- Konu Sahibi esraylmz03
- #2.921
umarım yetişirsiniz canım... benim sözlümde iskenderunda ama göndermedi annem
neyseki resimlerle avunucaz.. çok özledim ben kuzumu...
ben de gidemedim canım üzülme daha sonra gidersin. sonraya izin verir mi annen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarım yetişirsiniz canım... benim sözlümde iskenderunda ama göndermedi annem
neyseki resimlerle avunucaz.. çok özledim ben kuzumu...
Ben varim canim ;-) askerimi bekliyorum aksam 21.30 'da kavusacagim insallahkimsecikler kalmamış burada
Ben varim canim ;-) askerimi bekliyorum aksam 21.30 'da kavusacagim insallah
yemin törenine gitmedin mi ? o mu gelecek yanına yoksa?:)
Gitmedim canım.1 saat için bu kadar yolu gelme dedi ikna edemedimyanıma gelecek buradan ailesinin yanına geçeceğiz
![]()
doğru söylemiş ama.. hayırlısı olsun canım:). Bu günden sonra eğitim stresinden, güneş altında mahvolmaktan kurtuldular en azından diye düşünüyorum. ama usta birliğinde de eğitim olacak mı, olmayacaksa da çok yorucu kötü mü geçecek hiç fikrim yok tabi. her şeyin hayırlısı...
Hayırlısı buymuş demek ki tatlım.Ben de onu kırmak istemedimaileside gitmedi gerek yok diye diretti,10 saat yol değmez dedi.İlk benim yanıma geleceği k.validem çıldırıyor ama yapacak bir şey yok
usta birliğinde böyle eğitimleri olmaz,bol bol nöbetleri olur
çok şükür kazasız belasız atlattılar acemiliği
Arkadaslar ben sadece sizinle konusmak icin bu siteye kayit oldum. Benimde erkek arkadasim sua n askerde hatay serinyol. bi türlü alisamiyorum. uyku nedir unutdum. sesini duyunca direk yine agliyorum zaten. etrafimdaki herkes sürekli abartma felan diyor. kimse anlamiyormus gibi geliyor. bu gün bide yemin töreni vardi bildiginiz üzere. gidemedim cok uzak diye aileside gitmedi. telefonda sesi cok kötü geldi. yetim gibi kaldim dedi. icim parcalandi. beni anlasiniz anlasaniz siz anlarsiniz.
yemin töreni gerçekten duygu yüklüydü.. ağlayacağımı hiç düşünmemiştim :26: yemin töreninden sonra yola çıktık hemen .. saat 2 buçukta evimizeydik .. sanki bi rüyanın içindeydim ve bu sabah hava alanında ona el sallarken uyandım rüyamdan![]()
Bende ağlamıştım yemin töreninde. Gerçekten düşündüğümüzden daha duygu yüklü oluyor. Ben biraz daha şanslıyım sizlere göre ama. Ayarlayabilirsen 10 gün sonra filan yanına gitmeye çalış canım. Çünkü usta birliğine alışma devresi çok can sıkıcı olabiliyor askerlerimiz için.![]()
Senin esinle mesafen yakin mi canımcarsi izni 2 hafta sonra olacakmış sanirim.yaklasik. 14 saatlik mesafemiz ama bazen ucakla o mesafeyi kisaltabilrim.. bazende biner otobuse cekerim yolu:26:
bizimde 20 ilkaycım ama seninde dediğin gibi mesafeyi pek takmıyorum bende bazen uçak bazen otobüs bi şekilde yanında olucam bende :) destek olmalıyız bu günlerde
ben henüz göremedm sevdiğimi akşam yola çıkıyorum inş. yarın büyük buluşma bizimde :)