- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
- #8.121
canım az önce yolladım ama buradan. neyse bi daha deneyeyim.
tamam geldi canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım az önce yolladım ama buradan. neyse bi daha deneyeyim.
cnmmm aldımm bennn, ama straplez hep gelinliklerr, benn dee düşükkk kol yaptıorumm askı gbi amaa kalınn askıı olcak, inşşş düğündn snrrr fotoları eklermm burayaa :)
Tamam canım 26 sında başlarız o zaman terhis tarihini 16sı baz alıp 81 gün kaldığında plaklara başlamış oluyoruz.
bende tesettürlülere yapılan hediye paketi gibi görünen gelinliklerden nefret ediyorumnası bulucaksam kendime
![]()
Kizlar bisey sorucam terhis tarihini nereden ogreniyorlar herkesin 16 eylül müdür değişiyormu yoksa ?
evet canımm valla pek anlayamadım benfoto koyarsan görürüz iyi olur dediğin gibi:)
ehehe tamam 26sı iyidir![]()
evet başörtüsünü çok sıkı bağlıyolar gelin nefes alamıyo rahat hareket edemiyo gibi görünüyo valla yazık bütün günsen bi foto koymuştun duvak gibi başörtüsü bak o güzeldi
öyle bişey yaptırabilirsin ama nereye nasıl yaptırıcan onu bilemedim
gelinliği aldığın yerde verirler mi acep?:44:
normalde 16 eylül ama yol iznine, kullanılan izinlere vb. göre değişiyor![]()
İlkaycım yazamadım hemen ama resimlerde çok cici çıkmışsınız.. tü tü tüüüü maşallah
bu arada dünden bu yana sistem açılmıyoo yaa sinirlerimi bozdu..
İlkaycım yazamadım hemen ama resimlerde çok cici çıkmışsınız.. tü tü tüüüü maşallah
bu arada dünden bu yana sistem açılmıyoo yaa sinirlerimi bozdu..
şeymacım sen fotoğrafçımısın?
bu arada senin albümünde fotolarınıza baktım..değmesin yani..
atla poz vermişsin... nasıl elledin huysuzluk etmedimiayy ben elimi yer diye dokunamam bile
![]()