- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
- #2.821
canım sen yine de şansını denebiliyorum arkadaşta izin almış ama diye başlarsın ..
deneyeceğim zaten işten çıkarsa da gideceğimmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen yine de şansını denebiliyorum arkadaşta izin almış ama diye başlarsın ..
deneyeceğim zaten işten çıkarsa da gideceğimmmmolmaz yani olamaz gitmem lazım biletlerimiz bile varrr
vermezse vururummm
![]()
deneyeceğim zaten işten çıkarsa da gideceğimmmmolmaz yani olamaz gitmem lazım biletlerimiz bile varrr
vermezse vururummm
![]()
geç kalma canım konuş mutlakaben dün izin aldım.. vermezse napacağına sonra karar verirsin :26:
kesinlikle git canım olur mu oyle şey rapor al gerekırse..yalan soylemeye teşvik ediyolar bızı napıcaksın...
canım bilmiyorum yaçıkarım falan diyorum ama işten çıkmam imkansız borclar var eşya aldım ben napıcaam ya
bizde raporun bi etkinliği yok canım zaten gelmediğimiz her gün günlük para olarak düşülüyor maaştan![]()
canım bilmiyorum yaçıkarım falan diyorum ama işten çıkmam imkansız borclar var eşya aldım ben napıcaam ya
bizde raporun bi etkinliği yok canım zaten gelmediğimiz her gün günlük para olarak düşülüyor maaştan![]()
canım bence de raporu al koy önlerinedüşsün 2 günlük maaştan napalım dimi :26: ben izin aldım ama ben buraya başlayalı daha yeni 1 ay oldu, belki benimde maaşımdan kesecekler bilmiyorum ama önemli değil
![]()
Canım ne kadar yol gideceginle alakalı
Ben gece 1 otobüsüne bincem ve uyumak istiorummmm hemen sabah olsun istiorummm o yüzden esofman giycem
Mesela uzunsa yolun ama askerine esofmanla cıkmak istemiosan ufak bi cantaya koy kotunu mola yerinde değiştir yada otogarlarda oluo tuvalet orda deiştir![]()
Ama ben yemin törenine de esofmanla gidicem aaman ne özensiz demeyin bak :) güzel bi esofman ))))) dısarda giyilenlerden ))))
Yemin töreni uzun sürcekmiş rahat olayım dedim ))))
bnm içinde önemli değil ama iki tasarımcı var ajansta o gün ikiside yok baskıya gitmesi gereken işler oluyor burada mutlaka birinin olması gerekiyor birde ben daha önce iş arkadaşlarıma söylemiştim onlar soruyorlardı tolganın yemin töreni ne zaman falan diye biliyorlar yani yemin töreni olacağını şimdi hasta numarasıda yapamam![]()
cnm bndee de vakit kaybetmeden gidip güzelce konuş, haftalar öncesndn belli olan bişey için izin istiosun, brz anlayış göstermeleri gerekio
cnmm bizim yol da yedi sekiz saat sürcek, gece on ıkıde çıkıoruz sabaha ordayız, ben de senin gbi düşündm ve çok spor gtmeye karar verdimm :) ahaha yok cnmm gyn rahat rahat gitt, yolda diğer türlüsü zor olurrr
bencede ama bilmiyorum ya ...ben ayda 4 günde okula gidiyorum haftada bir gün yani ondan dolayı zaten yüzüm yok...ooof offf bi öğretmen olaydım iyiiydi...![]()
evtt brz zor bi durum olmuş ama gidip vakit kaybetmeden sorabilirsnn cnmm belki çözüm üretirler önceden haber verdiğin için
yarın bu saatlerde beraber olucaz ne kadar güzel yahubugün gidip kuaföre saçlarıma dip röfle attırmam lazım.
aağğ işkence...
![]()
patron yok canım şimdi gelsin sölücem artık yapacak bişe yokgidemezsem tolga orda yıkılır valla bende burda mahvolurum..
![]()
kıyafet konusunda katılıyorum sonuçta mezuniyet balosu değil ki bu![]()
çok güzel özetlemişsin cnm daha ne denir ki bunun üstüne haklısın trip atmak boş ztn dertleri var bide biz mi dert katalım güçlü olacağız buna da alışacağız elbet sanırım yeni olduğu için bu kadar çabuk dağılıyoruz ama toparlanacağız böyle birbirimize destek olarak
yarın akşam yemeğimizi evimize yiyeceğiz![]()
![]()
![]()
![]()