351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

cnmmm aldımm bennn, ama straplez hep gelinliklerr, benn dee düşükkk kol yaptıorumm askı gbi amaa kalınn askıı olcak, inşşş düğündn snrrr fotoları eklermm burayaa :)

evet canımm valla pek anlayamadım ben :9:foto koyarsan görürüz iyi olur dediğin gibi:)

Tamam canım 26 sında başlarız o zaman terhis tarihini 16sı baz alıp 81 gün kaldığında plaklara başlamış oluyoruz.
bende tesettürlülere yapılan hediye paketi gibi görünen gelinliklerden nefret ediyorum:47: nası bulucaksam kendime:50:

ehehe tamam 26sı iyidir:31:
evet başörtüsünü çok sıkı bağlıyolar gelin nefes alamıyo rahat hareket edemiyo gibi görünüyo valla yazık bütün gün:1:sen bi foto koymuştun duvak gibi başörtüsü bak o güzeldi:34: öyle bişey yaptırabilirsin ama nereye nasıl yaptırıcan onu bilemedim:51: gelinliği aldığın yerde verirler mi acep?:44:

evet canımm valla pek anlayamadım ben :9:foto koyarsan görürüz iyi olur dediğin gibi:)

ehehe tamam 26sı iyidir:31:
evet başörtüsünü çok sıkı bağlıyolar gelin nefes alamıyo rahat hareket edemiyo gibi görünüyo valla yazık bütün gün:1:sen bi foto koymuştun duvak gibi başörtüsü bak o güzeldi:34: öyle bişey yaptırabilirsin ama nereye nasıl yaptırıcan onu bilemedim:51: gelinliği aldığın yerde verirler mi acep?:44:

normalde 16 eylül ama yol iznine, kullanılan izinlere vb. göre değişiyor:72:

canım o kolay hallederim ben onu yaptırırm olmadı demi o model güzeldi:31: evet canım herkesin terhisi farklı askerin yazıcıya sorabilir

İlkaycım yazamadım hemen ama resimlerde çok cici çıkmışsınız.. tü tü tüüüü maşallah :nazar:

bu arada dünden bu yana sistem açılmıyoo yaa sinirlerimi bozdu..

bende albüm oluşturup 1 kaç foto eklicem ama çok yavaş olduğundan eklenmiyo sanırım..
sıkıcı bi gün daha bitiyor :1:

zaman sürekli akıp geçiyo ama aklımız askerlerde olduğundan geçmiyo gibi geliyo bize..
ne güzel söyledin turnpage... kafamda haziranı bitirdim. :32:

şeymacım sen fotoğrafçımısın?
bu arada senin albümünde fotolarınıza baktım.. :nazar: değmesin yani..
atla poz vermişsin... nasıl elledin huysuzluk etmedimi :53: ayy ben elimi yer diye dokunamam bile :1:

son 1 haftanın çooook yavaş geçmesine razıyım:26: ama şimdi ççooooooook hızlı geçççsin yeter ki:27:.. iyi ki burası var ama kızlar. bizi bizden başka kim böyle anlar :nazar::kkk:

şeymacım sen fotoğrafçımısın?
bu arada senin albümünde fotolarınıza baktım.. :nazar: değmesin yani..
atla poz vermişsin... nasıl elledin huysuzluk etmedimi :53: ayy ben elimi yer diye dokunamam bile :1:

amin tatlım:16:Yok kuzum grafik tasarımcıyım bizim alanımızda da az biraz anlamak gerekiyor fotoğraftan...Arkadaşım olan bir hanımefendi bir şirket kurdu bede burda çalışıyorum artık bir fotoğrafçımız yok henüz arıyoruz ilan verdik.Şimdilik ben idare ediyorum bir eleman başvurana kadar.:31: ki çok severim çekmeyi de çekinmeyi de.ata ellemeyi bırak bindim bile:31: hiç huysuzluk etmedi.severim atları hayvanlardan korkmam hiç:55:

Back
X