• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Merhabaaa:,(
Sizin eski yazilarinizi okuyordum hatta okuyup okuyup ağlıyordum :,(
Malesef tekbaşımayım ah ah sen de bana cevap veren tek kişisin canim merhaba ve merhaba herkeseee:)

tek başına değilsin cnm bak senin gibi olan bir sürü hatun var burda bizde dahil :)
şimdi hiç ağlama cnm sevdiğinle olmanın keyifin çıkar gidince bizim gibi her gün ağlayacaksın ztn hemde bu sefer gerçekten tek başına :14:
neler yapıyorsun kaç yaşındasın cnm

Malesef tekbaşımayım ah ah sen de bana cevap veren tek kişisin canim merhaba ve merhaba herkeseee:)

cnmmm hoşgeldnnn, daha kimselerr gelmemişş sizin sayfayaa :( yerinz fln belli olsun hayırlısı ileee, snrr gel kmse yoksa da burda biz varızz bak.. elimzden geldiğince destek oluruzz, seni çok ii anlıorummm cnmmm... ilk zamanlarr bzdeee çok üzüldkk, ama bi şekildee geçioo zamannn.. özellikleee usta birlğindn snr kendimee adımaa brz rahatlamaa olduu.. inşş szn dee öylee olucak.. şimdi bol bol vakit geçirinnnn cnmmm.. şuann yanımda olmasınııı, bi kere sarılmak için neler vermezdmmm :( inşş hepimz için zaman su gbii geçickk

size de yaparım kuzumm topikçe ağırlarım sizleri de :) yanlış zamanda açtım galiba yemek muhabbetini iftardan sonra devam edelim en iyisi bende acıktım herşeyi yiyebilirim şu an :9:
heheheh ne güzel olurdu:)) ben en azından yemek hazırlamıyorum siz aç aç nasıl bu kadar güzel yemekler yapabiliyorsunuz maşallahh:9:

heheheh ne güzel olurdu:)) ben en azından yemek hazırlamıyorum siz aç aç nasıl bu kadar güzel yemekler yapabiliyorsunuz maşallahh:9:

sen niye hazırlamıyorsun cnm hazır mı geliyor yemekler annen tarafından :9: elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum cnm daha yeni yeni öğreniyorum bir çok şeyi okul bitti attım kendimi mutfağa :9:

Hosgeldin simdiden üzülüp kalan günleri zehir etme kendine tatlim.Sevdiginle birlikte kalan günlerinin tadini cikar, doya doya yaşa. Askerin gittikten sonra buraya gelirsin bol bol dertlesiriz, topiginiz de kalabaliklasir paylasarak atlatirsiniz.

Canim yalniz degilsin, biz burdayiz:31: ("biz daha ölmedik" esprisi yapasim geldi cem yilmazdan :9:)

Ne kadar aglama, sevdigjnle vakit gecir desekte aglayacaksin biliyorum canim :31: ama emin ol gittikten sonraki acin gitmeden önceki "gidecek su kadar kaldi" acindan daha az :31: esim gitmeden önce sayili zamanlar kala yani son 3 ay kala cektigim acıyı suanda yasamiyorum :31: simdi umutla gelcegi günü bekliyorum :31: dusunsene bi daha gitmeyecek, bu son :31:

tek başına değilsin cnm bak senin gibi olan bir sürü hatun var burda bizde dahil :)
şimdi hiç ağlama cnm sevdiğinle olmanın keyifin çıkar gidince bizim gibi her gün ağlayacaksın ztn hemde bu sefer gerçekten tek başına :14:
neler yapıyorsun kaç yaşındasın cnm
Sizlerden biri olacaktim ben de ama biraz daha duralim dedik tecili öyle bozalım :)
Çok teşekkür ederim desteğiniz için kızlar .
cnmmm hoşgeldnnn, daha kimselerr gelmemişş sizin sayfayaa :( yerinz fln belli olsun hayırlısı ileee, snrr gel kmse yoksa da burda biz varızz bak.. elimzden geldiğince destek oluruzz, seni çok ii anlıorummm cnmmm... ilk zamanlarr bzdeee çok üzüldkk, ama bi şekildee geçioo zamannn.. özellikleee usta birlğindn snr kendimee adımaa brz rahatlamaa olduu.. inşş szn dee öylee olucak.. şimdi bol bol vakit geçirinnnn cnmmm.. şuann yanımda olmasınııı, bi kere sarılmak için neler vermezdmmm :( inşş hepimz için zaman su gbii geçickk
Belki de ozaman araştırmaya başlayacaklar dediğin gibi
Benim gibi sevgilisi eşi için telaşlananlar bir 351.dönemde kalmiş :D

Hosgeldin simdiden üzülüp kalan günleri zehir etme kendine tatlim.Sevdiginle birlikte kalan günlerinin tadini cikar, doya doya yaşa. Askerin gittikten sonra buraya gelirsin bol bol dertlesiriz, topiginiz de kalabaliklasir paylasarak atlatirsiniz.

Çok haklısın evett ama dayanamıyorum artık simdiye kadar şaka mı gerçek mi ayırt edemedim şimdi yerlerin açıklanmasına çok az zaman kaldı çok merak ediyorum neresi olacağını bu nedenle telaş panik üzüntü birbirine karıştı şuan bende
Her gun yanımda istiyorum gidicek diye bunaltıyorum da :D
Şimdiye kadar bak gidip geliceksin çok büyük yük kalkıcak uzerimizden derken artik bir iki gündur malesef onun yaninda da üzülüyorum ..
Çok sağolun kızlar ve bana dua edin nolur istanbuldayim ben inşallah yakın olur uzak bile olsa kolay gidebileceğim onun icin iyi bir yer olur
Ben de sizlere dua edicem az kaldı zaten sağ sağlim kavuşun diyeee

Son düzenleme:
Canim yalniz degilsin, biz burdayiz:31: ("biz daha ölmedik" esprisi yapasim geldi cem yilmazdan :9:)

Ne kadar aglama, sevdigjnle vakit gecir desekte aglayacaksin biliyorum canim :31: ama emin ol gittikten sonraki acin gitmeden önceki "gidecek su kadar kaldi" acindan daha az :31: esim gitmeden önce sayili zamanlar kala yani son 3 ay kala cektigim acıyı suanda yasamiyorum :31: simdi umutla gelcegi günü bekliyorum :31: dusunsene bi daha gitmeyecek, bu son :31:

ne günlerdi o günler her gece uykumdan ağlayarak uyandığımı biliyorum acaba ne olacak nereye düşecek rahat olacak mı diye düşünüp duruyordum şimdiyse dedğin gibi bir umut var içimde korkular gtti yerini kavuşma heyecanına bıraktı :16:

Çok icimi rahattlattin ya çok sağolllll :)))
Dün aynı cümleyı o bana kurdu desem bu son dedi ben üzülünce :,)

Sizlerden biri olacaktim ben de ama biraz daha duralim dedik tecili öyle bozalım :)
Çok teşekkür ederim desteğiniz için kızlar .

Belki de ozaman araştırmaya başlayacaklar dediğin gibi
Benim gibi sevgilisi eşi için telaşlananlar bir 351.dönemde kalmiş :D

Çok haklısın evett ama dayanamıyorum artık simdiye kadar şaka mı gerçek mi ayırd edemedim şim yerlerin açıklanmasına çok az zaman kaldı çok merak ediyorum neresini olacağını bu nedenle telaş panik üzüntü birbirine karıştı şuan ben de
Her gun yanımda istiyorum gidicek diye bunaltıyorum da :D
Şimdiye kadar bak gidip geliceksin çok büyük yük kalkıcak uzerimizden derken artik bir iki gündur malesef onun yaninda da üzülüyorum ..
Çok sağolun kızlar ve bana dua edin nolur istanbuldayim ben inşallah yakın olur uzak bile olsa kolay gidebileceğim onun icin iyi bir yer olur
Ben de sizlere dua edicem az kaldı zaten sağ sağlim kavuşun diyeee

biz burdayız cnm sizin topik boş olursa gel buraya birlikte sohbet ederiz ilk günler zordur yanlız aşmak daha da zor oluyor unutmadım o günleri biraz da olsa içini rahatlatırız kafanı dağıtmaya çalışırız :)

Kızlar askerim ve 25-30 kişi daha yemekten zehirlenir gibi olmuşlar midelerini bozmuşlar ishal kusma halsizlik varmış topluca revire gitmişler:14:

biz burdayız cnm sizin topik boş olursa gel buraya birlikte sohbet ederiz ilk günler zordur yanlız aşmak daha da zor oluyor unutmadım o günleri biraz da olsa içini rahatlatırız kafanı dağıtmaya çalışırız :)

Boş da olacak gibi zaten. .
teşekkür ederim bennur :)
kesinlikle çok iyi geldi sizlerle konuşmak çunku bakıp bakıp üzülüyordum kimseler yok nasıl geçecek bu günler konuşuruz fikir alışverişi yaparız diyordum olmayınca da telaşlandım dedim bir şey mi var bu dönemde diye :D

veririm tabi canım müsait oldukça bakıyorum sizin topiğe de.:29: üzülme ya bak kurtuluyosun biz 3 aydır kafa dinliyoruz:9:
(tamam pek inandırıcı olmadı ama yüzün gülsün:29:)
geçmiş olsun cnm Allah şifa versin şimdi nasılmış askerin iyi mi:26:

İyi ama gece kötüymüş bir de öylece nöbet tutturmuşlar :26: et bayattı galiba diyor, Halsizim hala aşkım dedi.Ama iyi çok şükür:26:

TG351
ahahah çok iyi geldi bak bu :D
hiç ayrı kalmadık valla işte bir bakıyormuşsunuz ohh gitti nasıl rahatladım kızlar siz bekleyin zaten kimse yok topic de kapansın diyip gidiyomuşum ahahah :D:1:

Son düzenleme:
Back
X