- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
- #9.401
Bilardo, tenis, spor, mac:44: askerlikten bahsediyoruz dimi seymacimmasallah cok rahatsiniz bence ikinizde
![]()

keşke sizinkiler de öyle rahat olsa Allah'ım hepsine kolaylık versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilardo, tenis, spor, mac:44: askerlikten bahsediyoruz dimi seymacimmasallah cok rahatsiniz bence ikinizde
![]()
VEEEEE son dersimden de geçerek mezuunnnn olduuuuuuuuuuuuuuummmmmmm:118:![]()
Hayirli olsun seyma :119:
tebik ederim cnm hayırlı olsunnnn bu engel de kalktı önünden![]()
biletlerimizi almamıza çok az kaldı. 25 temmuzda 353.lerin yerleri belli olacakmış![]()
kızlar ya ben nasıl anlatıcam kendimi nişanlıma şu an ki haline gülsem mi ağlasam mı bilemedim tam bi küçük emrah modundasen beni istemiyosun hatta sevmiyosun da ztn yazık bana nolcak benim bu halim diyip duruyor
diyorum evet yarın da terk edicem ben seni evet evet tam senaryo bu
saçmala aşkım akşam soğukta mı bıraktılar seni bi kendine gel noluyoruz nerden buraya vardın diyorum istemedin ki beni diyo
bi türlü anlatamıyorum kendimi alıcıları resmen kapatmış gibi davranıyor napsam netsem ben şimdi
![]()
canımmm çokk tebriklerr böyle bi zamanda azimle okulu bitirmen büyük başarıTeşekkür ederim canımmm evet askerlikte bitti mi evlenmeyi hak ettik demektir![]()
ayy yazık yaa orda iyice mahsunlaşmış..:26: ters etki olmuş nedense ondakızlar ya ben nasıl anlatıcam kendimi nişanlıma şu an ki haline gülsem mi ağlasam mı bilemedim tam bi küçük emrah modundasen beni istemiyosun hatta sevmiyosun da ztn yazık bana nolcak benim bu halim diyip duruyor
saçmala aşkım akşam soğukta mı bıraktılar seni bi kendine gel noluyoruz nerden buraya vardın diyorum istemedin ki beni diyo
bi türlü anlatamıyorum kendimi alıcıları resmen kapatmış gibi davranıyor napsam netsem ben şimdi
![]()
yıllar yılı dert yolunda ne ilk ne de sonuncuyum kahrediyor hayat benii acıların çocuğuyumm
birazcık sevgi verirmisin abla yıllardır beni kimse sevmedi
Canımm şöyle güzel romantik bir mesaj atsannn ama en duygusalından,
Hani ben buraya yazıyorum ya aradaonun gibi,
kızlar ya ben nasıl anlatıcam kendimi nişanlıma şu an ki haline gülsem mi ağlasam mı bilemedim tam bi küçük emrah modundasen beni istemiyosun hatta sevmiyosun da ztn yazık bana nolcak benim bu halim diyip duruyor
![]()
ayy yazık yaa orda iyice mahsunlaşmış..:26: ters etki olmuş nedense ondagenelde kıskançlıkları artıp sinirli bi hal alıyorlar dimi ama sen şanslı sayılırsın.
ya ben telefonda onla konuşurken saçma şeyler söylediğinde açık açık yüzüne diyorum. sen şimdi ordasın diye psikolojin bozuk o yüzden böyle konuşuyorsun diyebak buraya geldiğinde bu fikrinden döneceksin saçmalıyorsun diyorum.
![]()
canımmm çokk tebriklerr böyle bi zamanda azimle okulu bitirmen büyük başarıhelal sana
ayy yazık yaa orda iyice mahsunlaşmış..:26: ters etki olmuş nedense ondagenelde kıskançlıkları artıp sinirli bi hal alıyorlar dimi ama sen şanslı sayılırsın.
ya ben telefonda onla konuşurken saçma şeyler söylediğinde açık açık yüzüne diyorum. sen şimdi ordasın diye psikolojin bozuk o yüzden böyle konuşuyorsun diyebak buraya geldiğinde bu fikrinden döneceksin saçmalıyorsun diyorum.
![]()
canımmm çokk tebriklerr böyle bi zamanda azimle okulu bitirmen büyük başarıhelal sana
![]()
Doğru sevmedim seni değil mi?
Sevmediğim için ...yıldır senin yanındayım,
Sevmediğim için gülümse diye gözünün içine baktım,
Seni istemiyorum öyle mi? O yüzden mi garip bir acı oturdu içime gidişlerinde.
Bir düşün sevgilim, içim sıcacık olmasaydı nasıl bakardım ki gözlerine öyle,
Sevmiyorsun diyorsun ya,
Seviyorum, ne kadar dersen, tavanı kadar sokağın ve dibi kadar cehennemin.
:44::44::44::44::44: böyle olur mu ki
süpersin cnm yaakşam mail de attım buna benzer yoğun duygularla yazılmış faceden de bi şiir attım ama tepki sıfır şu an odak noktası sen beni istemedin
hani desem istemedim kelimesini tamam dicm de onu da demedim ki durup dururken girdi triplere dün akşam baya üzüldüm şimdi ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum
hal
Evet bitti canım valla bende kendime şaştım o kadar rahatken bitirememiştim![]()
evet öyle diyebilirsin canım ama çok hassas diyorsan şu an öyle deme, ona bile alınabilir belkihiç sorma cnm ya dünden beri böyle arada yapsa tamam yine onlardan biri dicem de bu sefer bildiğin küçük emrah![]()
kıskançlık söz konusu olduğunda pençeler çıkıyor da bu sefer onu bile yapmadı yok yok kesin soğukta bıraktılar aşkımı
bende öyle diyim bari arasa tabi bişey olduğu yok ordaki psikoloji sana bunları düşündürüyo buraya gel herşey düzelicek diyim belki işe yarar:26:
bide böyle deniyelim bakalım belki işe yararCanım bu mesajı yolla ve ekle, bu söylediklerimi düşün, bana kendini kapattın madem, senin aramanı ve güzel güzel konuşmanı bekleyeceğim de o sana dönecektir zaten
rahatken insana bi tembellik geliyor
evet öyle diyebilirsin canım ama çok hassas diyorsan şu an öyle deme, ona bile alınabilir belki![]()