• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Puff ya ne sıkıntılı bireymiş...:25: Neden sevdiğimiz adamlarla sadece bizim olan bir hayat kuramıyoruz ki:26:

bu soruyu bende zamanında çok sormuştum cnm büyük teyzemin cvp net oldu o zaman çocuk esirgemeden anası babası olmayan birini bulacaktın dedi iyi bir cvp değildi ama manidardı...

bu soruyu bende zamanında çok sormuştum cnm büyük teyzemin cvp net oldu o zaman çocuk esirgemeden anası babası olmayan birini bulacaktın dedi iyi bir cvp değildi ama manidardı...

Ben o anlamda demedim ama, neden herkes zamanında sorumluluklarını yerine getirmiyor bazı konularda boş vermiş davranılıyor anlamıyorum ki:26: bazı şeylern üstüne düşmek gerekir özellikle temel şeylerin...

Ben o anlamda demedim ama, neden herkes zamanında sorumluluklarını yerine getirmiyor bazı konularda boş vermiş davranılıyor anlamıyorum ki:26: bazı şeylern üstüne düşmek gerekir özellikle temel şeylerin...

anladım cnm bende kötü anlamda söylememiştim ztn de tepki oydu işte...
insanlara göre bu çokta gerekli gelşmiyor sanırım nasılsa işim gücüm var diye düşünüyor gençlikte o yüzden üstünde durmamış olabilir ... nişanlın gelince hallederler bu durumu da konuşun nişanlın babasıyla çözülür cnm olmadı sizde toplu para yatırarak emekliliğini sağlayabilirsiniz yaştan beklemiyor 60 ise yaşı toplu paradan sonra hemen emekli olur...

insanlara göre bu çokta gerekli gelşmiyor sanırım nasılsa işim gücüm var diye düşünüyor gençlikte o yüzden üstünde durmamış olabilir ... nişanlın gelince hallederler bu durumu da konuşun nişanlın babasıyla çözülür cnm olmadı sizde toplu para yatırarak emekliliğini sağlayabilirsiniz yaştan beklemiyor 60 ise yaşı toplu paradan sonra hemen emekli olur...

yaş bizeee vurdu ya maalesef bekliyczzz:19:

Bence de böyle düşünülmüş canım...Biz nasıl toplu para yatıracağız ki..Zaten yeni evlenmiş olacağız ihtiyaçlar eksikler derken pek öyle toplu para bulamayız gibi ilk etapta..Bunu onlara yaparsak bende kendi aileme yapmak isterim yalan yok..nişanlım onların evlatları ise bende ailemin evladıyım:50:

yaş bizeee vurdu ya maalesef bekliyczzz:19:
evet bu gidişle bizim emekli maaşını anca çocuklarımız görür cnm biz çoktan ölmüş oluruz heralde...
Bence de böyle düşünülmüş canım...Biz nasıl toplu para yatıracağız ki..Zaten yeni evlenmiş olacağız ihtiyaçlar eksikler derken pek öyle toplu para bulamayız gibi ilk etapta..Bunu onlara yaparsak bende kendi aileme yapmak isterim yalan yok..nişanlım onların evlatları ise bende ailemin evladıyım:50:

cnm kayınbaban çalışmıyor mu kendi çalışıp yatırabilşr bence... sizin yapmanız zor ztn yeni bir düzen kuruyorsunuz bu da hiç kolay olmuyor yeni evin eksiği hiç bitmez... hallolur cnm bi şekilde şimdiden büyütme bunu gözünde bi gelsinler de hayırlısıyla sağ sağlım herşeye göğüs gerersiniz... o zaman yanlız olmayacksın el ele verip çözersiniz bunu da :)

evet bu gidişle bizim emekli maaşını anca çocuklarımız görür cnm biz çoktan ölmüş oluruz heralde...

cnm kayınbaban çalışmıyor mu kendi çalışıp yatırabilşr bence... sizin yapmanız zor ztn yeni bir düzen kuruyorsunuz bu da hiç kolay olmuyor yeni evin eksiği hiç bitmez... hallolur cnm bi şekilde şimdiden büyütme bunu gözünde bi gelsinler de hayırlısıyla sağ sağlım herşeye göğüs gerersiniz... o zaman yanlız olmayacksın el ele verip çözersiniz bunu da :)

Kendisi çalışıyorda aman ne olacak diyor..e inşaat işi de düzenli değil yani...Doğru diyosun sanki dert yok bir de bunu kaygı ettim ama ister istemez geliyor insanın aklına...

cnmm bncee dee çalışıokenn yatırabilir kayınpederinn bu parayıı, sonuçta kendisi ve ailesi içinn çok önemlii bişeyy..

Kendisi çalışıyorda aman ne olacak diyor..e inşaat işi de düzenli değil yani...Doğru diyosun sanki dert yok bir de bunu kaygı ettim ama ister istemez geliyor insanın aklına...

bence nişanlın konuşunca hallolur cnm bi şekilde ikna eder babasını önemli birşey sonuçta bu da... parasını bırak hastalık bile zor cnm göz muayenesi için özel bi hastaneye gidiyorum sağlık güvencesi olmadan fiyatı srdum 120lira dedi:53::53: yok artık dedim 5dk anca 120 lira çok değil mi belirlenen fiyat bu dedi ben sağlık sigortalı olduğum için 25liraya muayene oldum çıktım... şimdi sağlıklılarda yarını hiç birmizi bilmiyoruz malesef ihmal etmeyin cnm

Bugün günlerden 57 Sinoooooooop:72::72::72:

Sinop plaka kodu:57
Sinop Nüfusu:202.740
Sinop neyi meşhur:Akgöl,Ayancık kerestesi,Boyabat pirinci,Erfelek tatlıca şelaleleri,Hapishanesi,İnaltı mağarası,İnceburun kalesi,Keten üretimi

Dipnot:Meşhur olarak Sinop mantısını da öneririm kızlar:56: Onların mantısı farklı oluyo ve çok güzeel:52: Üniversiteden yakın arkadaşım Sinop'luve getirmişti.Yolunuz düşerse bigün mutlaka mantısını yiyin:56:

Gezilecek yerler:Sinop Müzesi,Balatlar Kilisesi,Alaaddin Camii,Sinop Kalesi,Paşa Tabyası,Korucuk Tabyası,Sinop Eski Cezaevi - Sinop Eski Tersanesi,Şehitler Çeşmesi

Sinop'tan bir fotoğraf da ekleyelim:31: $sinop.webp

Sinop'a selam yolumuza devaaammmmm:10::10::10::10::10::10:

kızlaarrr:16: özledim sizi.napıyosunuz bakalım:27:

benim de yine pazar klasiğim araba kullandım vın vın:10::55:

İnsan kendini pek bi özgür hissediyo.annemleri gezdiriyorum filan böyle aiiiiyyyy çok heyecanlı çok zevkli ya:32:

Back
X