• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

ben akşamları girmem artık :33::33: :9: :9:

Bende hiihihihi
Gündüz yine işyerinde girerim de )))
Aiyyyy askerim gelince biz hemen evlencez cok işim olcakkk nası yetişcrk bakalım )))
Büyük esyalar olsun gelinliğim olsun gerisini sonrada yaparım artık hihiihihi
Ama kızlar seymanın attıgı mailde hepimizin maili var burdan kaçanı ordan yakalarız )))))

Bende hiihihihi
Aiyyyy askerim gelince biz hemen evlencez cok işim olcakkk nası yetişcrk bakalım )))
Ama kızlar seymanın attıgı mailde hepimizin maili var burdan kaçanı ordan yakalarız )))))

akşam kaçaklarına laf yok :91::91::91::91:
bencede düğüne hazırlanın bide yatak odasını alın yeter :9: :23: diğerlerini sonrada alırsınız :31: haa perdelerde önemli tabi :9:

Evettt ihihihihihih
Ben askerime de götürdüm haritayı ikimize aynı renk boya kalemide aldım 12 lilerden

O sölüo bugun şurenk boyayalım diye birlikte boyuyoruz )))
hımm askerlerimize yaptığımdan mı götürdün canım..bnm nişanlım illa illerin içine plakaları yaz yoksa boyamam diyo:9: bende bi yazıpda yollayamadım terzi kendi söküğünü dikemezmiş haha:9:

ben akşamları girmem artık :33::33: :9: :9:
neden ne işin var akşamları :1::1:

Bende hiihihihi
vaaay benim maillerimi kötü emellerinize alet etmyin:1::1::1:

hımm askerlerimize yaptığımdan mı götürdün canım..bnm nişanlım illa illerin içine plakaları yaz yoksa boyamam diyo:9: bende bi yazıpda yollayamadım terzi kendi söküğünü dikemezmiş haha:9:

neden ne işin var akşamları :1::1:

vaaay benim maillerimi kötü emellerinize alet etmyin:1::1::1:

Evt canım senin askerlerimiz için yaptıgından götürdüm cok trsekkür ederiz :))

Evet plakalar yok ama ben nabtım ? Renkli kalemlerle haritanın altına tek tek plaka ve illeri yazdım :))))
Sende öle yapabilirsin :)) el emegi göz nuru )))

Kızlar.Sinirden ortalığı kırıp parçalamadan önce sizinle bi paylaşıp rahatlamak istiyorum bana akıl verin:14:

Erkek arkadaşımı eski sevgilisi eklemiş faceden!! benden önceki uzun soluklu sevgilisi oluyo kendisi.ne kız adamakıllı bundan kopmuştu zaten ilişkimizin en başında benim erkek arkadaşım bile bana onu anlatıp üzülüp hüzünlenen insandı.o gerizekalı kız benim varlığımı en başından beri biliyo.deli divane fotoğraflarımız var sonuçta facede.hangi yüzle ekleyebiliyo yaa kafayı yemek üzereyim yemin ederim midem tuttu 2 dakkada ya:41: napıcam ne edicem ben vallahi zor tutuyorum kendimi.ilişkimizin en başında gayet mesajlaştıklarını bile biliyorum ben bunların.ay çıldıracam.kızın saçını başını yolucam.sevgilime de tekme tokat dalasım var.allahım ben sinirimi nasıl atıcam:47:

Kızlar.Sinirden ortalığı kırıp parçalamadan önce sizinle bi paylaşıp rahatlamak istiyorum bana akıl verin:14:

Erkek arkadaşımı eski sevgilisi eklemiş faceden!! benden önceki uzun soluklu sevgilisi oluyo kendisi.ne kız adamakıllı bundan kopmuştu zaten ilişkimizin en başında benim erkek arkadaşım bile bana onu anlatıp üzülüp hüzünlenen insandı.o gerizekalı kız benim varlığımı en başından beri biliyo.deli divane fotoğraflarımız var sonuçta facede.hangi yüzle ekleyebiliyo yaa kafayı yemek üzereyim yemin ederim midem tuttu 2 dakkada ya:41: napıcam ne edicem ben vallahi zor tutuyorum kendimi.ilişkimizin en başında gayet mesajlaştıklarını bile biliyorum ben bunların.ay çıldıracam.kızın saçını başını yolucam.sevgilime de tekme tokat dalasım var.allahım ben sinirimi nasıl atıcam:47:

Canımm dur sakin ol bii.Ne demek bunlar mesajlaşıyodu ya senleyken nasıl mesajlaşır kiii onunla:53:

Canımm dur sakin ol bii.Ne demek bunlar mesajlaşıyodu ya senleyken nasıl mesajlaşır kiii onunla:53:

ilişkimizin en başında evet.kız buna sürekli mesaj atıyodu ama benimki atmıyorum diyodu kıvırıyodu.inanmıyorum ben.bi insan yüz bulamasa bu kadar şey yapmaz yani.neden benim tarafımda böyle şeyler yok.hepi topu ilkokuldan liseden normal erkek arkadaşlarım ekliyoda eski muhabbetimize dayanarak ona bile delleniyo benimki.nasıl eklerler diye.bakalım bu gerizekalı nasıl ekleyebiliyo.arıcam sorcam şimdi.annem evde tartışma ortamını duysun istemiyorum.:47:

ilişkimizin en başında evet.kız buna sürekli mesaj atıyodu ama benimki atmıyorum diyodu kıvırıyodu.inanmıyorum ben.bi insan yüz bulamasa bu kadar şey yapmaz yani.neden benim tarafımda böyle şeyler yok.hepi topu ilkokuldan liseden normal erkek arkadaşlarım ekliyoda eski muhabbetimize dayanarak ona bile delleniyo benimki.nasıl eklerler diye.bakalım bu gerizekalı nasıl ekleyebiliyo.arıcam sorcam şimdi.annem evde tartışma ortamını duysun istemiyorum.:47:

Hmm anladım canım evet ama şimdi kız yüz bulduğu için ekledi gibi mi düşünüyosun sen :44: annen duymasın bencede aranızda halledin siz..

canım biraz sakin ol, derin derin nefes al ve güzel bi müzik aç :31: sakın şuanda ki sinirinle bişey yapma, bekle biraz tamam mı :31: daha sıcak anındasın şuan duygularının, birazdan sakinleşeceksin o zaman karar ver ne yapacağına :31: şuan bişey yapma ne kıza ne de erkek arkadaşına bişey söyleme .. hoş erkek arkadaşının şuanda zaten yaptığı bişey yok, geçmişte mesajlaşarak hata yapmış .. ama bunu hesabını şimdi sormanda olgun bi davranış olmaz bence :44:

Hmm anladım canım evet ama şimdi kız yüz bulduğu için ekledi gibi mi düşünüyosun sen :44: annen duymasın bencede aranızda halledin siz..

Şeymacım bizim 3.5 senelik bi ilişkimiz var.bunlar 5 sene önce birlikteymiş.Kız hangi yüzle ta o kadar sene sonra ekleyebiliyo ya?aklım mantığım almıyo benim yani.ilişkinin en başında mesaj atarsa benimki de tepkisini göstermezse belkide mesajlaştılarsa kız her türlü bulmuştur o yüzü.sevgilisi olup da mesaj atan adamın yüzsüzlüğüne fotoğraflarımızı görüp ekleyen eski sevgilinin yüzsüzlüğü aynı derece de işte.

O kız eklemişse erkek arkadasının ne sucu var ki tatlım ? Ona sinirlenme bagırma sakince o kız seni eklemiş gereken cvbı verecegim yerimde sne olsan sen daha fazlasını yapardın eminim ama ben sadece derdi ne onu sorcam de ama kızı benzet
Erkek arkadasın konusma derde sen olsan napardın de ama sakin ol

Şeymacım bizim 3.5 senelik bi ilişkimiz var.bunlar 5 sene önce birlikteymiş.Kız hangi yüzle ta o kadar sene sonra ekleyebiliyo ya?aklım mantığım almıyo benim yani.ilişkinin en başında mesaj atarsa benimki de tepkisini göstermezse belkide mesajlaştılarsa kız her türlü bulmuştur o yüzü.sevgilisi olup da mesaj atan adamın yüzsüzlüğüne fotoğraflarımızı görüp ekleyen eski sevgilinin yüzsüzlüğü aynı derece de işte.

O konuda haklısın canım. Herkes insanların hayatına bizim kadar saygılı değil. Ama sakin olmakta fayda var. Kız ekledi diye kendinize acayip zararlar verme sakın. Tabiki tavrını koy herkes haddini bilsin yani:41:

cnmmmm çok kızmışssn haklı olarakk ama bencee bu sinirleee konuşmaa, tartışmaa çok büyürr bakk.. azcık sakin ol sinirin yatışssn ondan sonraa konuşş hem de annen flnn duyarr snrr pek ii olmazz, anneler unutmazlar bazı şeylerii

Biraz sakinledim kızlar..Bakalım arıcam ama yinede.Düzgün bi şekilkde konuşucam.ve gerçekten kızla konuşmak istiyorum yani bu kadar sene niye düşmüyo yakamızdan derdi neymiş.bakalım sakin bi şekilde sorucam erkek arkadaşıma.tepkisi ne olucak.Sinirlenip aşırı tepki verirse anlarım bi haltlar karıştırmış demekki.o da benle düzgün konuşursa boşver hayatım üzülme takma değmez öyle bi insana modunda yaklaşırsa demekki derim kafasında bişey yok onu tedirgin edicek şüphelendiricek.bakalım konuşabilicek miyiz.

Aa ne zaman gittin :)) naptın nerde kaldın ?
Ben genelde gitmeye calısıyorum canım
Bu pazar kolluk nöbeti vardı sabah 8 den gece 12 yr kadar yani ctesi görüp dönmem lazımdı
Cuma gecesi 3 otobüsğne biletim vardı sanah 8:15 te ankarada olcaktım uyuyakalmısım alarm calmamıs 5:30 da uyandım :(((
Ama yinede gittiim )))) ctesi sabah 7 otobüsüne bindim 12:30 da askeriyedeydim tabi askerimin hbri sabah 9 da filan oldu nie cıktın yola cok yorulcan vs amaan deger be askım dedim hiihihihihihi
17:30 da askeriyeden cıktım 18:30 otobüsüyle istanbula geri döndüm )))
Günübirlik gidip geldim yani )))
Onu bir dakika görmek için bile binlerce kilometre giderim dönse de kavussak ://
aşkkk işte neler yaptırıyoo insanaa:16: imkanın varsa iyi ki yapmışın gitmekle. benim baya oldu canım gideli bi tanıdıkta kaldık. çok özledim görmeyeli çok oldu:31:

canım ben de böyle delleniyorum kendimi tutamıyorum ama yanlış yaptığımı biliyorum. kızların da dediği gibi biraz sakinleşmen lazım öncelikle. sonra dur bi düşün. senin askerin şu an bişey yapmadı ki, ona kızma .. sadece soru sor . siz görüşüyor musunuz . bu kız niye seni ekledi neye dayanarak falan de çünkü sevgilinin bi suçu olmadığını anladığında pişman olursun boş yere bağırıp çağırdığına

Biraz sakinledim kızlar..Bakalım arıcam ama yinede.Düzgün bi şekilkde konuşucam.ve gerçekten kızla konuşmak istiyorum yani bu kadar sene niye düşmüyo yakamızdan derdi neymiş.bakalım sakin bi şekilde sorucam erkek arkadaşıma.tepkisi ne olucak.Sinirlenip aşırı tepki verirse anlarım bi haltlar karıştırmış demekki.o da benle düzgün konuşursa boşver hayatım üzülme takma değmez öyle bi insana modunda yaklaşırsa demekki derim kafasında bişey yok onu tedirgin edicek şüphelendiricek.bakalım konuşabilicek miyiz.
söylediklerine katılıyorum canım ama nacizane fikrim kızla muhattap olma,yani gerek yok:31:

hah şöyle unutma sakin konuşmazsan neler olduğunu öğrenemezsin...:31:

selam kızlar,

acro ile yazışmalarınıza baktımta sinir oldum valla bende.. kritik bi durum.. umarım sorunsuz atlatır..

nasılsınız ne yapıyosunuz bakalım...

Back
X