351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

her sabah sümüklü mendillerimi, yatakodamizdan ve oturma odamizdan topladigim günlerdi onlar :9:
Cok şükür bugunleri gördük:16:
Pijamalarini bile ütüluyorum, temiz temiz giysin kocis :16:
kocaman bir maşallah bu AŞKA:nazar::nazar:
btti gitti o günler sonunda artık unutabiliriz bu dönemi :16:
Aynen kuzum çok hklısın bence uzun-kısa dönem hakkında ama ilkay daha haklı :9: boşverelim geliyorlar inş.:52::52: Evet ya hepimiz salya sümüktük demi, ayy hatırladım :31: ama geride kaldı bitti işteeeeeeeeeeeeeee:32::32::32::32:

eşine sağ sağlim teslim etcez ya üstümden yük kalkacak:27::9::9::9::9::9::9::9:

hemen unutalım şimdide o günleri de daha güzelleri bizmle:16:

her sabah sümüklü mendillerimi, yatakodamizdan ve oturma odamizdan topladigim günlerdi onlar :9:
Cok şükür bugunleri gördük:16:
Pijamalarini bile ütüluyorum, temiz temiz giysin kocis :16:

ha haay ne korkutmusum kiz sizi :60:

kocaman bir maşallah bu AŞKA:nazar::nazar:
btti gitti o günler sonunda artık unutabiliriz bu dönemi :16:

hemen unutalım şimdide o günleri de daha güzelleri bizmle:16:

Sümüüüüüklüü ilkaaaayyyyy :90::90::90::90: Ohhh ne güzel eşin tertemiz giyecek cnımmm ve yine yanında olcak keşke bizde evli olsaydık:50: gelince hemen beraber uyuyabilirdik.valla masumane söylüyorum:27::27::27:
Bennurrr unutalım hatırlamayalımmmm :52: ohh bugünde bitti kızlar yaa.valla bazen 352 lere yazacak oluyorum yazmıyorum orda şafak çıkıyo ya üzülmesinler diye ben baya üzülmüştüm çünkü 349ların şafakları görünce:26:

Sümüüüüüklüü ilkaaaayyyyy :90::90::90::90: Ohhh ne güzel eşin tertemiz giyecek cnımmm ve yine yanında olcak keşke bizde evli olsaydık:50: gelince hemen beraber uyuyabilirdik.valla masumane söylüyorum:27::27::27:
Bennurrr unutalım hatırlamayalımmmm :52: ohh bugünde bitti kızlar yaa.valla bazen 352 lere yazacak oluyorum yazmıyorum orda şafak çıkıyo ya üzülmesinler diye ben baya üzülmüştüm çünkü 349ların şafakları görünce:26:

hepimiz sümüklüyüz :kkk:

#direnselpak :60:

daha da baska asker topigine girmem :27:

aynen cnm :26: Allah tüm asker bekleyenleri tez zamanda kavuştursun beklemek hakkatten zor tecrübeyle sabitledim bunu:26:
son 5e mi giriyoruz şimdi biz:52::52:

aynen cnm :26: Allah tüm asker bekleyenleri tez zamanda kavuştursun beklemek hakkatten zor tecrübeyle sabitledim bunu:26:
son 5e mi giriyoruz şimdi biz:52::52:
eveeetttttttt:8::8::8::8::8: amin kuzum allah tüm bekleyenlerin sabrını bol versiinnn
gül yaaa:9:

Dagittim ben, safak azaldikca bi rahatlama geldi heralde :60:

dellendik biz dellendiiikkkkkkkkkkkkkkkkkk:62::62::62::62::62::62::62::62:

Ayyyyy İlkaaaaaaayyy:9::9::9: Selpağı ayagına mı çağırıyosunnn:9::9::9: Şafak da gelsiiinnnnnn onu da çççağıırrr:32::32:

bencede o baya ağırdan geliyor şu son günlerde çağır da daha hızlı gelsin ağırdan almasın bekleme yapmasın:9:

daha önce cagirmistim onu, terbiyesiz yavas yavas geliyor,naza cekiyor kendini:9: o safak buraya gelecek arkadas :47: :27::27:

daha önce cagirmistim onu, terbiyesiz yavas yavas geliyor,naza cekiyor kendini:9: o safak buraya gelecek arkadas :47: :27::27:

Terbiyesiz işte:27: Kızlaaarrrr askerim gece çıkamayacak ama uçak bileti buldukkkk:32: rez yaptırdım yarın alıcam inş. saat 10.45 de sevdicek yanımda hazırlanmak için saat 6 da kalkmam lazımmm:9::9::9::27::27::27::27::27:

Terbiyesiz işte:27: Kızlaaarrrr askerim gece çıkamayacak ama uçak bileti buldukkkk:32: rez yaptırdım yarın alıcam inş. saat 10.45 de sevdicek yanımda hazırlanmak için saat 6 da kalkmam lazımmm:9::9::9::27::27::27::27::27:

gelsinde cnm 6da değil hiç uyumadan da beklersin sen büyük ihtimal heyecandan uyumayacağız ztn o gece:9::9:

işten de utana sıkıla izin istedim daha yeni başladım sıkıntı yaparlar mı acaba diye düşünerek bi garip oldu ama yapcak bişey yok kararttım gözümü istedim:9: 1.5 gün verdiler yine de buna da şükür diyorum:16:

ayy kızlar cok güldümm allah da sizi güldürsün:1::1: ama ben de az aglamadım ilk aylar hatta son bi ay kala kestim diyebilirim, o uzun donemlere kızamıyorum sadece uzuluyorum allah yardım etsin napsınlar onlar da böyle atıyo sinirini :2: ama bizimkine kolay demesinler hiç :47:

ayy kızlar cok güldümm allah da sizi güldürsün:1::1: ama ben de az aglamadım ilk aylar hatta son bi ay kala kestim diyebilirim, o uzun donemlere kızamıyorum sadece uzuluyorum allah yardım etsin napsınlar onlar da böyle atıyo sinirini :2: ama bizimkine kolay demesinler hiç :47:

sabııııır sabııııır ya sabır:24::24::24: böyle bir şarkı vardı sanırsam bunu mırıldanıyorum bende:9:

Son düzenleme:
uykusuz günler, geceler:32: :12: :23:
Aynen 2-3 gündür geceleri gözlerimi pat diye açıyorum:53: yarım saat falan uyanık kalıyorum yaaa:50:

gelsinde cnm 6da değil hiç uyumadan da beklersin sen büyük ihtimal heyecandan uyumayacağız ztn o gece:9::9:

işten de utana sıkıla izin istedim daha yeni başladım sıkıntı yaparlar mı acaba diye düşünerek bi garip oldu ama yapcak bişey yok kararttım gözümü istedim:9: 1.5 gün verdiler yine de buna da şükür diyorum:16:
Aaa iyi vermişler yine de kuzum.1.5 gün :31: Uyusak iyi olur sabaha zombi gibi olmak istemem.
Canım biz onları anlıyoruz ama onlar bizi anlamıyorlar.Bebek işiymiş bizim askerliğimiz la havle neyse azıcık gün kaldı şurda zaten sabır çekiyorum.
güzel bayanlar nerdesin bakım

ben geldim :3:

Allah neşenizi bozmasın :nazar::nazar::nazar:
Günayydıııınn neşeler yerinde şafakla neşe ters orantılıdır:37: Vaaayy bey ne matematik varmış bende:53::53::9::9::9::9::9:

Back
X