351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

canım kocaman kızlarız ben çok okurum birçok şey biliyorum da ışte bilmemek anormal olur ama uygulama noktasında ne kadar başarılı olabileceğim bilmiyorum :-( birde şunu fark ettim zayıf olduğum için kendime güveneiyorum herkes arayıp da bulamaz :-( şimdi telefondan giriyorum pc den atarım link i kuzum .

tamammm cnmmm attt bana daa :) öylee bazıı o konuylaa ilgilii teredütte olduğum şeyleri bnde araştrdmm birinee soramazdım çekinrdmmm :)

tamammm cnmmm attt bana daa :) öylee bazıı o konuylaa ilgilii teredütte olduğum şeyleri bnde araştrdmm birinee soramazdım çekinrdmmm :)

benim kuzenler sağolsun bana bu konularda çok bilgi veriyorlar ışte ama evde çok çekici bi hatun olmak çok hoş olur kendimi daha iyi hissederim bir de ateş grubuym ben

benim kuzenler sağolsun bana bu konularda çok bilgi veriyorlar ışte ama evde çok çekici bi hatun olmak çok hoş olur kendimi daha iyi hissederim bir de ateş grubuym ben

evlii birr arkadaşım daa demiştii bana aynısınıı :) sen hangii burçsnn

hadiii yaa aynıı burçssnz cnmmm :) aslann dik başlıı flnn oluoduu sanırımm dimiii, yükselenlerinz aynıı mıı :)

asi tutkulu ama geniş gönüllü hareketli ve enerji si yüksek yok o yengec aslan olması romantik yapıyor yengeç yükselen de evine eşine duskun yapıyor bende balık yükselenm

asi tutkulu ama geniş gönüllü hareketli ve enerji si yüksek yok o yengec aslan olması romantik yapıyor yengeç yükselen de evine eşine duskun yapıyor bende balık yükselenm

szdee bayaa dengeliosnzz o zmnn cnmm birbirnzii :) ben yavaştan yatıorumm cnmm ilaçlar uyutuooo ii gecelerr tatlm öptmmm

ayyyy bende aslan burcuyummm Yükselenim de aslan
sevgilim de boğa.Yükselenini bilmoorum ama :26:

Hadi burçlarımızı söyleyelim bakalımmmmmm

Ya kizlar size bi sey sorcam..sevgilimin telefonu artik yaninda ve kogusta birakiyor kogusa da geldigi yok atarsa bir iki msj atiyor sonra ictimaya gidiyor sonra geliyor arkadaslariyla pin pon oynamaya gidiyor .kogusta kalsa bana vakit ayirsa diyorum ama o hic o hava da degil.beni onemsemiyo takmiyo gibi hissediyorum o ayniyim dio ama bende trip atiyorum artik sizce ne yapmam lazim sinirim bozulyo

ayyyy bende aslan burcuyummm Yükselenim de aslan
sevgilim de boğa.Yükselenini bilmoorum ama :26:

Hadi burçlarımızı söyleyelim bakalımmmmmm
bende aslaniiimmm sevgilim akrep ciftlerin burc uyumlari var hic okudunuzmu bizimki cuk oturuyor vallah

canim bak söyle söylim sana bizde aksamdan aksama bi kac dakika konusuyoruz. soucta onlarin orda kafalari dagilmasi daha önemli. asker sonucta. sivilde öyle degillerki. bence altdan al. bilyorum özlüyorsun zor geliyor ama inan askerlik farkli. sana geliyorki istese konusur ama öyle olmuyor iste. telefonalri var cok sükür yine azda olsa rhat görüsebiliyoruz ama yinede askerle ynai

Acemilik gunlerini unuttum sanki hemen kendime de kiziyorum ama arkadas edindi ya simdi arkadaslarini cok onemser.bana cok dusuyordu baslarda cidden hissediyordum ama simdi uzaklasti gibi hissettim ozlemiyo sanki iyice ortama alisti beni de takmiyo.trip yapmayim diorum msj gelmeyip kaybolunca yine tepem atiyo ya

canim sakiiin trip yapma. zaten orda bunaliyorlar. iyiki arkadaslari var. böylece cok yalniz hissetmez bunalmaz. dönene kadar sabir sonra hepsinin hesabini sorcaz. sen coook iyi sevecen davran bende öyle yapiyorum. bizim görevimiz bu

canim sakiiin trip yapma. zaten orda bunaliyorlar. iyiki arkadaslari var. böylece cok yalniz hissetmez bunalmaz. dönene kadar sabir sonra hepsinin hesabini sorcaz. sen coook iyi sevecen davran bende öyle yapiyorum. bizim görevimiz bu

Ne guzel yaa bende oyle davranmaya calisaym madem yine de nasil dayanacagm bilmiorm ama neyse

Ne guzel yaa bende oyle davranmaya calisaym madem yine de nasil dayanacagm bilmiorm ama neyse

ben sürekli kendime söylüyorum. iyi olsun rahat olsun hic aramasin. yinede ariyor. öyle kolay degil inan sürekli telefonla ugrasmak. ceza aliyorlar yaklaninca. o yüzden nekadar az kullanirsa okadar iyi. bak böyle düsün nasil dayaniyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…