• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Bende normalde hareketli de dinlerim de, ne bileyim simdi duygularimla celisince degistiriyorum mesela araba kullanirken radyoda cikarsa:31: gececek bu günler ve biz sevdiklerimize kavusacagiz:31:

Evetttt :) kendine işkence yapma yaa bi süre hareketli şarkılar hareketli işlerle beynimizi meşgul edelim

TG 351 cnm sana o gün noldu, mrk ettik ertesi gnde hiç göremedk senii, şimdi ii msn

çok kötüydüm o gün canım...annemle ve kardeşimle kavga etmiştim...hiç etmem normalde..bilmiyorum hiçbi halt yolunda gitmiyo..kaldıramıyorum..o yanımda yok gece boyu ağladım kaç saat bilmiyorum...Bu evde bunaldım sevdiğimle olmayan evimizin sesszliğini özlüyorum garip..toparlaymıyorum..herşey elimden kaymş gitmiş gibi geliyor...:14:

çok kötüydüm o gün canım...annemle ve kardeşimle kavga etmiştim...hiç etmem normalde..bilmiyorum hiçbi halt yolunda gitmiyo..kaldıramıyorum..o yanımda yok gece boyu ağladım kaç saat bilmiyorum...Bu evde bunaldım sevdiğimle olmayan evimizin sesszliğini özlüyorum garip..toparlaymıyorum..herşey elimden kaymş gitmiş gibi geliyor...:14:
canım kendını bırakma lütfen ınan anlayabılıorum aynı syler bnmde basıma gelıo herkes ustume gelıo tek basıma kalıyorum atlatacagız guzel gunlerı dusun moralını sakın bozma ...

cnmm oluoo bazenn öylee, çok hassasız şu dönemde, çabuk etkilenioruzz bnde öleym.. amaa geçick cnmm sayılı gün inş çabuk geçicek.. ondan snr bizii koca bir hayat beklio sevdiklerimizle.. hem bak az kaldı bi kaç gün snr görcezz onlarııı :)) şuann onu düşünn, geldiğinde napcaksnz onun planını yap valla oyalıo moral oluo

canım kendını bırakma lütfen ınan anlayabılıorum aynı syler bnmde basıma gelıo herkes ustume gelıo tek basıma kalıyorum atlatacagız guzel gunlerı dusun moralını sakın bozma ...

çok ağır geldi onsuzluk garip sanki kendimi uzk tutmak geliyor ondan düşünmediğim yok saydığım zaman daha iyi hissediyorumm bu yüzden düşünmemeye başladım onu.telefonları soğuk kapatıyorum dengesizleştim.bazen teli açmak istemiyorum hatta duyunca sesini daha kötü oluyorum yemin töreni için hiçbi heyecan yok içimde...gitmesemmi diyorum hattta korkuyorum herşeyden korkar oldum.davranışlarımdan bile...bunları duysa kahrolur.ilk günler böle değildim...bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım...:14:

çok ağır geldi onsuzluk garip sanki kendimi uzk tutmak geliyor ondan düşünmediğim yok saydığım zaman daha iyi hissediyorumm bu yüzden düşünmemeye başladım onu.telefonları soğuk kapatıyorum dengesizleştim.bazen teli açmak istemiyorum hatta duyunca sesini daha kötü oluyorum yemin töreni için hiçbi heyecan yok içimde...gitmesemmi diyorum hattta korkuyorum herşeyden korkar oldum.davranışlarımdan bile...bunları duysa kahrolur.ilk günler böle değildim...bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım...:14:
canım ama böyle yapma sen bastan pes etmsın ınan bız burda nasılsak onlar orda ıkı katı bızı dusunuo uzuluo brbırınıze destek olmanız gerek aradgnda guzel konus ozledgnı anlat ama moralın sakın bozma hem kendınn hem nişanlının destegımıze cok ıhtyacları var bak bıttı sayılır acemılık usta bırlıgınde daha rahat olacak ınsallah bız senın yanındayız anlat burda ıcını dök ama askerne bsey bell etme olurmu canım kendınede dıkkat et uzuntuden hasta olma guzel syler dusunmeye cals ugrasacagın hobı bul kendıne sank askerdeyms gbı degılde sehır dısına iş için gıtt donecekmıs gbı düşün ne blıym ya bn ole dusunuorum en azndan canım basını şişirdiysem kusura bakma ama halne uzuldum canım yapma bole :26:

canım ama böyle yapma sen bastan pes etmsın ınan bız burda nasılsak onlar orda ıkı katı bızı dusunuo uzuluo brbırınıze destek olmanız gerek aradgnda guzel konus ozledgnı anlat ama moralın sakın bozma hem kendınn hem nişanlının destegımıze cok ıhtyacları var bak bıttı sayılır acemılık usta bırlıgınde daha rahat olacak ınsallah bız senın yanındayız anlat burda ıcını dök ama askerne bsey bell etme olurmu canım kendınede dıkkat et uzuntuden hasta olma guzel syler dusunmeye cals ugrasacagın hobı bul kendıne sank askerdeyms gbı degılde sehır dısına iş için gıtt donecekmıs gbı düşün ne blıym ya bn ole dusunuorum en azndan canım basını şişirdiysem kusura bakma ama halne uzuldum canım yapma bole :26:

:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14: est canım ne basımı sisirmesi

:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14: est canım ne basımı sisirmesi

Canim sanirim bazi şeyler ust üste gelmis:44: ama inan ki bas edemeyecegin şeyler degil:31: birakma kendini ve askerini.. onun morale ihtiyaci var.. emin ol bizden cok daha kötü moralleri:26: haftasonu eşimin gözlerinde gördüm o caresizligi.. birde sen soguk davranarak derdine dert ekleme askerine:26: gittiler ve donecekler, sonra her birimiz mutlu hayatlarimiza geri döneceğiz:31:

canım kafalarında sapka oldugundan kesemıyosun adam gıbı ama umarım sen blursn :) bide cok kalabalk olursa mıllet toren alanında yruyus yapılan yerlere kadar sacılıyo gorgusuz gorgusuz hareketler sen askerını gormeye calsıon koltuklardan snra.ınsallah orda oyle olmaz.bıde tören 9 dıyorlar ama en az 1 saat onceden orda olun.bız 6 da ordaydık.işte 8 e dogru actılar gectık oturduk.baslaması ıcınde epey bekledık..

Tören 12 de bitiomus sanırım dimi canım ? Ben istanbuldan geleceğim sabah 7:30 gibi astide olcaktım 8 de mamakta olurum demiştim ama sanırım 1 saat önceye alsam otobüs biletini 7 de orda olsam daha ii olcak ://
Evci cıkıcak benim askım
Törenden sonra mı halledilio işlemler biliomusun ?
Yardımların için cok tesekkürler özellikle 1 den 40 a kadar numatayı sölemen ii oldu :)benimki zaten arkalardaymıs büyük ihtimal göremicem de dürbün işe yarar insallah :))

Canim sanirim bazi şeyler ust üste gelmis:44: ama inan ki bas edemeyecegin şeyler degil:31: birakma kendini ve askerini.. onun morale ihtiyaci var.. emin ol bizden cok daha kötü moralleri:26: haftasonu eşimin gözlerinde gördüm o caresizligi.. birde sen soguk davranarak derdine dert ekleme askerine:26: gittiler ve donecekler, sonra her birimiz mutlu hayatlarimiza geri döneceğiz:31:

çok doğruu cnm, bizim sayemizde ayakta duruolar aslında.. telefon açtıklarnda sesimizi ii duymak onlara çok moral oluo.. orda bizi de kafaya takıp daha çok üzülürlerse daha da yıpranırlar.. çevremde askerlik yapan herkesn dediği aynı, ordaki psikoloji bambaşka oluo, anlatılmaz die.. biz yanlarnda olursak daha rahat atlatcklar..

Canım benim yemin töreni onun hayatında ilk ve son kez olabilecek birşey mutlaka o anında yanında olmalısın
Duygusal olarak sürekli iniş çıkış yasıyoruz sürekli etrafımızdakilerle tartısma içindeyiz sadece sen değilsin aynı durumda
Yasama sevincim elimden alınmıs zaman durmus gibi hissediyorum bende ama hiçbir zaman ona belli etmedim etmeyeceğimde
Bak sen daraldın geldin bize anlattın yakın arkadaslarınla paylaştın belki yattın uyudun
Ama onlar hiçbişe yapamıolar tek dayanakları biziz
Bizim sesimizi duymak için upuzun kuyruklara giriyorlar sadece iki dakika için güneşin altında bir saat bekliolar
Bak biz hep yanındayız hadi topla kendini gecicek bu günler
Bak bitti bile acemilikleri :) sonra 353 ler gelcek cocuk gibi sevincez sonraaa plakalara düşcez:)))

Canım benim yemin töreni onun hayatında ilk ve son kez olabilecek birşey mutlaka o anında yanında olmalısın
Duygusal olarak sürekli iniş çıkış yasıyoruz sürekli etrafımızdakilerle tartısma içindeyiz sadece sen değilsin aynı durumda
Yasama sevincim elimden alınmıs zaman durmus gibi hissediyorum bende ama hiçbir zaman ona belli etmedim etmeyeceğimde
Bak sen daraldın geldin bize anlattın yakın arkadaslarınla paylaştın belki yattın uyudun
Ama onlar hiçbişe yapamıolar tek dayanakları biziz
Bizim sesimizi duymak için upuzun kuyruklara giriyorlar sadece iki dakika için güneşin altında bir saat bekliolar
Bak biz hep yanındayız hadi topla kendini gecicek bu günler
Bak bitti bile acemilikleri :) sonra 353 ler gelcek cocuk gibi sevincez sonraaa plakalara düşcez:)))

Heeeyyyyy :3: 353 leeeerr :3: biz sizi burada bekliyoruz, cabuk gelin :9:

gececek be canim 4 ay kaldi dönecekler ve ona sarildiginda tüm bu yasadiklarini unutacaksin emin ol :16: her istedigimizde onlara ulasamak vs bunlar kolay seyler degil izin verme sakin bunlarin seni üzmesine. diger arkadaslarin da dedigi gibi 353'lerin topigi acilsin az da olsa motivasyon olacak bizim icin. farzedelim ki bi yaris bu ve bitis cizgisine hergün biraz daha yaklasiyoruz. ne olursa olsun git yemin törenine ikiniz icinde iyi olacaktir ona sarildiginda neler hissedebilecegini yasadigin o huzur ve mutlulugu sirf bunun icin bile gitmelisin.

Back
X