• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

kızlar bende rahat bişeyler giyeceğim, çapraz çanta takacağım :31: mümkün olduğunca yanınızda bişey getirmeyin dedi eşim :31:

kızlar benim nişanlım fotoğraf makinesi istedi biri profesyonel makine ama birde görümcemin yarı profesyonel makinesi var onu da getirin illa 2 tane olsun diyor çok kalabalık olur diyorum dinlemiyor illa getir dedi o kadar şeyle elimizde çok zor olacak üstelemek de istemedim:44: yürüyüş mangasında olduğu için yakinen önümüzde duracakmış ama ne gereği var 2 tane koca makinenin.:19:

kızlar benim nişanlım fotoğraf makinesi istedi biri profesyonel makine ama birde görümcemin yarı profesyonel makinesi var onu da getirin illa 2 tane olsun diyor çok kalabalık olur diyorum dinlemiyor illa getir dedi o kadar şeyle elimizde çok zor olacak üstelemek de istemedim:44: yürüyüş mangasında olduğu için yakinen önümüzde duracakmış ama ne gereği var 2 tane koca makinenin.:19:

Allah Allah 2 tane makineye gerek var mı ki :26: ben eşime sordum prof.u getireyim mi diye.. hayır getirme mümkün olduğunca az yükle gel, kalabalıkta çekemezsin zaten dedi :31: sıcakta bekleyeceksiniz zaten sadece soğuk suyunuz olsun elinizde dedi tatlım :31:

aileside gidemiyormus yemin törenine uzak diye :19: off kizlar nasil moralim bozuldu ya :14: keske bi kac gün izin alip ben gidebilseydim :14: aradiginda hic konusmak bile istemedi kötü geliyordu sesi ne yapip edip yilik iznimde haziranda bi kac günde olsa gitmem lazim yanina

yok ya bu gece kabus gibi bi gece artık sabah olsun istiyorum ona mı üzüleyim sevdiğime mi üzüleyim bide 2 şehit diyosun nasıl dayanıcaz biz var mı bi çare acaba arkadaşıma zaten üzülüyorum herkes kara kara ne dicez diye düşünüyor ablasını hasteneye kaldırmışlar bayılmış nasıl dayanıcaklar bu acıya :( ya o şehitler ya bizimkilere de bişey olursa bitsin bu kabus artık :(
Bana bugün hala kabus canım..Söylemicektim sevgilime Ağrı'da şehit olduğunu.Ama bugü istiklal marşıokunmuş 2 şehit için askeriyede:14: Beni aradı diyoki nerdeymiş şehitler diyo kıyamam ya:43::43: Allahım deme öylee Allah korusun hepimzin askerini.İnşallah sağ sali gittiler aynen öyle de gelicekler:43: Ay moralim çok bozuk ya:43: Senelerdir şehit haberi Ağrı'dan gelmezken ben 2 gün sonra resmen sevgilimi oraya gönderiyorum içim bi nebze olsa da rahattı.Şimdi hepten diken üstündeyim.Allahım nasıl geçer 4 ay...:43::43::43::43:

kızlar kötü durumdayım biz iş yerinde 2 tasarımcıyız...ben iki gün izin istiycektim diğer arkadaş benden önce sınavı var diye izin istemiş :14: ben napıcam :14: oofff offf çok kötüyüm yaaa

Canım naptın izin durumunu:26: Kötü olmuş böyle yaa.Bi an önce konuş.Gerekirse geldiğinde bi kaç gün daha fazla çalışırsın.Bu çok önemli senin için..Önemli olduğunu belirt:18: İnşallah işin rast gider:26:

aileside gidemiyormus yemin törenine uzak diye :19: off kizlar nasil moralim bozuldu ya :14: keske bi kac gün izin alip ben gidebilseydim :14: aradiginda hic konusmak bile istemedi kötü geliyordu sesi ne yapip edip yilik iznimde haziranda bi kac günde olsa gitmem lazim yanina

Nerde askerlik yapıyo sevdiğin canımm:26: Mesafe olarak ne kadar uzak.Hala geç kalmış değilsin dicem ona göre.Hemen izin isteyip akşam otobüsüne binemez misin? Çok dolu değil daha otobüsler:26:

Nerde askerlik yapıyo sevdiğin canımm:26: Mesafe olarak ne kadar uzak.Hala geç kalmış değilsin dicem ona göre.Hemen izin isteyip akşam otobüsüne binemez misin? Çok dolu değil daha otobüsler:26:

izmirde canim gerci aileside hakli 10 saat yol gidecekler 1 gün görüp dönüp gelecekler usta birligine iki hafta sonra gececek benim askerim ama yinede gitseler iyi olacakti ama vardir kendilerine göre bi nedenleri elbet. Benim gitmem su saatden sonra zor canim yurtdisinda yasasdigim icin bu gece ucagi ile ucmam lazimdi istesemde yetisemem artik neyse vardir bundada bi hayir elbet

Allah Allah 2 tane makineye gerek var mı ki :26: ben eşime sordum prof.u getireyim mi diye.. hayır getirme mümkün olduğunca az yükle gel, kalabalıkta çekemezsin zaten dedi :31: sıcakta bekleyeceksiniz zaten sadece soğuk suyunuz olsun elinizde dedi tatlım :31:

acemiliği manisa mıydı? yani yemin töreni için manisaya ı gidiceksin?

izmirde canim gerci aileside hakli 10 saat yol gidecekler 1 gün görüp dönüp gelecekler usta birligine iki hafta sonra gececek benim askerim ama yinede gitseler iyi olacakti ama vardir kendilerine göre bi nedenleri elbet. Benim gitmem su saatden sonra zor canim yurtdisinda yasasdigim icin bu gece ucagi ile ucmam lazimdi istesemde yetisemem artik neyse vardir bundada bi hayir elbet

anladım canımm...tabi vardır bi hayır elbet.sıkma canını.izin aldığın bi zaman gidersin inşallah:26:

Selamm yarenler :3: nasılsınız ?heyecan durumları nasıl ?

Artık gün değil saat sayıyoruz çok şükür :9:ben sürekli aptal bir gülümsemeyle dolaşıyorum :52: sabah 6.30'da askerim aradı:53:heyecanlı mısın ben yerimde duramıyorum diyor,kıyamam ona:16:

İlkaycım ,nasıl hissediyorsun bugün kendini?yarın eşinle evinizde olacaksınız:nazar:

Şeymacım, izin alabildin mi? patronuna senin için ne kadar önemli olduğunu ve mutlaka gitmen gerektiğini belirt canım:34:

Akrofobi,tatlım korkunu anlıyorum ama içini ferah tutmaya çalış ve bu endişeni askerine belli etme:50:hiç duymak istemediğimiz haberler bunlar ama malesef yaşıyoruz hala.Bol bol dua et,Rabbim tüm askerlerimizi korusun.hainlere fırsat vermesin inşallah.

Selamm yarenler :3: nasılsınız ?heyecan durumları nasıl ?

Artık gün değil saat sayıyoruz çok şükür :9:ben sürekli aptal bir gülümsemeyle dolaşıyorum :52: sabah 6.30'da askerim aradı:53:heyecanlı mısın ben yerimde duramıyorum diyor,kıyamam ona:16:

Akrofobi,tatlım korkunu anlıyorum ama içini ferah tutmaya çalış ve bu endişeni askerine belli etme:50:hiç duymak istemediğimiz haberler bunlar ama malesef yaşıyoruz hala.Bol bol dua et,Rabb tüm askerlerimizi korusun.hainlere fırsat vermesin inşallah.

Ahhh canım benim sorma o heyean durumunu içim içime sığmıyo valla:52: Benim sevgilim de diyo çok azkaldı diye.Koordinatlarını verdi bana bi ton anlattı şurda olucamburda olucam diye.Bende dedim üstümde şu renk tshirt olucak diye:1::16: Çok heyecanlıyım çok mutluyum.2 gün süper bi Ankara gezisi olucak bizim içiiinn:16:
Ve ayrıca aynen canım kötü haberler bunlar.Canımı inanılmaz sıktı.Orda da çok korkutmuşlar onu.KÖtü orası doğuya gidiyosun ne kadar iyi olabiir bi ton laf söylmişler.Aldırma dedim.Gördüler de biliyolar sanki.okul muhabbeti gibi.Üniversitede oluyodu ya dedim şu hoca kesin bırakıyomuş da çok zor soruyıomuş da birinin okulu uzamış onun yüzünden bilmem ne.Asılsız oluyodu çoğu zaman aldırma dedim:14: Ona moral vermekten eridim heralde bnim için yanıyo:43:

kızlar nişanlımla konuştum, burası çok sıcak ona göre giyinin dedi, bide çok kalabalık oluomuş ayakta kalma durumu da olabilir, spor ayakkabı ile gelin dedin.. yola da çok rahat gyn dedi

Ahhh canım benim sorma o heyean durumunu içim içime sığmıyo valla:52: Benim sevgilim de diyo çok azkaldı diye.Koordinatlarını verdi bana bi ton anlattı şurda olucamburda olucam diye.Bende dedim üstümde şu renk tshirt olucak diye:1::16: Çok heyecanlıyım çok mutluyum.2 gün süper bi Ankara gezisi olucak bizim içiiinn:16:
Ve ayrıca aynen canım kötü haberler bunlar.Canımı inanılmaz sıktı.Orda da çok korkutmuşlar onu.KÖtü orası doğuya gidiyosun ne kadar iyi olabiir bi ton laf söylmişler.Aldırma dedim.Gördüler de biliyolar sanki.okul muhabbeti gibi.Üniversitede oluyodu ya dedim şu hoca kesin bırakıyomuş da çok zor soruyıomuş da birinin okulu uzamış onun yüzünden bilmem ne.Asılsız oluyodu çoğu zaman aldırma dedim:14: Ona moral vermekten eridim heralde bnim için yanıyo:43:

Canım her kafadan ses çıkar böyle durumlarda.Ama artık terör sadece doğuda değil malesef her yerde:50:içini ferah tut.

abim 2 yıl silopide görev yaptı,terörün en yoğun olduğu zamanda.Her gün ölüp ölüp dirildik ama çok şükür burnu bile kanamadan döndü oradan.Orası burası diye yargıya varmayalım ki daha rahat olalım :34:

Back
X