351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Oriflameınkiler bitkisel ama ben tatile gittiğimde egeden köylü teyzelerin yaptığı zeytinli yeşil sabundan alacağım saçlara falan harika geliyormuş yoksa buna devam

Oriflameınkiler bitkisel ama ben tatile gittiğimde egeden köylü teyzelerin yaptığı zeytinli yeşil sabundan alacağım saçlara falan harika geliyormuş yoksa buna devam
hmm ben de duydum zaten eskiden şampuan mı vardı ama saçlarım semsert olur diye kullanmıyorum. alışkın değiliz biz şehir çocukları maalesef

hmm ben de duydum zaten eskiden şampuan mı vardı ama saçlarım semsert olur diye kullanmıyorum. alışkın değiliz biz şehir çocukları maalesef

Aynen canım alışana kadar öyle oluyomuş ama sonra yumuşak yapıyomuş evet ya şehir çocuguyuz biz ne güzel eskiden herşey doğalmış

Aynen canım alışana kadar öyle oluyomuş ama sonra yumuşak yapıyomuş evet ya şehir çocuguyuz biz ne güzel eskiden herşey doğalmış
evet hadi bakalım sen kullan bi nolacak saçları da besliyommuş ve çoğaltıyomuş zeytinyağı. bu kimyasal şampuanlar da tam tersi tutam tutam saç döküyooo

evet hadi bakalım sen kullan bi nolacak saçları da besliyommuş ve çoğaltıyomuş zeytinyağı. bu kimyasal şampuanlar da tam tersi tutam tutam saç döküyooo

Aynen canım ayy bu kızlar nerde yahuuuu:44::44::44::44::44: kızlaaarrrrr elma dersem çıkın armut dersem çıkmayın

Kızlar napıyosunuz beni sorarsanız kötüyüm bunalımlıyım-;( kolum ağrıdı kaç gündür o yüzden uğramadım face i falan kapattım kaçmak istiyorum ya çalışmakta istemiyorum babam homurdanıp duruyo-;(

Canım geçmiş olsun :26: ne var kolunda.baban neden homurdanıyo patronundu demi baban:26: hastaneye gittinmi

Aynen canım ayy bu kızlar nerde yahuuuu:44::44::44::44::44: kızlaaarrrrr elma dersem çıkın armut dersem çıkmayın

elmamı armutmu bişey demedinki canım
canım çok sıkkın 3 gündür.. girip hemen çıkıyorum burdan..ne yerdeyim ne gökte...sorunlarımız var askerimle :113:

Kızlar bişe danışcam ben güneş gözlüğü kullanmıyorum ama almak istiyorum bnm burun büyük azcık ve kemerli sanki hiçbiri yakışmıyo gibi geliyo nasıl bişe alsam

Ne oldu canım mesele ne:26:
güncel konular canım.. çözülemiyo maalesef.. kırıyoruz hep birbirimizi işte..

Kızlar bişe danışcam ben güneş gözlüğü kullanmıyorum ama almak istiyorum bnm burun büyük azcık ve kemerli sanki hiçbiri yakışmıyo gibi geliyo nasıl bişe alsam

çantamla birlikte güneş gözlüğümde çalındığından beri gözlük almadım.. keşke yardımcı olabilseydim... kendin beğenmiyosundr.. burnunu takıntı etmişsinzdir canım bence yakışıyodur.. tolga gelsin birlikte alırsın olmazsa.. hem kışa doğru imdirimlerde olur.. gerçi evlilik arefesinde seneye takacağın gözlüğü para vermek ne kadar mantıklı?

Anladım tatlım az kaldı sabır biraz daha:26: msj attım sana . canım kışında takmak gerekiyomuş güneş gözlüğünü ayrıca bilmiyorum ya hiçbiri güzel durmuyo sanki burnum daha cok çıkıyo küçük bişeyde , büyük bişeyde yüzüm kayboluyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…