• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

şeymacım iyi fikir para biriktirelim askerlere.. onlar bize maddi manevi hep destek oldular. hayatlarında belki bi defa böyle parasız pulsuz kalmış olcaklar.. inşallah bu ilk ve son olur...askere gitmeden ben harçlık bile verdim. gururuna yediremiyo ama adet dedim emrivaki yaptım. boynuna cüzdan almıştım.. orda kağıt bozuklar çok lazım oluyormuş. içine bir sürü 10-20 tl lerden doldurdum :1: gelincede cüzdanına koycam..

Son düzenleme:
şeymacım iyi fikir para biriktirelim askerlere.. onlar bize maddi manevi hep destek oldular. hayatlarında belki bi defa böyle parasız pulsuz kalmış olcaklar.. inşallah bu ilk ve son olur...askere gitmeden ben harçlık bile verdim. gururuna yediremiyo ama adet dedim emrivaki yaptım. boynuna cüzdan almıştım.. orda kağıt bozuklar çok lazım oluyormuş. içine bir sürü 10-20 tl lerden doldurdum :1: gelincede cüzdanına koycam..

Aynen canım giderken babam vermişti sonra ustalıkta bende yollamıştım.:31: gelince düğün hazırlığı falan her şey sıkışık olacak ama illa ki gezmek tozmak isteyeceğiz bunlarda para istiyor en iyisi biriktirmek üzülmesin sevdiceğim kıyamam:16:

selam kızlar bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi kalbim çarpıntı yapıyor anca kalkabildim yerimden:31:
sizde durumlar nasıl

cnmm çok sıcak varr o da etkilioo bakk, ben tutumıormm malum durumdan dolayı :) sen de çok zorlama kendini, senin kararınn tabikii ama yrn fln dinlensen aslında

selam kızlar bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi kalbim çarpıntı yapıyor anca kalkabildim yerimden:31:
sizde durumlar nasıl

Midemde asit olunca çarpıntı yapıyor bende de :44: sahurlarda kötü oluyorum kızlar ya, gece normal uyanınca bişey olmaz bana ama sahura uyanınca acayip bir çarpıntı oluyor. Çarpıntıdan doğru düzgün yemek yiyemiyorum

cnmm çok sıcak varr o da etkilioo bakk, ben tutumıormm malum durumdan dolayı :) sen de çok zorlama kendini, senin kararınn tabikii ama yrn fln dinlensen aslında

benmde malum dinlenme yakın ondan bırakmak istemiyorum şimdilikte bugünü bi atlatayım yarına bakacağım :) bide askerim orda tutunca ben böyle rahatken bırakmak garip geliyor:31:
askerin nasıl cnm bugün yormuşlar vicdansızlar geçmişte gördüm de Allah yardımcısı olsun kuzumm

Midemde asit olunca çarpıntı yapıyor bende de :44: sahurlarda kötü oluyorum kızlar ya, gece normal uyanınca bişey olmaz bana ama sahura uyanınca acayip bir çarpıntı oluyor. Çarpıntıdan doğru düzgün yemek yiyemiyorum
benmde midem rahatsız ondan mı oluyo acaba çarpıntı geçti diye ilaçlarımı da bırakmıştım:44:

İftara ne yiyosunuz kızlarrrrrr:56:

ne olsa yerim şu an o kadar gözüm aç:9:

benmde malum dinlenme yakın ondan bırakmak istemiyorum şimdilikte bugünü bi atlatayım yarına bakacağım :) bide askerim orda tutunca ben böyle rahatken bırakmak garip geliyor:31:
askerin nasıl cnm bugün yormuşlar vicdansızlar geçmişte gördüm de Allah yardımcısı olsun kuzumm

cnmm sormaa resmen sürüündürmüslerr, herkes demis orucuz yapmayalım demisler de dinlememis.. artt yrn ara vercem dioduu cnmmm bugun hasat olduu :(

benim canım sebzeli bulgur pilavı ve salata istedi..bide yoğutlu şeyler yemek istiyorum hep... mantı olabilir mesela.. :27:

cnmm sormaa resmen sürüündürmüslerr, herkes demis orucuz yapmayalım demisler de dinlememis.. artt yrn ara vercem dioduu cnmmm bugun hasat olduu :(

off canım üzüldüm ama nasıl kıymışlarki..tamam askere gittiler ama böyle bi dönemde anlayışlı olmalılardı. hepimiz müslüman evladıyız. :20: müslümanlıkta eziyet olmaz :20:

benmde midem rahatsız ondan mı oluyo acaba çarpıntı geçti diye ilaçlarımı da bırakmıştım:44:

ne olsa yerim şu an o kadar gözüm aç:9:
Canım biz yaşayarak tespit ettik doktorlarda meğer söylüyormuş, mide asiti çarpıntı yapıyor kalpte:31: Annem ne yaptı acaba dün bezelye patates, pilav çorba vardı:56:

ayy evttt tatlımmm yaaa sıcaklarda da ağrııı flnnn delirtio
geçmiş olsun canım evlenince kurtulucaz ağrılardan:52:

aynı dine mensup olmadığımız insanlar bile bize saygı gösteriyor bunların yaptıklarına bak sırf eziyet olsun diye yapmış Allah yardımcısı olsun senin askerinin ve diğer askerlerimizin bugünü atlatsın da yarın dediğin gibi ara versin şu an asker Allah görüyor sonuçta:26:

Canım biz yaşayarak tespit ettik doktorlarda meğer söylüyormuş, mide asiti çarpıntı yapıyor kalpte:31: Annem ne yaptı acaba dün bezelye patates, pilav çorba vardı:56:

geçmiş olsun canım evlenince kurtulucaz ağrılardan:52:

doktorum bişey dememişti atladı heralde öğrendiğim iyi oldu sağol cnm:31:

cnm geçmiş olsun sanada. Allah beterinden korusun. bu arada annen ne yapmış bakalım :26:
ben şimdi sordum mevlüt pilavı yapıcakmış...mercimek çorbası.. semiz otu yemeği..ayran ohhhh..:49: hamile değiliz ama göbiş şişicek yine... :1:

Ayy bende çok severim bulgur pilavının her türlüsünü
Mantı yemek istiyorsan seni Kayserimize davet ediyorum:10::56:

bende her türlüsünü severim.. tereyağlı sade bile... ürgüpü görmek istiyorum ordanda sırf mantı için kayseriye geçebilirim.. Askerlerimiz artık eşimiz olsun sonrasında gelsin tatil planları...:27:

Back
X