351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

aldim canim, gelince seninle bi konusalim dedi, sinirlendi falan, bi garip suratlara büründü :47: konusalim tabi dedim ciktim :41:

Allah Allah ne konuşacakmış o ne ya çocuğa söyler gibi 'gelince seninle bi konuşalım' ne demek :47: Konuşşsun ne konuşacaksa artık eşin yanında ne olacaksa olsun:41:

Allah Allah ne konuşacakmış o ne ya çocuğa söyler gibi 'gelince seninle bi konuşalım' ne demek :47: Konuşşsun ne konuşacaksa artık eşin yanında ne olacaksa olsun:41:

tehdit ediyor iste:41: kesin maasimdan diyorum onu da yapmiyor, madem kendince bi iyilik yapiyorsun laf sokusturma :19: cok izin aldin diyecek iste konusalim dedigi o, konusalim valla :19:

Ye de gel kuzum mantar cok severimmmm:56::56::56:

yedim cnm. sende olsaydın birlikte yerdik bende severim...
ee napıyosun bakalım yeni ciciler aldınmı kendine?

geçen hafta bi kaç bişey aldım...
*mavi ve siyah dar kesim 2 adet kumaş pant.aldım.. hem işyerinde giyerim hemde sevdiğimle
*su yeşili şifon bluz
*mavi şifon elbise (özel günler için çünkü mini)
*ekru renk 2 adet yine şifon bluz aldım..

geldiğinde yeni cicilerle görsün bizi dimi ama?

:12::12::12::12::12::12::12:12::12::12::12::12::12::12

tehdit ediyor iste:41: kesin maasimdan diyorum onu da yapmiyor, madem kendince bi iyilik yapiyorsun laf sokusturma :19: cok izin aldin diyecek iste konusalim dedigi o, konusalim valla :19:
Canım insan zaten keyfiyetten izin almaz ki ne kadar mantıksızlık.Demekki işim var değil mi:47: Aynen madem o kadar iyilik yapıyo konuşup da insanı germe bari.Ayyy özel sektör böyle işte ya inş. daha rahat hayırlı işlerimiz olur.keşke atanabilsek:26:
yedim cnm. sende olsaydın birlikte yerdik bende severim...
ee napıyosun bakalım yeni ciciler aldınmı kendine?

geçen hafta bi kaç bişey aldım...
*mavi ve siyah dar kesim 2 adet kumaş pant.aldım.. hem işyerinde giyerim hemde sevdiğimle
*su yeşili şifon bluz
*mavi şifon elbise (özel günler için çünkü mini)
*ekru renk 2 adet yine şifon bluz aldım..

geldiğinde yeni cicilerle görsün bizi dimi ama?

:12::12::12::12::12::12::12:12::12::12::12::12::12::12
Çalışıyorum canım bende kafam durdu yine tasarım falan yapamaz oldum:26: ben almadım da alabilecek miyim bilmiyorum ki:26: bu ay ben kozmetiğe çok harcadım, gerçi uyguna biçok şey aldım ve nişanlımın bohçası için yani biçoğu.Sonra cıkacağına cebimden bu ay cıktı.sadece o kadar. Aslında çok almak istiyorum kuzum :25: senin cicilerin hayırlı olsuunnnn güle güle giyyy:12::12::12:

bende cok gec uyuyabiliyorum 2 haftadir:26: gece boyuda sürekli uyaniyorum .. uyandikca daha da sabirsizlasiyorum:52: 3 gün sonra yanimda yatacak :52::52:

Back
X