• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Canim araniz cok azmis, keske bizimde oyle olsaydi:31: bence de izin kullanmasin sen gidersin yanina aileside gider.. ama tabi asker psikolojisi bisey diyemeyiz bi burdan:31:

canım sen de fırsatın ve imkanın olduğunda gidip gelirsin.Uçaklar mesafeleri kısaltıyorlar çok şükür:31:pahalı ama otobüs imkanı da var.

Aslında bazı şeylerden şikayetçi olsada,duramayacak durumda değil çok metanetli sağ olsun.Tek sorun seni çok özlüyorum o

yüzden gelicem diyor.Ben de isterim 1 hafta yanımda olsun ama geç çıkacak işte o daha zor olacak.Ben her hafta sonu

gidersem,izin almaktan vazgeçirebilirim:26:ailesine daha yakın,arabayla 1.5 saat neredeyse.

Bana kalsa bende atlıcam Ankara'dan uçağa gidicem yanına ama sevgilim gelme burası öyle gelincek bi yer değil dedi:14: O da şimdiden izin kullanmayı düşünüyo kıyamam...Kullanma diyorum ama:14:

Kızlarrrrrr saat daha 00.00 olmadı ama bugün kü ikonumuzu koyuyorum hadi bakalım neymiş:9:

:129: :129: :129: :129:

ayy çok şeker :16:

bu ikon cok tatliiii tam bizlik. az moralermizi toparlar belki hahah. hay allahim

keske bide su safak ayni olsa hepimizde bende :130: ikonum bu hahah

Son düzenleme:
Kızlarrrrrr saat daha 00.00 olmadı ama bugün kü ikonumuzu koyuyorum hadi bakalım neymiş:9:

:129: :129: :129: :129:

ayy çok şeker :16:

:))) cnmm çok tatlıymşşş :)) ayy çok şükür 120 ler olduuu ben bide ona seviniorum şimdii :)

Vallah ya. hersey herzamanki gibi sadece o yok. ama sanki giderken aklimida gülüsümüde götürdü yaninda

bide bizi götürselerdi ne güzel olurdu :) zormuş uzaktan konuşmaya hiç benzemiyormuş yemin töreninden sonra idare etmeye çalştım hatta çok uğraştım pozitif olmak için ağlamamak ,için ama bi yere kadarmış sanırım...
en kötüsü de elden bişey gelmiyor ne özlem diniyor ne kokusunu içine çekebiliyosun sadece 24 saat boyunca telefoonun çalmasını bekliyosun hepsi bu...

bide bizi götürselerdi ne güzel olurdu :) zormuş uzaktan konuşmaya hiç benzemiyormuş yemin töreninden sonra idare etmeye çalştım hatta çok uğraştım pozitif olmak için ağlamamak ,için ama bi yere kadarmış sanırım...
en kötüsü de elden bişey gelmiyor ne özlem diniyor ne kokusunu içine çekebiliyosun sadece 24 saat boyunca telefoonun çalmasını bekliyosun hepsi bu...

getirebilseydi beni yaninda ne su ne yemek isterdim. derste telefon elimde süreklia rarda kacirsam dayanamam diye. sporda bile telefon elimde. cebime bile güvenmiyorum. arada annesini ariyorum. oda cok kötü oda benden farksiz. hatda daha perisan. sesini kayit etmistim gitmeden. seni seviyorum diyor bi yerinde. orayi sarip sarip dinliyorum uyuyana kadar. oda kesmiyor. hic birsey gecirmiyor özlemi

insanın hevesini kursağında bırakan insanlar yok mu.Hey allahım yaa.ne yapmak lazım böylelerine.Sinir oldum kendi kendime.:47:

getirebilseydi beni yaninda ne su ne yemek isterdim. derste telefon elimde süreklia rarda kacirsam dayanamam diye. sporda bile telefon elimde. cebime bile güvenmiyorum. arada annesini ariyorum. oda cok kötü oda benden farksiz. hatda daha perisan. sesini kayit etmistim gitmeden. seni seviyorum diyor bi yerinde. orayi sarip sarip dinliyorum uyuyana kadar. oda kesmiyor. hic birsey gecirmiyor özlemi

kıyamam ya :( bende çektiğimiz videolarımızı izliyorum resimlere bakıyorum tek tek ama geçmiyor ki özlem nerden bakarsan bak kötü bide aradığında diyor ya özlemim çok büyük sana sevdiğim orda kopuyor bende herşey boğazım düğümleniyor yok çare işte :(

kıyamam ya :( bende çektiğimiz videolarımızı izliyorum resimlere bakıyorum tek tek ama geçmiyor ki özlem nerden bakarsan bak kötü bide aradığında diyor ya özlemim çok büyük sana sevdiğim orda kopuyor bende herşey boğazım düğümleniyor yok çare işte :(

ben soruyorum bi ihtiyacin vari. hani yollim en kötü ihtimal. diyor sen, kendini yolarmisin. ozman tmm yani. yok hersey tmmda bu özleme alisamam

ben soruyorum bi ihtiyacin vari. hani yollim en kötü ihtimal. diyor sen, kendini yolarmisin. ozman tmm yani. yok hersey tmmda bu özleme alisamam

çok üzülüyorum askerlerimize yanlızlar bizde öyle ama onlara başka üzülüyorum garip bir yeterde olan biteni anlama ve uygulama çabasındalar bide hasret... iyice duygusala bağladım :( herşey güzel olacak inanalım buna bu da geçicek bi daha da ayrılık olmayacak

çok üzülüyorum askerlerimize yanlızlar bizde öyle ama onlara başka üzülüyorum garip bir yeterde olan biteni anlama ve uygulama çabasındalar bide hasret... iyice duygusala bağladım :( herşey güzel olacak inanalım buna bu da geçicek bi daha da ayrılık olmayacak

Aynen o yüzden biz onlara dahada destek olmamiz gerekiyor. insallah bua yri oldugumuz son 130 gün olur. birdaha onsuz tek bir günüm gecmesin baska birsey istemiyorum :(

hayırdır cnm kim sıktı canını

binbir heves yemin töreni fotoğraflarımı paylaşıyorum.Arkadaşım bana laf sokuyo ordan saçını boyat artıkk!! diye.Benim saç baş düşüncek halim kalmadı dedim bende.Öyle de valla.Dibi gelmiş bilmem ne olmuş diye düşünmüyorum saçımı topluyorum zaten sürekli.Hem benim canım yemek yemek istemiyoken saç mı düşüncem allah aşkına.Orda paylaştığım şeyle alakalı bişey söylemiyo da.Hey allahım.

Back
X