351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

teşekkur ederim canım hoşbulduk.evet bırazda atıştık sanırım tripyapıyor aramıyor diye düşünüyorum bnde ulasamadım arayınca görusturmuyorlar zaten bakalım 2 gundur kötüym baya =(

Cok güzel yazmissin.. hissettigim bi cok seyi.. ben kocami cok özledim kokusuyla uyumayi, birlikte uzanip film izlemeyi, saclarimla oynamasini, cayi doldurma sırası kimde takismalarimizi, pazar kahvaltilarimizi, aksam isten eve girdigimize evimizin kokusunu icimize cekip ayni anda oohh evimiz deyislerimizi, ve daha bir cok seyi.. cok ozledim ben

Niye aglatıyosun ki insanı durduk yere simdi sen ( kendime itiraf edemedigim dusunmek bile ıstemedigim seyleri yazmıssın. Biliyorum bunları dusundukce aglama krizlerine girecegimi... Surekli iyiyim alıstım dıyıp gezinirken etrafta cok agır geldi bana gercekler coook ...

teşekkur ederim canım hoşbulduk.evet bırazda atıştık sanırım tripyapıyor aramıyor diye düşünüyorum bnde ulasamadım arayınca görusturmuyorlar zaten bakalım 2 gundur kötüym baya =(

sıkma canını sen bugünler zorlu bi süreç hepimiz için olabildiğince alttan almamız lazım üstümüze çokta gelseler dilini tutan taraf biz olmalıyız yoksa bu süreç çok sancılı olucak aradığında herşeyi toparlarsın cnm üzme sen kendini bol bol dua et biraz ferahlarsın belki

of of hala aramadı beni bugün 3.gün biraz kalbini kırdın sanırım =( ama hakettıde bnde ustune fazla gttım bnı cezalandırıyor manisadan haber alan var mı bugün çok mu yoğunlar anlamıyorum ki =(

canim üzülme bizde 2 veya 3 günde bir konusuyoruz dünden beri ariyor ama tam o sirada masamda olamiyorum sonradan görüyorum aradigini sonra tüm gün telefon basinda bekliyorum ama o aradiginda olamiyorum offff ne cektik telefon gelcek diye ne cektik iki dakkika seslerini duyucaz diye

aynen cnm 2dk sesini duymak için tel. ile uyuyorum artık sanki gece arayacak gibi ama terslik olucak ya tam derse giriyorum arıyor içim gidiyor ama açamıyorum öyle kötü oluyorum ki sonra bir sonra ki aramayı beklemeye başlıyorum çok zormuş çoook beklemek özlem...

slm canim benim esimde 6. Bolukte
selaaamm hoşgeldin aramızaa
aaaaa çok sevindim canım yaaa.Usta birliği neresi?Belki de arkadaştır bizimkiler orda

Canım kesinlikle ANADOLU diyorum yani.Galatasarayîn bile otobüs fırması Anadolu nasıl duymadın Ben sürekli Anadoluyla seyahet ediyorum.10 numara 5 yıldızdır yani.Hele bazı otobüsleri var işte uzun yol otobüsleri çok kaliteli.çok konforlu.İnsanın yolculuk yapası geliyo inan

Evet bende çok özledimm sevdiğimi en çok şöyle sarılıp kokusunu içime çekmeyi

Canım özür dilerim ağlatmak istemezdim ne yapmalı bilmiyorum ki bende senin gibi iyiyim diye dolaşıyorum ama stres mideme vurdu sindirim sistemim bozuldu galiba stresten bi an sanki halsizlikten devrilecekmişim gibi duruyorum

İstanbul canim faceden ekleyebilirmyim seni

İnşallah canım ben aslında düz yazıyı çok seviyorum şiire cesaretim yok açıkçası tabi bazı denemelerim oldu da. Genelde deneme tarzı yazıyorum izlenimler gibi işte.Bu askerlik oldu olalı da böyle arabesk filmlere benzer şeyler yazar oldum Şu an devam eden bir romanım var ama bakalım sonuç ne olacak...

Kızlar günaydın su an mamak mebs te sevdicegimi bekliyorum :) cep telini aldılar içeri cok sıkı bir arama yok. Ankara soguk heyecandan ölcem )))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…