalari dagilmasi daha önemli. asker sonucta. sivilde öyle degillerki. bence altdan al. bilyorum özlüyorsun zor geliyor ama inan askerlik farkli. sana geliyorki istese konusur ama öyle olmuyor iste. telefonalri var cok sükür yine azda olsa rhat görüsebiliyoruz ama yinede askerle ynai
Acemilik gunlerini unuttum sanki hemen kendime de kiziyorum ama arkadas edindi ya simdi arkadaslarini cok onemser.bana cok dusuyordu baslarda cidden hissediyordum ama simdi uzaklasti gibi hissettim ozlemiyo sanki iyice ortama alisti beni de takmiyo.trip yapmayim diorum msj gelmeyip kaybolunca yine tepem atiyo ya
canim sakiiin trip yapma. zaten orda bunaliyorlar. iyiki arkadaslari var. böylece cok yalniz hissetmez bunalmaz. dönene kadar sabir sonra hepsinin hesabini sorcaz. sen coook iyi sevecen davran bende öyle yapiyorum. bizim görevimiz bu
Ne guzel yaa bende oyle davranmaya calisaym madem yine denasil dayanacagm bilmiorm ama neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?