• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Bende ilk basta korkuodum da gece 2 otobüsüyle gidiorum
Baya kadın oluo serviste filan :)
Sabah erkenden askımın yanında olmaya calısıorum )))

ya servise yürüyerek gidemem ki o saatte. babamlara da diyemem ki beni servise bıraksanıza seviglimi görmeye gidecem:9: zaten zar zor gidiyom ehehhehe sen nasıl biniyosun o saate servise

evet mamaktaydim :-) Ayyy sorma.ben en çok şeye sinir oldum.ilk başlarken sen o sırada yokmussun bak.yürüyüş alaninin içinde bekliyo aileler millet herkes orda.mikrofonda bin defa cekilin dendi.askerler gelemiyo onlar yüzünden ya şaka gibiydi çok sinir oldum.çöp konusu zaten başlı basina sinir bozucu! Ayyy benimkisini biz zor bulabildik.atatürk heykelinin oraya gitmiş beklemis kiyamam geç kavustuk o sıra hemen göremedim yani :'(
bu arada evet canım arayabildi sevgilim beni konuştuk.kantinde su kalmamis biliyo musun.çok susadım diyodu sevgilim yazık :'( bide gidenler yatağını düzeltmeden gitmişler.bizimkiler orda olanlar yani o yatak toplamayanlarin yatağını toplamış!! Herkes pek akıllı valla..

bende heykelin ordaydim;)

Kızlar askım aradı komutanın yazıcısı olmus :)
Uzn dönemler cok afra tafralı dio 5 ten sonra onlar komutan oluo dio sanırım kogusları 6 kişilikmiş daha kesin deil de
İnsallh rahat eder askerlerimiz

Uzn dönemler cok afra tafralı dio 5 ten sonra onlar komutan oluo dio sanırım kogusları 6 kişilikmiş daha kesin deil de

Ayyyy cok sevindim canim. Insallah insallah cok rahat eder göz acip kapayana kadar gecer gider hepimiz sevdiklerimze kavusuruz.

Esim bugün daha hic aramadi:26: bi gorev verdiler mi acaba onada:44: senin ki cok iyi olmus tatlim ya sevindim:31:

Bugün o kadar cok araba kullandim ki; yoruldum valla debriyaj fren gaz vites derken:26: esim geldiginde kunyesini bana vermisti onu arabanin aynasina astım bugün:31:

kızlar hiç merak etmeyin sizin şafaklarda tıpkı bizimki gibi tek haneleri görücek:20: bazen zor bazen kolay ama geçicek hatta arkanıza dönüp baktığınızda nasıl yaa biz mi geçirmişiz bugünleri diceksiniz sadece çok sabırlı olmayı gerektiren bir süreçtesiniz askerlerinize elinizden geldiğince anlayışlı olmaya çalışın lütfen:32: onların psikolojilerini anlamamız zaten mümkün değil:50: Rabbim yardımcıları olsun sizlerde her telefon açışlarında yüzlerinde güller açtıran bir ses telefonuyla karşılayın onları işte bu herşeye bedel:16::16::16: biz de 347 lere çok özendik şafaklarına baktıkça iç geçirdik meğer sıraylaymış şimdi sıra bizde, darısı sizlerin başına bizden sonra sevinme sırası sizde inşallah:72::nazar:

Esim bugün daha hic aramadi:26: bi gorev verdiler mi acaba onada:44: senin ki cok iyi olmus tatlim ya sevindim:31:

Canım benim üzülme sakın acemiliklerşnde gibi ilk günler azcık sıkıntılı olcak aramaları beklicez artık napalım
Valla internetten baktım da karargah yazıcılarını gece yarısına kadar calıstırıomuslar
Tabi basındaki komutana da baglı
Allah iyi insanlarla karsılastırsın hepsini

Canım benim üzülme sakın acemiliklerşnde gibi ilk günler azcık sıkıntılı olcak aramaları beklicez artık napalım
Valla internetten baktım da karargah yazıcılarını gece yarısına kadar calıstırıomuslar
Tabi basındaki komutana da baglı
Allah iyi insanlarla karsılastırsın hepsini

Belki orda oyle olmaz canim, cok rahat eder insallah.. cani sıkılmasın onlarin, bence oyalayacak bi isleri olsun mutlaka:31:
Bazen bakiyorum safak cok uzak geliyor.. icim daraliyor:26: bazende uzun donem degil iyi ki deyip biraz rahatliyorumm.. duygu durumum surekli gel git yasiyor.. degisken:26:

Belki orda oyle olmaz canim, cok rahat eder insallah.. cani sıkılmasın onlarin, bence oyalayacak bi isleri olsun mutlaka:31:
Bazen bakiyorum safak cok uzak geliyor.. icim daraliyor:26: bazende uzun donem degil iyi ki deyip biraz rahatliyorumm.. duygu durumum surekli gel git yasiyor.. degisken:26:

Aynı durumdayım
Bugun uzun dönem yarenlerinin topigine girdim de allahım cok uzun safakları allah sabır versin ((
Gecicek bitanem
Bak yerleşsinler bi görevleri belli olsun sesleri de iyi gelcek bizde iyi olcaz :)

Aynı durumdayım
Bugun uzun dönem yarenlerinin topigine girdim de allahım cok uzun safakları allah sabır versin ((
Gecicek bitanem
Bak yerleşsinler bi görevleri belli olsun sesleri de iyi gelcek bizde iyi olcaz :)

Eve her girdigimde bi nobet agliyorum:14: evde kalmayayim annemlere gideyim diyorum, o gocebe hayat beni daha da yuzlestiriyor yalnizligimla:14:
Gecsin artik bugünler.. kendimi cok yalniz hissediyorum:26:

Eve her girdigimde bi nobet agliyorum:14: evde kalmayayim annemlere gideyim diyorum, o gocebe hayat beni daha da yuzlestiriyor yalnizligimla:14:
Gecsin artik bugünler.. kendimi cok yalniz hissediyorum:26:

aynen canim cok fena. alisirim zamanla saniyordum ama hic gecmiyor. ben günlük tutmaya basladim. onunla konusur gibi yaziyorum. hem sonradan hatira olsun diye hemde konusamadiklarimizi icimde tutmamak icin. cok iyi geliyor. yinede aglama nöbetleri sürüyor. ben gülerken bile kötü hissediyorum o orda ne halde ben nasil gülerim diye. hep aklimda hic cikmiyor. onunla konusurken yeni yeni alsitim aglamamaya. :(

Kızlar merhaba öncelikle. Rabbim askerlerinizi sizlere kavuştursun hayırlı teskereler olsun ınşallah hepimiz için. Acemi birliğini manisa batı kışlada yaptı nişanlım. Bu sabaha kadar beraberdik yol iznini yanıma gelerek kullandı. Ama bu sabah uğurlamak ılk uğurlamaktan daha zor oldu ;( çok mutsuzum. Kıbrısa gitti topçu olarak. Uçaktan ındiğinde haber verdi ama sonrasında hiç haber alamadım ;( yeri nasıl ne yapıyor diye içim ıçimi yiyor. var mı aranızda Kıbrısa askerini gönderen haber alan.. :(

Az once konustuk.. kirklareli gercekten sürgün yeri:26: dun gece 2 kisi firar etmis, saat 10 bucukta hepsini toplamislar:26: bugünde bi asker intihar etmis kafasina sıkmış ölmüş:14: kafasi dagilmis dedi kocam:14: o ani goren bi asker varmis.. yazik ona carsi izni vermisler:14:

Selam yarenler.Allah tekrar askerlerimize kavuşmayı bize nasip etsin inşallah:31:

Dünden beri askerim hiç aramadı,ölü gibiydim.Biraz önce aradı çok şükür.Tam bir sürgün yerinde malesef :43:komutanlar,yemekler,koğuşlar,uzun dönemler çok kötü burada dedi:18:tek sevincimiz askerimi revirci yapmışlar,daha rahat edecek inşallah :31:

İnşallah kalan süreyi hayırlısıyla kazasız,belasız atlatırlar.

trakya cidden sürgün yeri o zmn.. şimdi biz de konuştuk hemen hemen aynı şeyleri söyledi, sürekli kavga çıkıomuş zaten..genel de bi suç işleyenlern gönderildiği yermiş.. bizimkilere bir iş verilmemiş henüz.. tatbikata gidenlerin yataklarında yatıolarmış, başka yer de yokmuş.. art kokudan ne kadar rahatsız olduysa yastığa eşofmanını koymuş.. geçseydi şu günler ahh bi geçseydi..

Az once konustuk.. kirklareli gercekten sürgün yeri:26: dun gece 2 kisi firar etmis, saat 10 bucukta hepsini toplamislar:26: bugünde bi asker intihar etmis kafasina sıkmış ölmüş:14: kafasi dagilmis dedi kocam:14: o ani goren bi asker varmis.. yazik ona carsi izni vermisler:14:

Canım inşallah ilk ve son problem olur orada ki,çokk üzüldüm:14:

Sanıyorum askerlerimizin ustalıkları biraz meşakkatli geçecek:25:

Umarım kolaylıkla,sorunsuzca atlatırlar:31:

Back
X