351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Ben yemin töreninede gitmedim ve hiç göremcem sanırım.. düzelirsiniz en kısa zamanda inş.
yara ve aftlarla ilgili dr. a git onun verdiği sprey ağzını uyuşturuyor ve sen rahatlıkla yemek yiyebiliyosun. çok iyi geliyor tavsiye ederim. geçmiş olsun..

bu arada benimde bir rahatsızlığım var banada yol gösterin.. sevdiğim aklıma gelince kalbim inceden sızlıyooo :( yüreğim daralıyo..

senin hastalığının ilacı belli..:1: 3 ay sonra getirecekmiş eczane:16:

nasıl yani...eee sonra naptın???

aldık canım iğrenç bir operasyonla koluma kadar kocaman çöp poşeti geçirdim aldım.dezenfektan varmış arkadaşta sprey onu falan sıktık güneşe koyduk kurusun die ama çalışmaz zannetmiyorum :14: off ya şu sıkışık zamanımda bi de telefon masrafı çıktı :14:

aldık canım iğrenç bir operasyonla koluma kadar kocaman çöp poşeti geçirdim aldım.dezenfektan varmış arkadaşta sprey onu falan sıktık güneşe koyduk kurusun die ama çalışmaz zannetmiyorum :14: off ya şu sıkışık zamanımda bi de telefon masrafı çıktı :14:

offf... canım geçmiş olsun. cana gelmesn yeterki... çok uzunundan bol taksitli bişey alırsın ama kötüyü düşünme belki çalışır ;)

suyun içinden hemen aldıysan çalışabilir canım benimki çalışmıştı. bi de internette şey yazıyodu bak istersen; pirinç dolu bir bardağın içine telefonu göm, birkaç saat beklet, telefonun içindeki nemi alıyor pirinç

evet bende duymuştum pirincin içine konuluyormuş dediği gibi nemi alıyomuş..kaz gelcek yerden 1 kilo pirinci esirgemicen artık :)

keşke işe yarasa kızlar yaparım tabi...hayır işin kötüsü bnm kredi kartım falan da yok ailemde hiç kullanmaz pff yaa.ben aslında blackberry istiyoruma ama baktım şimdi ne kadar pahalıymış:53:

iş yerindeyim canım

market falan olsa yakında hemen alır yaparsın ama umarım akşama geç olmaz canım

kızlar bu arada askerimden ilk mektup geldi ve ağlamaktan gözler dolu dolu okuyamadım..birde kolye yaptırmış bana sevdiğim.. dünyanın en mutlu insanı oldum şuan...

market falan olsa yakında hemen alır yaparsın ama umarım akşama geç olmaz canım

kızlar bu arada askerimden ilk mektup geldi ve ağlamaktan gözler dolu dolu okuyamadım..birde kolye yaptırmış bana sevdiğim.. dünyanın en mutlu insanı oldum şuan...

canım şehir merkezine uzak burası yokki ancak araba ile gidilir:50:hayırlı olsun mektubun ve hediyen

Back
X