- Konu Sahibi esraylmz03
- #2.741
hafta sonu gelsin bi an önce gidemesemde camden görim askerimi
kızlar heyecan durumları nasıl =)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hafta sonu gelsin bi an önce gidemesemde camden görim askerimi
Benim askım da gece cok ateslenmiş sesi solugu cıkmıodu
Bugun tatilmiş ama futbol tutnuvası varmıs herkes oraya gitmek zorundaymıs ondan arayamayabilirler belki
Maşallah yarenler az kalmış acemilik bitmiş şükürler olsun ilk bir ay çok zorluyordu ama sonra daha rahat ediceksiniz inşallah biz ustada rahat ettik çokşükür görüşmeler daha yogun daha rahat gittikleri yerler çok iyi olsun inşallah çok sevindim yemin törenine gitme hazırlıkları başlamış son 2 gününüz kaldı askerlerinizi görenler olucak alıp gelenler olucak negüzel o yemin töreni çokgüzel bir duygu bende gitmiştim ayrılması zor ama yaşaması çok güzelRabbim sizinde bir solukta askerligi bitirmenizi nasip etsin inşallah 2aya kalmadan açılıcak 353.dönemlerin topigi seviniceksiniz bizler gibi askerlerimizin tabiriyle bilet olunuyor sanırım askerligi bitiriyoruz çokşükür hala bazı şeylerden anlamıyorum
Herşey gönlünüzce olsun inşallah
![]()
sagol canim hepimiz hayırlısı ile kavuşalım askerlerimize insAllah son 1o günlerininde kaldığını gòrürüz insAllah ♥ sizler gibi
Teşekkürler canim.Bitti acemilik çok şükür, hepimizde heyecan doruklarda. Dört gözle bekliyoruz 353.donem topiginiMaşallah yarenler az kalmış acemilik bitmiş şükürler olsun ilk bir ay çok zorluyordu ama sonra daha rahat ediceksiniz inşallah biz ustada rahat ettik çokşükür görüşmeler daha yogun daha rahat gittikleri yerler çok iyi olsun inşallah çok sevindim yemin törenine gitme hazırlıkları başlamış son 2 gününüz kaldı askerlerinizi görenler olucak alıp gelenler olucak negüzel o yemin töreni çokgüzel bir duygu bende gitmiştim ayrılması zor ama yaşaması çok güzelRabbim sizinde bir solukta askerligi bitirmenizi nasip etsin inşallah 2aya kalmadan açılıcak 353.dönemlerin topigi seviniceksiniz bizler gibi askerlerimizin tabiriyle bilet olunuyor sanırım askerligi bitiriyoruz çokşükür hala bazı şeylerden anlamıyorum
Herşey gönlünüzce olsun inşallah
![]()
Kalbim yerinden çıkacak simdiden.Gecmedi su 2 gün sabahtan beri yıl oldu sanki ama hala carsambadayiz.hafta sonu gelsin bi an önce gidemesemde camden görim askerimi
Kalbim yerinden çıkacak simdiden.Gecmedi su 2 gün sabahtan beri yıl oldu sanki ama hala carsambadayiz.
Teşekkürler canim.Bitti acemilik çok şükür, hepimizde heyecan doruklarda. Dört gözle bekliyoruz 353.donem topiginiInsallah usta birlikleri çok rahat olur. Biz de sizler gibi son günler demeye kavuşuruz inşallah.
Konusmustuk esimin ziyaretine gittigimizde:26: siz evinizde oturursunuz demisti ama, demekk ki eşimin yaninda dedi oyle:26: bugun tekrar agzimi aramak istedi belkide:26:
Amin canım inşallahBiz buralardayız gitmiyoruz biryerlere alıştık daha nice şafaklar sayıcaz hayırlısıyla
sizinde bugünleri gördügünüze şahit olucaz inşallah
![]()
kayınvalidelerle anlaşmak dedikleri gibi zor herhalde:)
Kalbim yerinden çıkacak simdiden.Gecmedi su 2 gün sabahtan beri yıl oldu sanki ama hala carsambadayiz.
ay ne güzel ya sizin burda heycanınızı gördükce imreniyorum kizlar ya boşverin kaynanaları felan tadını cıkarın ♥♡
Kızlar selammmm az kaldıııı ne giyceksiniz ? Ben otobüs yolculugu yapacagım için esofman giycem spor spor takılcam ))))
Kızlar selammmm az kaldıııı ne giyceksiniz ? Ben otobüs yolculugu yapacagım için esofman giycem spor spor takılcam ))))
canım çok geçmiş olsun rabbim hepsine güç kuvvet versinnn :44: sabırlı olmamız lazım