• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

sevdiğimle konuştum bende bugün görev vermişler onlara da 349lar çok yardımcı oluyorlarmış sağ olsunlar bize abilik yapıyorlar dedi :) revirci olmuş rahatım şimdilik iyi dedi çarşı izni 2haftada bir dedi arada tahlil götürmek için çarşıya çıkacakmış benmde içim rahat etti biraz :)

sevdiğimle konuştum bende bugün görev vermişler onlara da 349lar çok yardımcı oluyorlarmış sağ olsunlar bize abilik yapıyorlar dedi :) revirci olmuş rahatım şimdilik iyi dedi çarşı izni 2haftada bir dedi arada tahlil götürmek için çarşıya çıkacakmış benmde içim rahat etti biraz :)

Ay bnm aşkımda disiplin subayı olmuş mahkeme de çalışacakmış -:)

Farkli bisey mi indirdim ki.. kamuflaj temali bi program bendeki.. sülüs tarihi soruyor 1 nisan yazdım buraya göre safak daha uzun gösterdi:44:

Sülüsün anlamını yanlış biliyorum ben sanırım-:) cnm benim ki terhis tarihini soruyo benim ki öle zaten şimdi baktım bi tane şafak programı var senin telefonun farklı sanırım

Sülüsün anlamını yanlış biliyorum ben sanırım-:) cnm benim ki terhis tarihini soruyo benim ki öle zaten şimdi baktım bi tane şafak programı var senin telefonun farklı sanırım

3 tane safak sayar indirdim hangisi daha az gosterirse ona bakacagim hep:1:

nişanlımın olduğu yerde, dağıtım izninde olanlar olduğu için, onların gelmeleri bekleniomuş, onlaar gelince görev verilcekms. dün ordaki dikiş makinesi bozulmuş, nişanlım mühendis die gel yap demişler ama ben anlamam hiç demiş, onlar gelene kadar bugn gazinoyu fln temizletmişler, bir an önce görevleri verilseydi rahatlıycklar

Simdi tekrar saydim.. 156 gun 14 eylulde tamamlaniyor yanlis mi hesapliyorum birde siz hesaplarmisiniz:31:

Back
X