- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #1.061
evtt cnm zordur okul bi yandan iş bi yandan, nese sabırr şu ara bize en gerekli olan şey sabır.. bakmışssn zaman geçmiş, neşeli neşeli ilk kahvaltını yapıosun :)
üzülmeeee ben ne yapayım gelnce düğün yapmayı düşünüyoruz daha tarihi bile konuşulmadı bilmiyorum nasıl olacak?ekim gibi soğuk mu olur kioff ya
evet yaa sen ne okudun kpss derdi de çok zor
yokk cnmm soğuk olmaz, ben geçen kasım da nişanlandm ve hava gayet güzeldi şansıma, bu sene kasımda da düğün olck.. ekim daha da sıcak olur[/Q
inşallah öyle olur biran önce gelsin artık ya o günlerr yoksa adamlarda saç kalmayacak :)
uluslararası ilişkiler okudum, işletme de yüksek lisans yaptım ama gel gör ki nefret ettim kpss den fln çok zor olmayınca olmuo
yokk cnmm soğuk olmaz, ben geçen kasım da nişanlandm ve hava gayet güzeldi şansıma, bu sene kasımda da düğün olck.. ekim daha da sıcak olur[/Q
inşallah öyle olur biran önce gelsin artık ya o günlerr yoksa adamlarda saç kalmayacak :)
ahaha gece gecee güldürdn beni, tek onlarda değil bizde de kalmazsa yaa bu sıkıntı ile gelin başı da olmaz :)
aynen kısmet canım ya Allah bir yerden bir kapı açar inşallah...
üzülmeeee ben ne yapayım gelnce düğün yapmayı düşünüyoruz daha tarihi bile konuşulmadı bilmiyorum nasıl olacak?ekim gibi soğuk mu olur kioff ya
349. dönem yarenleri olarak kendi başlığımızı bıraktık buralarda geziyoruz valla. bizim sayfada hareket kalmadı artık. :44:
349. dönem yarenleri olarak kendi başlığımızı bıraktık buralarda geziyoruz valla. bizim sayfada hareket kalmadı artık. :44:
soğuk sıcak amaaaaaan bosver sevdiğinle uyancaksın bence hemen evlen :)
kızlar 353 yarenleri gelse de bizim sayfada bos kalsa keskee (((
353 topıgınde olcam ben gelmicem buraya hahahahh
Selam kızlar
Hayırlı tezkereler
Bende 347. dönemde asker yolu bekledim.
En doğru şafak sayacı yedeksubay.tk da veriliyor şimdiye kadar şaşmadı orasının sayacı isterseniz oradan takip edebilirsiniz.
Bu arada denizci çıktı mı hiç ?
Sevgilim İskenderunda acemilik İstanbul Kasımpaşa da da usta birliğini tamamladı.
Buralara düşen varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Ben ben ben bizimki de orda acemide yaaanlatırmısın birazz
Ben ben ben bizimki de orda acemide yaaanlatırmısın birazz
aynen ya yine bir ağlama tuttu beni of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?