- Konu Sahibi esraylmz03
- #2.581
Canım konuştun mu askerinle iyidir inşallahOFF benim askerim aramadı daha beni Allahım butun askerlerımızı sen koru. ya benım nişanlımda o bayılanlar içindeyse :18:çok korkuyorum bi arasada sesini iyi olduğunu duysam yarabbim lütfen![]()

Öyle canım haklısın da insan kötü oluyo.Ben de zaten hep öyleyim.Güldürmeye çalışıyorum filan şakalar yapıyorum filan ama çok zor ya.Yemin töreni zamanı bi gelemedi gitticanım anlıyorum çok seviyosun kıyamıyosun hassas düşünüyorsun ama öyle düşünmemeye çalış.. bak ben telefonda hep pozitif konuşmaya çalışıyorum o zaman onun da içi rahat ediyo demek ki böyleymiş, normalmiş her şey diye düşünüyor.. dalga geçiyorum kahkahalar atıyorum falan. normal hayatta tam tersi ona çok bezdirmişliğim vardır, canını gereksiz yere sıktığım için çok pişmanım şimdi zaten.. hep çok duygusal olduğum için ufak tefek şeyleri kafaya takıyodum eskiden. ama şimdi takmıyo gibi görünmeye çalışıyorum. gerçekten ama gerçekten çok faydası oluyo, tamamen ona yansıyo benim pozitifliğim..
mesela alışveriş için yazın bütün gün güneş altında o mağaza senin bu mağaza benim dolaştığını düşün senin de başına güneş geçiyo sivil hayatta, yani bunlar olağan şeyler. tabi ki alışverişle bu bir değil ama aynı kapıya çıkıyor..
bi de yemin törenine çoook az kaldı onu düşün için rahat olsun lütfen. bak az kaldı usta birliğinde rahat olacaklar böyle olmayacak..

Aynen bekleticeklermiş öyle.Allah korusun askerlerimize bişey olmaz inşallah o gün filan:18: Yoksa ben atılır giderim vallahi
ben de sabah görüştüm. baya ağırlaştırmışlar programı. benimki de fazla ayakta durmaktan bitap düşmüş. zaten bel fıtığı vardı. yarın gataya sevk edicekler umarım kötü bişi olmaz. yemin töreninde de hareketsiz saatlerce bekleticekler. o gün de çok bayılan oluyormuş. askerlik yapan bi arkadaşım anlattı bugün. umarım kazasız belasız biticek bu çileler

Daha kimbilir ne zorlukları var da anlatmıyolar bize belki deLevet canim benim sevgilimde mamakta malesef oglen gibi aradi oda cok kotuydu sesi
( resmen mahvettiler bizi dedi./..bide sevgilimin bolumu sabah ceza almis tum mintikayi tek onlara yaptirmislar
ogle yemegine yetisememisler...ustune pide almaya gtmsler kartta sorun cikmis kantinde tost almak istemisler ordada rutbeliler one gecmis hep
ustune bide toren egitimi resmen iskence cektiriyolar ya bu kadar da olmaz....

Selam kızlar bugun askım aradı mamakta o da cok agır gecmiş tören hazırlıkları bayılanlar olmus geldigimden beri hiç bu kadar zorlanmadım dedi..
Yemin töreni için 9 da baslayacak dedi ama cok kalabalık olcak sanırım dedi
Kaçta orda olmak gerekir ki acaba?
Ben yanımda dürbün götürcem bulabilirsem belki görürüm o zaman ..
1 mayıs tatilmiş o yüzden o gün daha rahat edicekler
Evci cıkacak arkadaslar yanınızda kim ev i cıkarcaksa mutlaka nüfus cüzdanı fotokopisi götürün oralarda ugrasmayın
Evet canım bi tek 1 mayısta rahat etcekler zaten.Ama cumaya kadar hergün çok yoğun olcaklar

Yemin töreninde sonra ailelerin sahaya inmelerine izin verilcekmiş işte.Ondan sonra toplıcaklarmış askerlerimizi birliklerine götürceklermiş.Sonra ziyaretçi parkında beklicekmişiz.Ondan sonra bi zaman çıkartcaklar galiba evci izni olanları filan:26: