- Konu Sahibi esraylmz03
- #2.781
bizimkide dert mi insanların ne dertleri var az önce bir haber aldım ve yıkıldım askerde olan bi arkadaşımın annesi kendini asmış çocuğa da annen rahatsız gel dediler düşünün bi halini askerlik zaten zor üstüne böyle kötü bir haber nasıl dayanır nasıl katlanır bu ölüme nasıl anlatılır annen kendini astı diye nasıl normale döner nasıl atlatır hiç bilmiyrum ölüm kadar acı bişey yok
ayrılıkmış uzaklıkmış hepsi geçici bizimki de öyle kolay mı tabi ki değil her gün ağlıyorum bende birlikte yaptığımz hiç bişeyi yapamıyorum gittiğimiz kafeye gidemiyorum dinlediğimiz şarkıları dinliyemiyorum gülerek izlediğimiz filmleri izliyemiyorum her gün ölüyorum sanki ama ölüm değilmiş sanırım yaşadığım asıl ölüm felaket olan arkadaşımın yaşayacağı dağıldım artık iyice....
ayrılıkmış uzaklıkmış hepsi geçici bizimki de öyle kolay mı tabi ki değil her gün ağlıyorum bende birlikte yaptığımz hiç bişeyi yapamıyorum gittiğimiz kafeye gidemiyorum dinlediğimiz şarkıları dinliyemiyorum gülerek izlediğimiz filmleri izliyemiyorum her gün ölüyorum sanki ama ölüm değilmiş sanırım yaşadığım asıl ölüm felaket olan arkadaşımın yaşayacağı dağıldım artık iyice....