- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 35
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #13.621
doğru valla biz kızlar kozmetikle ne çok uğraşıyoruzz ben duş jeli kullanmıyorum canım zararlarını okumuştum bi yerde. vücuduma ne kadar az kimyasal sürsem azdır diye bildiğimiz beyaz sabun kullanıyorum.. zaten iyi temizlemiyor gibi geliyor, kokusu da banyodan çıkınca hemen uçuyor.
hmm ben de duydum zaten eskiden şampuan mı vardıOriflameınkiler bitkiselama ben tatile gittiğimde egeden köylü teyzelerin yaptığı zeytinli yeşil sabundan alacağım saçlara falan harika geliyormuş yoksa buna devam
hmm ben de duydum zaten eskiden şampuan mı vardıama saçlarım semsert olur diye kullanmıyorum. alışkın değiliz biz şehir çocukları maalesef
evet hadi bakalım sen kullan bi nolacakAynen canım alışana kadar öyle oluyomuş ama sonra yumuşak yapıyomuşevet ya şehir çocuguyuz biz ne güzel eskiden herşey doğalmış
evet hadi bakalım sen kullan bi nolacaksaçları da besliyommuş ve çoğaltıyomuş zeytinyağı. bu kimyasal şampuanlar da tam tersi tutam tutam saç döküyooo
Kızlar napıyosunuz beni sorarsanız kötüyüm bunalımlıyım-;( kolum ağrıdı kaç gündür o yüzden uğramadım face i falan kapattım kaçmak istiyorum ya çalışmakta istemiyorum babam homurdanıp duruyo-;(
Telefon tutmaktanmış CNm.evet patron o kuzum ya.bugun kendime iç çamaşırı aldım az kafam dağılsın diye-))
Aynen canım ayy bu kızlar nerde yahuuuu:44::44::44::44::44: kızlaaarrrrr elma dersem çıkın armut dersem çıkmayın
o yüzdenEvlenince giymek için aldım şeymacım -)
elmamı armutmu bişey demedinki canım
canım çok sıkkın 3 gündür.. girip hemen çıkıyorum burdan..ne yerdeyim ne gökte...sorunlarımız var askerimle :113:
o yüzdenŞaka bir tarafa markalımı cnm:44:
Pentiden aldım kuzummm
Anladım canım güle güle kullan inş. ben daha almadım hiç :44:
Bende hiç almamıştım görünce heveslendim aldım değişiklik oldu
güncel konular canım.. çözülemiyo maalesef.. kırıyoruz hep birbirimizi işte..Ne oldu canım mesele ne:26:
Kızlar bişe danışcam ben güneş gözlüğü kullanmıyorum ama almak istiyorumbnm burun büyük azcık ve kemerli sanki hiçbiri yakışmıyo gibi geliyo nasıl bişe alsam
güncel konular canım.. çözülemiyo maalesef.. kırıyoruz hep birbirimizi işte..
çantamla birlikte güneş gözlüğümde çalındığından beri gözlük almadım.. keşke yardımcı olabilseydim... kendin beğenmiyosundr.. burnunu takıntı etmişsinzdir canım bence yakışıyodur.. tolga gelsin birlikte alırsın olmazsa.. hem kışa doğru imdirimlerde olur.. gerçi evlilik arefesinde seneye takacağın gözlüğü para vermek ne kadar mantıklı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?