• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

şimdiden nişanlım yazınca kafam karıştı =) neyse. peki elbisenin rengi nasıl? uzun mu kısa mı?

Haklısın canım.. ben olsam bende karışırım :)
gelinliğin renklisini giycem..tuvalet deniyor bazı yerlerde sanırım..
pamuk şeker prenses etek modeli, üstü straplez taşlı sade aslında...

Haklısın canım.. ben olsam bende karışırım :)
gelinliğin renklisini giycem..tuvalet deniyor bazı yerlerde sanırım..
pamuk şeker prenses etek modeli, üstü straplez taşlı sade aslında...

bence krem renk ayakkabı güzel gider. çiçeğinle de uyumlu olur. prenses etek tahminimce uzun oluyor onun için çiçeğini kenara bıraktığın zaman da ayakkabıyla elbisen aynı renk olmadığı için çok boğmaz gibi geldi bana. şimdiden Allah tamamına erdirsin canım :21:

usta birliğine gittiğinden beri silahhanedeydı. yazıcılardan sonra en rahat oymuş. silahlardan sorumlu olmasına rağmen gececi ve kapalı bi yerde olması -özellıkle erzurum gecesi için- onun için de benim için de iyi oluyor =) ayrıca nöbet tutmuyor. daha yeni oldu gerçi 2-3 gündür şimdilik bi değişiklik yok. olacağını da sanmıyorum ama :18:

Disarda nöbet tutmuyor esimde kogusta oluyor nobeti bende kogusun numarasini ariyorum konusuyoruz nonet boyunca :1: huzurlari olsun da :31:

Selam kizlar. naber nasilsiniz. seymacigim cok sagol haritalar icin.

nasilsiniz napiyorsunuzz
rica ederim tatlımm:16:

Bende az once 11 nisanda gunlugume yazdigim mektubu okudum nisanlima o zaman safak 155 imis sanirim..
Tutamadim kendimi aslinda hic uzuldugumu belli etmek istemiyorum ama agladim...o zaman cok daha zormus simdi cok daha iyi diye konustuk sonra 155den 87ye inmisiz insallah 17yi 7yide gorucez ..
bende yazmıştım aynı.Ne kadar zordu ilk gün kalbimde ağırlık var gibiydi allahtan o geçti artık yavaştan heyecan başlıyor:1: allahım onu otobüse bindirirken ki gibi acı yaşatmasın bana:31: hala zor ama bu yükü kaldırmayı öğreniyoruz sanırım

evet cnm bende öyle düşünüyorum sabrımı denemediği sürece bende destek olmaya çalışıyorum bu da bizim hayattaki imtihanımız sanırım öyle düşünmeye başladım erkekler askere gidince büyürler derler ya tek onlar değil bizde büyüyoruz bence ben sabretmeyi öğreniyorum en basiti :31:
canım geçen bnm ki de bana arkadaş demişti:53: tartışırken daha doğrusu konuşurken gerildi birden öyle dedi.sonra defalarca özür diledi :31: ahh ahh kaaları sonradan dank ediyor:1:

aynen cnm katılıyorum yazdıklarına bunu onların sayfasına da yazmak istedim de avantajımızı düşünüp üzmek istemedim onları hasret zor bizde çekiyoruz biliyoruz onlar bunu x2 yaşıyorlaranlamaya çalışı8yorum onları da:31:
bu arad çok geçmiş olsun cnm anneciğin bir an önce iyi olsun inş.
canım ben gidip sayfalarına da yazdım tartışmak için değil ama üzüldüğümü belirttim onlarda aşırı yakınmalar okuduk öldüm bittim şeklinde onlara kızdık biz ne yapalım dediler.Kişisel söylemedik ama bazılarınız kısa dönem olmanın kıymetinin bile farkında değil dediler...ama insan içi bunaldığında yazabilir öldüm bittim diye sonuçta o an ne hissediyorsak yazıyoruz buraya:31:

kızlar kendime platform topuk ayakkabı aldım normalde hç kullanmıyorum düğün falan dışında ama aldım valla adet döneminde kadınsı şeyler almak istiyorum ben sizdede oluyo mu hormonlardan mı ne :1:

kızlar kendime platform topuk ayakkabı aldım normalde hç kullanmıyorum düğün falan dışında ama aldım valla adet döneminde kadınsı şeyler almak istiyorum ben sizdede oluyo mu hormonlardan mı ne :1:

Gule dule kullan canim:16: bende hic öyle olmuyor ya hic icimden alisveris yapmaz gelmez o dönemde:1:

Bende internetten elbise aldim kuzenimin düğünü icin:16: mangonun magazasina gittim istedigim rengi bulamadim bende siyahin bedenime gore olanini denedim sonrada eve gelip sarinin bedenini siparis ettim:16:

Gule dule kullan canim:16: bende hic öyle olmuyor ya hic icimden alisveris yapmaz gelmez o dönemde:1:

Bende internetten elbise aldim kuzenimin düğünü icin:16: mangonun magazasina gittim istedigim rengi bulamadim bende siyahin bedenime gore olanini denedim sonrada eve gelip sarinin bedenini siparis ettim:16:

ben hep o günlerde alışveriş yapmak ve seksi şeyler satın almak istiyorum:23: dikkat ettim buna heeep bu günlerde oluyor.Sanırım kadınlık hormonları yükseliyor ondan.:1:
ne kadar akıllıca bişey yapmışşsın gidip denemen çok iyi olmuş canım üstünde nasıl durucanı bilirsin:128: hangi renk aldın peki link varmı cnm:44:

ben hep o günlerde alışveriş yapmak ve seksi şeyler satın almak istiyorum:23: dikkat ettim buna heeep bu günlerde oluyor.Sanırım kadınlık hormonları yükseliyor ondan.:1:
ne kadar akıllıca bişey yapmışşsın gidip denemen çok iyi olmuş canım üstünde nasıl durucanı bilirsin:128: hangi renk aldın peki link varmı cnm:44:

:16::16:

MANGO - KIYAFETLER - Pilili ince bluz

$timthumb.webp
kızlar bu gelinliğin üst kısmı çok hoşuma gitti siz nasıl buldunuz

bu senin nerene geliyor canım bacakta çok beğendim ama renk de harika tam yazlık renk:16: güle güle kullan sevdiceğine degiy inş.

Canim ben gelinligin ust kismini begenmedim:44: elbise benim dizimin altina geliyor, ben minyon oldugum icin:17: kestirecegim:1:

Back
X