• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

anladım canlar o zaman bu fikirden vazgeçmek lazım çalışan olunca her gün toz almam baya zor bir ihtimal hangi birine yetişicem :9:
hangi renk önerirsini,z peki beyaz mı ahşap görünümlü kahve tonları falan:31:

cnmmm beyaz veyaa bej gbi renkler de düşünebilirsn ya da netten bak sürekli, çok farklı renklerr de oluoo..

cnmm güzell mii cidden çok mu sadee duruo die de düşünmedm değilll:18:
aynen cnm zarif ve sade duruyor siyah benm favorim olduğu için bir çok mobilyaya baktım ama zor olayı sıkıntıymış baksana:31:
kuzum yazacak bişey bulamadım yaa:1: bi de benim şu an internet çok yavaş aktif olarak katılmakta zorlanıyorum:44:

dal konuya cnm sende tut bir köşesinden :) olsun cnm arada yaz o zaman sende görünüp gitme hemen :)

cnmm güzell mii cidden çok mu sadee duruo die de düşünmedm değilll:18:

anladım canlar o zaman bu fikirden vazgeçmek lazım çalışan olunca her gün toz almam baya zor bir ihtimal hangi birine yetişicem :9:
hangi renk önerirsini,z peki beyaz mı ahşap görünümlü kahve tonları falan:31:

Buketcim iyi bence, ama biaz daha bakin tabi daha guzelleri olabilir :31: bu fikir bi kadinda var :9: evlendikten sonra bile digeri daha mi iyidi diyoruz :9:
Bennur bence parlak beyaz alma gözü yoruyor, krem yada sütlü kahve mobilyalara bakabilirsin.. benimkinin resmini bulabilirsem eklerim .. koyu aksap rengide alma modasi cok gecti :31:

Birinci linkteki cook guzelmis canim:16: ama cok pahali benim mobilyamin 3 kati :9:

aynen baya pahalı geldi bana da :1: yatak odama çok özeniyorum evimin en güzel ve özel köşesi orası olsun istiyorum o yüzden diğer yelerden kısıp oraya en çok beğendiğimi almak istiyorum tabi bitanemi de ikna edebilrsem :)

Buketcim iyi bence, ama biaz daha bakin tabi daha guzelleri olabilir :31: bu fikir bi kadinda var :9: evlendikten sonra bile digeri daha mi iyidi diyoruz :9:
Bennur bence parlak beyaz alma gözü yoruyor, krem yada sütlü kahve mobilyalara bakabilirsin.. benimkinin resmini bulabilirsem eklerim .. koyu aksap rengide alma modasi cok gecti :31:

cnmmm evtt bakczz amaa çok vakit kalmıoo, nişanlım daa bak dioo art tek başımaa seçccmm bu gidişlee :)

aynen baya pahalı geldi bana da :1: yatak odama çok özeniyorum evimin en güzel ve özel köşesi orası olsun istiyorum o yüzden diğer yelerden kısıp oraya en çok beğendiğimi almak istiyorum tabi bitanemi de ikna edebilrsem :)

cnmmm birinci linkteki bnmdee çok hoşumaa gtti :)

buektcen 5 numara çok iyimiş valla.ben çok beğeniyorum öyle yatak odası takımlarını.çok güzel:31:
ne güzel hayalleriniz var hepinizin.Allah bozmasın:31:

bu arada şeymacım ben biliyorum akşam7 sabah7 muhabbetini:26:
Akşam7den sabah7ye kadar aramalar ücretsiz.:27: çok açıklayıcı oldum dimi:1: şey biz şehirlerarası filan arıyoduk.ücretsiz bunlar.ama cep telefonu filan ücretsiz mi bilmiyorum onu:26:

buektcen 5 numara çok iyimiş valla.ben çok beğeniyorum öyle yatak odası takımlarını.çok güzel:31:
ne güzel hayalleriniz var hepinizin.Allah bozmasın:31:

bu arada şeymacım ben biliyorum akşam7 sabah7 muhabbetini:26:
Akşam7den sabah7ye kadar aramalar ücretsiz.:27: çok açıklayıcı oldum dimi:1: şey biz şehirlerarası filan arıyoduk.ücretsiz bunlar.ama cep telefonu filan ücretsiz mi bilmiyorum onu:26:

cnmmm beğenmene sevndmmm, inş senin de olck böylee telaşlarınn, koşuşturmaların.. her durumun kendine göre sıkıntısı vaar, ben de evlilik stresi başladııı nedense.. ben sorumluluğu kaldırabilcm mi, annem olmadann her şeyi yapabilcm mii, ailemii çok mu arıycm gbii.. her durumdaa sorunlarımız soruişaretlerimzz mutlaka oluo.. amaa zamanlaa hepsinii hallederizz, senin için de inşş herşey çok güzel olurr ve çok mutlu olursnzz

Cnmm bakk az kaldıı artt en zorr kısımları atlattıkk.. 75 olcaz brzdann, snrrr günler geçick geçickk, hasretlikk btickk hepimizzzz çooooooook mutlu olucaz inş

inşallah kuzum Rabbim hepimize mutluluk huzur bol aşk versin... daralıyorum yine hiç bişeyi paylaşamamak kötü hissettiriyor bana kendimi üzülmesin diye kötü olduğumda anlatamıyorum ama ona o kadar çok ihtiyacım oluyor ki bir tek bana iyi gelen şey o onun verdiği huzur mahrum bıraktı bundan beni:14::14:

Back
X