• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Merhaba kizlar
Ziyaret saati 4 te bitti.. zavalli kocisim sonlara kaldigi icinde ziyaretci parkinin mintika temizligini yapacaklar:26: ziyaret cok guzel gecti, elimi hic birakmadi:16: ama nedense ilk geldiginde biraz tepkileri donuktu, 15-20 dakika sonra daha iyi oldu.. kilo vermis, guneste bir hayli kararmis.. sali gunu denetim olacakmis buyuk bi komutan gelecekmis hepsinin sacini iyice kisaltmislar:26: sapkasini cikarttiginda sok oldum:53: nerdeyse sifira tutmuslar..ziyaretci parkinda plastik masa ve sandalyelerde oturduk.. esim burda en cok sabrı ogrendim dedi. Sira heryerde dedi.. yemege giderken bile mars soyluyorlarmis:26: bugun hepsine banka karti verdiler kredi karti gibi. Oraya 20 lira yatacakmis her ay.. tepkileri biraz degismis kocamin, durgunlasmis, cikarken neredeyse agliyordu onu hic boyle gormemistim:50:
canım manisadan verdiğin haberler içinçok sagol-tabi durgunluk olmustur ozlemıstr senı canım ne yapsın sende gıttın ne guzel destek oldun sonucta kımse bırbırını tanımıo orda senı gorunce cok mutlu olmustur.uzulme sen geldgnde hersey cok guzel olacak ınsallh alttan alacagız bu donemlerınde

aynen canım hiç yetmiycek o gün bize ama ne yapalım buna da şükür diyorum artık...:44:
canım bak ben torene gıdıcem aılesı uzak dıye gelmıycekler o acıdan rahatım bıraz =))) orda bıraz gorusup bırlıkte ızmıre gdıcez ordan o kırklarelıne ben ankaraya :5:

Selamm kızlar bugun dışardaydm yazamadım. Askercağzımla konuştuk. beynim durdu yaa yaptığım işle ilgili biri soru sordu zor cevapladım dedi yanî düşünün.. Ye iç emredileni yap. Hiç kafa çalıştırmıyolar tabi. Psikolojisi iyi gibi ama korkuyorum bozulmaz dimi..:(

Selamm kızlar bugun dışardaydm yazamadım. Askercağzımla konuştuk. beynim durdu yaa yaptığım işle ilgili biri soru sordu zor cevapladım dedi yanî düşünün.. Ye iç emredileni yap. Hiç kafa çalıştırmıyolar tabi. Psikolojisi iyi gibi ama korkuyorum bozulmaz dimi..:(

Bozulmaz canim ins.merak etme...nerdeydi askerin

canim icimizi ferah tutalim askerimede sordum genel olarak nasilsiniz diye acemelik bitsede su duvarin diger tarafina ciksak diye gün sayiyoruz artik dedi :26: usta birliklerinde carsi izinleri ile felan daha iyi olacaklar insAllah

gülşah tütüncü dua ediyorum [video=youtube;rnrNhm7G7z4]http://www.youtube.com/watch?v=rnrNhm7G7z4[/video] tüm 351.dönem yarenlerine gelsin :5:

Bozulmaz canim ins.merak etme...nerdeydi askerin

canim icimizi ferah tutalim askerimede sordum genel olarak nasilsiniz diye acemelik bitsede su duvarin diger tarafina ciksak diye gün sayiyoruz artik dedi :26: usta birliklerinde carsi izinleri ile felan daha iyi olacaklar insAllah

İnşallah canımm daha askerliğin bitmesine çok var inşallah dönünce sivil hayata adapte olmaya zorlanmazlar diye düşünmeye başladım şimdi.. Neyse rahatları iyi olsun da gerisi önemli değil. Bnm asker kastamonuda canım.

Kızlar bi de duydunuz mu atış yaparken silahı düzgün tutamayıp gözüne silah çarpan yaralananlar olmuş. Oyy allah korusun dikkat etsinler aman

aynen canım pazar günü çarşı olur nete girerler skype da falan konuşuruz gezer dolaşır...hem telf. alırlar yanına.mesajlasmak bile ne kadar rahatlatır

İnşallah canımm daha askerliğin bitmesine çok var inşallah dönünce sivil hayata adapte olmaya zorlanmazlar diye düşünmeye başladım şimdi.. Neyse rahatları iyi olsun da gerisi önemli değil. Bnm asker kastamonuda canım.

Ayni seyleri bende dusunuyorum canim bazilari degisebiliyormus donunce acaba nasi olacaklar geldiklerinde..ins sikinti yasamayiz

Back
X