- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
- #2.901
usta birlikleriniz belli oldu mu kızlar ?
bizim en baştan belliydi canım, uzun dönemdekiler gibi sonradan belirlenmiyor..acemilikleri belli olduğunda usta birlikleri de belliydi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
usta birlikleriniz belli oldu mu kızlar ?
bizim en baştan belliydi canım, uzun dönemdekiler gibi sonradan belirlenmiyor..acemilikleri belli olduğunda usta birlikleri de belliydi![]()
kızlar, ben art akşam giremeyeceğim, yol brz uzun olnca akşamdan çıkıoruzz yola.. anca hazırlıklarımı yapcam.. hepinize iyi yolculuklar şimdide, bol bol hasret giderinn :) döndüğümz zamannn kaldığımz yerden devam edicez :) inş usta birliğindeki sayılı günleri de burda hep beraber geçirircz :)
kolay gelsin canım, sana da iyi yolculuklaryarın seninle aynı noktalara bakıyor olacağız manisa da
geldiğimizde görüşürüz tekrar
![]()
cnmm üstmde pembe t shirt olcakk ahahah bakarsn yan yana fln geliriz :)) biz sabah yedi gbi ordaa olcaz belki daha da erkenn :)
bende sarı giymeyi planlıyorumgörüşürüz kuzummm
![]()
kizlar mamak'a gidenler video cekebilirler mi? ben torene gidemeyecegim icin en azindan oyle gorsem diyorum. cok sevinirim eger yapabilirseniz.
Cekerim canım ben :)
mamakta bir kac tane askeriye var tatlim sisizki hangisinde?
Cekerim canım ben :)
Canim umarım yetisebilmissinizdir.Kızlar otobüs bozuldu iki saattir boluda kaldık otobüs beklioz (((
Törene yetişemicez sanırım![]()
Kızlar otobüs bozuldu iki saattir boluda kaldık otobüs beklioz (((
Törene yetişemicez sanırım![]()