• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

canım maalesef bilmiyorum ama ,ankara deyince aklıma geldi,ben unuttum sen kamilkoçla mı gitmiştin ankaraya? bi de kaç saat sürmüştü? ben esenlerden binmicem ama anadolu yakasından binicem ümraniyeye servis var mı?
mesela dün ankaradan 18.30 otobüsüne bindim 23.45 te dudulludaydım
dudulludan her yere servis var canım ümraniye de vardır mutlaka
en fazla 5.30 saat sürüyor ben genelde rahat otobüsünü tercih ediyorum
usta birligi ankarada mıydı senin askerinin ?

hep brilikte vurmasını umut ediyoruz cnm bide dua ediyoruz tabi :) 2013 sonunakadar denilince bi umut oluştu bende de aynı senin gibiyim bugün heyecan tavan yaptı doğruysa ağustos olmadan bizimleler düşünmek bile harika :)

süper olur süper düşüncesi bile çok güzel ama hayal kırıklıgına ugramakdan da cok korkuyorum kendımı kaptırmak ıstemıyorum ama heryerde aynı haberı duyunca ve gorunce ınsan ister istemez yanı bı hayal alemine dalıyor :18:

kızlar uzun dönem yarenlerinin topigine girdim de safakları upuzun
biz kısa dönemiz yine de cemkirioz safagımız 1 seneye yaklastı die seviniolar :(
allah hepimize dayanma gücü versin..

kızlar uzun dönem yarenlerinin topigine girdim de safakları upuzun
biz kısa dönemiz yine de cemkirioz safagımız 1 seneye yaklastı die seviniolar :(
allah hepimize dayanma gücü versin..

off Allah yardımcıları olsun hepsinin bizimde tabi kii..
sen de ankaradaydın dımı yemın töreninde seda o ne kalabalıktı oyle bıde sahaya çıkanlar rezillikti askerleri sıcağın altında beklettiler sayelerinde ama anlamadılar hiiiç :50:

mesela dün ankaradan 18.30 otobüsüne bindim 23.45 te dudulludaydım
dudulludan her yere servis var canım ümraniye de vardır mutlaka
en fazla 5.30 saat sürüyor ben genelde rahat otobüsünü tercih ediyorum
usta birligi ankarada mıydı senin askerinin ?

evet ankarada jandarma benimkii.
anladım canım sağol..ya aslında 5buçuk saat fazla değil ama bana saatleri pek uymuyo, internetten baktımda... metro turizmin non-stop diye bişeyi varmış 4saat15dk da ankarada oluyomuş öyle yazıyo. aklıama tek gelen acaba otobüste tuvalet var mıdır:1:

Kızlar 349.ların topiğinde şafak 10 yazıyo düşünün ya 10 sadece 10 :14: bizimkide onun on katından fazla nasıl geçiçek yaa topikleri 1800 sayfa olmuş bizimki daha kaçta oooff oofff:5:

mrb kizlaar :) askerlik kisalma haberini bende simdi okudum da ... sadece 6 ay ve 15 ay gidenlerin mi kisalma ihtimali var ? benim sevgilim uzun donem - 12ay onlara nasil olcak :( bisi anlamadim ...

bende düşünmeyeceğim eğer bu haber gerçekleşirse valla söz verdim kendıme oyumu dırekt verıcem dusunmek yok bu sefer :1:

siyasette tek bişeye bakarak oy verilmemesi gerekir ama siz bilirsiniz gene de.. ben de çok sevinirim keşke olsa dünyalar benim olur askerlik kısalsa :16: ama tek kalem bu değil oy verirken baktığım şeylerde. o zaman memlekette yapılan hiç bişey umrumda değilmiş tek bu olay önemliymiş gibi olur. oy vermek kaderimizin altına bi imza atmak gibi bir şey. duygusal hareket etmemek lazım.yol yaptı oy ver metrobüs yaptı oy ver bilmemne. olur mu öyle şey ya:9:

Kızlar 349.ların topiğinde şafak 10 yazıyo düşünün ya 10 sadece 10 :14: bizimkide onun on katından fazla nasıl geçiçek yaa topikleri 1800 sayfa olmuş bizimki daha kaçta oooff oofff:5:

10 mu ooof.. Ama söyle düsünmek lazim: onlarinda gecmis bakin yani bizimde gecicek. Hep beraber saya saya bitircez safagi

10 mu ooof.. Ama söyle düsünmek lazim: onlarinda gecmis bakin yani bizimde gecicek. Hep beraber saya saya bitircez safagi

vallahi özenmemek elde değil.:26: darısı başımıza diyelimmm . Hayırlısıyla gelsinler zaman su gibi akıp geçsinn inşallahhhhhhhh:16:

siyasette tek bişeye bakarak oy verilmemesi gerekir ama siz bilirsiniz gene de.. ben de çok sevinirim keşke olsa dünyalar benim olur askerlik kısalsa :16: ama tek kalem bu değil oy verirken baktığım şeylerde. o zaman memlekette yapılan hiç bişey umrumda değilmiş tek bu olay önemliymiş gibi olur. oy vermek kaderimizin altına bi imza atmak gibi bir şey. duygusal hareket etmemek lazım.yol yaptı oy ver metrobüs yaptı oy ver bilmemne. olur mu öyle şey ya:9:

canım haklısın tabi ki ben de iyi biliyorum ne için nelere bakılarak oy verilir dıye uluslararası ticaret mezunuyum ben ekonomi hakkında çoook bilgim var göründüğü gibi değil bi çok şey.. ama ben oy versem de vermesem de hiiç birşey değişmiyo bu ülkede iktidar her zaman iktidar kaldığı için ben de beni fazlasıyla ilgilendiren ve sevındırecek olan bu konu için veririm bir oy etki etsin veya etmesin çoook siyasi düşünmemek lazım bazen de hayatta bilmem anlatabildim mi :1: :34:

evet ankarada jandarma benimkii.
anladım canım sağol..ya aslında 5buçuk saat fazla değil ama bana saatleri pek uymuyo, internetten baktımda... metro turizmin non-stop diye bişeyi varmış 4saat15dk da ankarada oluyomuş öyle yazıyo. aklıama tek gelen acaba otobüste tuvalet var mıdır:1:

Metroya bakmadım hiç hemen bakıom )))
Bence yoktur )))) nerdeyse yarım saate bir otobüs var kamil kocta hiç mi uymuo saatleri canım ?
Bol bol ankara yapcaz desene ))))

Metroya bakmadım hiç hemen bakıom )))
Bence yoktur )))) nerdeyse yarım saate bir otobüs var kamil kocta hiç mi uymuo saatleri canım ?
Bol bol ankara yapcaz desene ))))

ya gece yarısı yola çıkmak istemiyom yürümem gerekecek servise de olsa korkarım:26: sabah erkenden giderim dedim en erken 6da var esenler (7.30da dudulluya varıyor) 13.00 gibi ankarada olurum senin dediğine göre. o da çok geç oluyo:( hani 11-12 gibi ankarada olsam çok iyi olur o yüzden metroya baktım nonstop diye var var iyi bak:1: mesela saat 06.00 da var bi de 07.00de var. o da nonstop dediğine göre mola vermiyo. karar veremedim ben....
aynen ankara yollarında geçecek ömür:P

canım haklısın tabi ki ben de iyi biliyorum ne için nelere bakılarak oy verilir dıye uluslararası ticaret mezunuyum ben ekonomi hakkında çoook bilgim var göründüğü gibi değil bi çok şey.. ama ben oy versem de vermesem de hiiç birşey değişmiyo bu ülkede iktidar her zaman iktidar kaldığı için ben de beni fazlasıyla ilgilendiren ve sevındırecek olan bu konu için veririm bir oy etki etsin veya etmesin çoook siyasi düşünmemek lazım bazen de hayatta bilmem anlatabildim mi :1: :34:

olur mu canım iktidarı biz seçiyoruz, kazık çakmadılar ya oraya,çok şükür demokrasi var :D 1 oy 1 oydur, herkes öyle yaparsa ooo.. neyse tabi ki herkesin kendi bileceği bi şey yine de...
siyaset konusuna pek girmeyelim bence, farklı düşünüyorum çünkü:34:

olur mu canım iktidarı biz seçiyoruz, kazık çakmadılar ya oraya,çok şükür demokrasi var :D 1 oy 1 oydur, herkes öyle yaparsa ooo.. neyse tabi ki herkesin kendi bileceği bi şey yine de...
siyaset konusuna pek girmeyelim bence, farklı düşünüyorum çünkü:34:

bencde siyaset konusuna girmeyelim kızlar ipin ucu kaçar burası 351 topiğinden çıkar başka topiğe döner:1: ortak noktamoz askerlerimiz ama ben hepinizi farklı yönlerimizle seviyorum güzellerrr:29:

bencde siyaset konusuna girmeyelim kızlar ipin ucu kaçar burası 351 topiğinden çıkar başka topiğe döner:1: ortak noktamoz askerlerimiz ama ben hepinizi farklı yönlerimizle seviyorum güzellerrr:29:

"Ak Parti'nin Kızılcahamam kampında gündeme gelene konuyla ilgili Başbakan çalışma olduğunu söyledi. Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın da işaretini verdiği konuyla ilgili askeri yetkililer ise TSK'nın elinde herhangi bir çalışmanın olmadığını söyledi. "

bakınnnnn işte :((

ya gece yarısı yola çıkmak istemiyom yürümem gerekecek servise de olsa korkarım:26: sabah erkenden giderim dedim en erken 6da var esenler (7.30da dudulluya varıyor) 13.00 gibi ankarada olurum senin dediğine göre. o da çok geç oluyo:( hani 11-12 gibi ankarada olsam çok iyi olur o yüzden metroya baktım nonstop diye var var iyi bak:1: mesela saat 06.00 da var bi de 07.00de var. o da nonstop dediğine göre mola vermiyo. karar veremedim ben....
aynen ankara yollarında geçecek ömür:P

Bende ilk basta korkuodum da gece 2 otobüsüyle gidiorum
Baya kadın oluo serviste filan :)
Sabah erkenden askımın yanında olmaya calısıorum )))

Back
X