• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Bilardo, tenis, spor, mac:44: askerlikten bahsediyoruz dimi seymacim :1: masallah cok rahatsiniz bence ikinizde :nazar:

:1: Evet ilkaycım Denizciler rahatlar, playstation ları bile var, zaten bize demişlerdi oo tatile gidiyor diye, araziye bile çıkmıyor bizimkiler sadece yemekleri berbattı, o da firma değiştirdiler ayın 17sinde restaurant yemeği gibi oldu diyor, orman kebabı falan yiyorlar:56: tekrar verdiği kiloları almaya başladı.:nazar:
keşke sizinkiler de öyle rahat olsa Allah'ım hepsine kolaylık versin

VEEEEE son dersimden de geçerek mezuunnnn olduuuuuuuuuuuuuuummmmmmm:118::65:

hayırlı uğurlu olsun canım gözün aydın...
BU arada gece 12 den sonra sanki tanıtımı buket arkadaşımız yapıcaktı ama nedense göremedim bişey :26: :32:
ozaman iş başa düştü diyelim veeeeeeeeeee 73 ŞIRNAK'a SELAMLAR :72: : 72: :72:

$imagesCAJ0A6OX.webp

Şırnak, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde Şırnak ilinin ve merkez ilçesinin yönetim merkezi olan şehirdir. Şırnak, tarihsel olarak çok eski bir geçmişe sahiptir. Şehrin geçmişi Katip Çelebi’nin 17. yüzyılda yazdığı 'Seyahatname' ve tarihi rivayetlere göre Nuh Tufanı öncesine dayanır. Bu rivayetlere göre Cizre, tufandan sonra ikinci kez Nuh ve oğulları tarafından inşa edilirken Cizre’nin kızgın sıcağından korunmak için, Şırnak yazlık ve yaylak olarak inşa edilmiştir.
Şırnak, Nuh'un gemisi kalıntılarının olduğu öne sürülen Cudi Dağı’nın kuzeyinde 'Şehr-i Nuh' adıyla kurulmuş, önceleri Şerneh, daha sonraki yıllarda ise Kürdara Şırnak adını almıştır. Şırnak, tarihte birçok önemli devletin başkentini kendi topraklarında barındırmıştır. Aynı zamanda Guti (Qurtie) imparatorluğunun başkenti olan Bajarkard Silopi ilçesi topraklarındadır. İl sınırları içinde bulunan Cudi dağının isminin, Gutilerden geldiği düşünülmektedir.

[h=2]Coğrafya[değiştir][/h]Şırnak ili 37°31 kuzey enlemleri ve 42°28 doğu boylamları arasında yer almaktadır. Yüzölçümü 7.172 km², ortalama 1.400 metre rakımı ile deniz seviyesinden oldukça yüksek olan Şırnak ili Güney Doğu Anadolu Bölgesi içinde kalır. Ayrıca şehirdeki bazı aileler Irak Zaho şehriyle akrabadır. Sindi aşiretine mensup bazı köyler vardır.
[h=2]Ekonomisi[değiştir][/h]Ekonomisi madencilik, tarım ve ticarete dayalıdır. Kırsal kesimde başlıca gelir kaynağı hayvancılıktır. Yaylacılık metoduyla çok sayıda küçükbaş hayvan beslenir. Tereyağı, peynir, yün, kıl ve tiftik başlıca hayvani ürünleridir.

kızlar ya ben nasıl anlatıcam kendimi nişanlıma şu an ki haline gülsem mi ağlasam mı bilemedim tam bi küçük emrah modunda :9: sen beni istemiyosun hatta sevmiyosun da ztn yazık bana nolcak benim bu halim diyip duruyor:9::9: diyorum evet yarın da terk edicem ben seni evet evet tam senaryo bu:9::9: saçmala aşkım akşam soğukta mı bıraktılar seni bi kendine gel noluyoruz nerden buraya vardın diyorum istemedin ki beni diyo :9: bi türlü anlatamıyorum kendimi alıcıları resmen kapatmış gibi davranıyor napsam netsem ben şimdi:31:

kızlar ya ben nasıl anlatıcam kendimi nişanlıma şu an ki haline gülsem mi ağlasam mı bilemedim tam bi küçük emrah modunda :9: sen beni istemiyosun hatta sevmiyosun da ztn yazık bana nolcak benim bu halim diyip duruyor:9::9: diyorum evet yarın da terk edicem ben seni evet evet tam senaryo bu:9::9: saçmala aşkım akşam soğukta mı bıraktılar seni bi kendine gel noluyoruz nerden buraya vardın diyorum istemedin ki beni diyo :9: bi türlü anlatamıyorum kendimi alıcıları resmen kapatmış gibi davranıyor napsam netsem ben şimdi:31:

:1: yıllar yılı dert yolunda ne ilk ne de sonuncuyum kahrediyor hayat benii acıların çocuğuyumm
birazcık sevgi verirmisin abla yıllardır beni kimse sevmedi:9::9::9:
Canımm şöyle güzel romantik bir mesaj atsannn ama en duygusalından,
Hani ben buraya yazıyorum ya arada:1: onun gibi,

Teşekkür ederim canımmm evet askerlikte bitti mi evlenmeyi hak ettik demektir:1:
canımmm çokk tebriklerr böyle bi zamanda azimle okulu bitirmen büyük başarı :21:helal sana:32:
ayy yazık yaa orda iyice mahsunlaşmış..:26: ters etki olmuş nedense onda:9: genelde kıskançlıkları artıp sinirli bi hal alıyorlar dimi ama sen şanslı sayılırsın.:31:
ya ben telefonda onla konuşurken saçma şeyler söylediğinde açık açık yüzüne diyorum. sen şimdi ordasın diye psikolojin bozuk o yüzden böyle konuşuyorsun diye:37: bak buraya geldiğinde bu fikrinden döneceksin saçmalıyorsun diyorum.:9:

:1: yıllar yılı dert yolunda ne ilk ne de sonuncuyum kahrediyor hayat benii acıların çocuğuyumm
birazcık sevgi verirmisin abla yıllardır beni kimse sevmedi:9::9::9:
Canımm şöyle güzel romantik bir mesaj atsannn ama en duygusalından,
Hani ben buraya yazıyorum ya arada:1: onun gibi,

aynen bu durumda :9::9::9: onu atsam bu sefer de acıma bana askerdeyim diye dicek :9::9: acaba geldiğin gibi düğün yapalım erteleyelim demicem tamam desem işe yarar mı:31:

Doğru sevmedim seni değil mi?
Sevmediğim için ...yıldır senin yanındayım,
Sevmediğim için gülümse diye gözünün içine baktım,
Seni istemiyorum öyle mi? O yüzden mi garip bir acı oturdu içime gidişlerinde.
Bir düşün sevgilim, içim sıcacık olmasaydı nasıl bakardım ki gözlerine öyle,
Sevmiyorsun diyorsun ya,
Seviyorum, ne kadar dersen, tavanı kadar sokağın ve dibi kadar cehennemin.
:44::44::44::44::44: böyle olur mu ki

ayy yazık yaa orda iyice mahsunlaşmış..:26: ters etki olmuş nedense onda:9: genelde kıskançlıkları artıp sinirli bi hal alıyorlar dimi ama sen şanslı sayılırsın.:31:
ya ben telefonda onla konuşurken saçma şeyler söylediğinde açık açık yüzüne diyorum. sen şimdi ordasın diye psikolojin bozuk o yüzden böyle konuşuyorsun diye:37: bak buraya geldiğinde bu fikrinden döneceksin saçmalıyorsun diyorum.:9:

hiç sorma cnm ya dünden beri böyle arada yapsa tamam yine onlardan biri dicem de bu sefer bildiğin küçük emrah:9::9:
kıskançlık söz konusu olduğunda pençeler çıkıyor da bu sefer onu bile yapmadı yok yok kesin soğukta bıraktılar aşkımı :9::9:
bende öyle diyim bari arasa tabi bişey olduğu yok ordaki psikoloji sana bunları düşündürüyo buraya gel herşey düzelicek diyim belki işe yarar:26:

canımmm çokk tebriklerr böyle bi zamanda azimle okulu bitirmen büyük başarı :21:helal sana:32:

Evet bitti canım valla bende kendime şaştım o kadar rahatken bitirememiştim:53:

Doğru sevmedim seni değil mi?
Sevmediğim için ...yıldır senin yanındayım,
Sevmediğim için gülümse diye gözünün içine baktım,
Seni istemiyorum öyle mi? O yüzden mi garip bir acı oturdu içime gidişlerinde.
Bir düşün sevgilim, içim sıcacık olmasaydı nasıl bakardım ki gözlerine öyle,
Sevmiyorsun diyorsun ya,
Seviyorum, ne kadar dersen, tavanı kadar sokağın ve dibi kadar cehennemin.
:44::44::44::44::44: böyle olur mu ki

süpersin cnm ya:46::46::46: akşam mail de attım buna benzer yoğun duygularla yazılmış faceden de bi şiir attım ama tepki sıfır şu an odak noktası sen beni istemedin :9::9: hani desem istemedim kelimesini tamam dicm de onu da demedim ki durup dururken girdi triplere dün akşam baya üzüldüm şimdi ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum :9:

Son düzenleme:
süpersin cnm ya:46::46::46: akşam mail de attım buna benzer yoğun duygularla yazılmış faceden de bi şiir attım ama tepki sıfır şu an odak noktası sen beni istemedin :9::9: hani desem istemedim kelimesini tamam dicm de onu da demedim ki durup dururken girdi triplere dün akşam baya üzüldüm şimdi ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum :9: hal

Canım bu mesajı yolla ve ekle, bu söylediklerimi düşün, bana kendini kapattın madem, senin aramanı ve güzel güzel konuşmanı bekleyeceğim de o sana dönecektir zaten

Evet bitti canım valla bende kendime şaştım o kadar rahatken bitirememiştim:53:
:8:rahatken insana bi tembellik geliyor:9:
hiç sorma cnm ya dünden beri böyle arada yapsa tamam yine onlardan biri dicem de bu sefer bildiğin küçük emrah:9::9:
kıskançlık söz konusu olduğunda pençeler çıkıyor da bu sefer onu bile yapmadı yok yok kesin soğukta bıraktılar aşkımı :9::9:
bende öyle diyim bari arasa tabi bişey olduğu yok ordaki psikoloji sana bunları düşündürüyo buraya gel herşey düzelicek diyim belki işe yarar:26:
evet öyle diyebilirsin canım ama çok hassas diyorsan şu an öyle deme, ona bile alınabilir belki:1:

Canım bu mesajı yolla ve ekle, bu söylediklerimi düşün, bana kendini kapattın madem, senin aramanı ve güzel güzel konuşmanı bekleyeceğim de o sana dönecektir zaten
bide böyle deniyelim bakalım belki işe yarar:31: saol cnm

:8:rahatken insana bi tembellik geliyor:9:

evet öyle diyebilirsin canım ama çok hassas diyorsan şu an öyle deme, ona bile alınabilir belki:1:

haklısın cnm buna bile alınma potansiyeline sahip şu an :9:

Back
X