• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

BEn su an pazartesine yetistirmem gereken bir ödevle ugrasiyorum. yoksa kitap okuyorum örgü örüyordum, günlük tutuyorum, spor yapyioyurm iste. okuldan aksam gec saatde cikyiorum. bide kizlar sizede oluyormu yoksa bemi siyiriyorum. ssürekli onunla konusuyormus gibi gelyior kafamda ama. ilk zamanlarda pek takmiyordum ama artik agzimi oynatiyorum.

cnm benm iyce kaptırmışsın sen kendini :( bana o olmuyor da hep kendimi gitttiğim yeri geldiğimi msjla haber verirken buluyorum elşmde telefon leyla gibi başlarda arıyorudm da sonra sonra o bitti ama dieri bende de kaldı
alışkınız ya cnm hep konuşmaya onun etkisi sendeki de byük ihtimal bilinçaltı böyle rahatlıyorsan takma hiç bir şekilde mutlu da oluyorsundur :) zamanla aşıcaz bunları da halledicez birlikte :)
cnm yaş kaç hangi bölümde öğrencisin

Yemek çok sıkıntı hakketenn..Biliyorum Hamidecim benim sevgilime de bugün ondan çıkmış.Sıfır tuzmuş yemek.Yanına da makarna.O da zehir gibi tuzluymuş:14::14::14: Kıyamam yiyemedim diyo.
Aç bilaç iki bisküvi biraz yemekle vakit geçiriyolar işte.Benim sevgilim de kilo vermeye hemen meyilli.İnşallah çok vermez.Ben gidemicem de ailesi gidicek yanına 1 defa.Ona da şükür:14:
Her gün ediyoruz dualarımızı Bennur:14: Ah kıyamam ya.Sanki askeriye değil hapis hayatı gibi:14: Ne bu işkence ne bu çile.Allah yardımcıları olsun..Düşüp kalmasınlar bi yerde açlıktan allah korusunn:43::43:

bişey olmaz kötü düşünmek yoktu hani erkek adam onlar idare ederler bi şekilde iyi olucak herşey güzel yemeklerde çıkıcak en kötü ihtimal alışıcaklar pozitif olalım kötülük çağırmayalım kızlar nolur :( ya 15 ay olsaydı bide öyle düşünün napardık o zaman bizimkiler hemen gelcek onlara göre bakarsak bende kendimi bunla teselli ediyorum işte çok şükür ki 5ay 5 gün yapıyorlar

cnm benm iyce kaptırmışsın sen kendini :( bana o olmuyor da hep kendimi gitttiğim yeri geldiğimi msjla haber verirken buluyorum elşmde telefon leyla gibi başlarda arıyorudm da sonra sonra o bitti ama dieri bende de kaldı
alışkınız ya cnm hep konuşmaya onun etkisi sendeki de byük ihtimal bilinçaltı böyle rahatlıyorsan takma hiç bir şekilde mutlu da oluyorsundur :) zamanla aşıcaz bunları da halledicez birlikte :)
cnm yaş kaç hangi bölümde öğrencisin

aynen artik takmiyorum zaten. konusim millet deli ansin hic umrumda degil. gitdigiginden sonra ilk kendimi konusurken yakaladigimda gülümsüyordum. o gitdigikten sonra ilk defa gülümsedim. o yüzden takmiyorum. sonucta o dönünce gecicek.

ben 24 yasindayim hukuk okuyorum su an almanyadayim ama. okuldan dolayi. son senem.

sen ne okuyorsun kac yasindasin?

Yemek çok sıkıntı hakketenn..Biliyorum Hamidecim benim sevgilime de bugün ondan çıkmış.Sıfır tuzmuş yemek.Yanına da makarna.O da zehir gibi tuzluymuş:14::14::14: Kıyamam yiyemedim diyo.
Aç bilaç iki bisküvi biraz yemekle vakit geçiriyolar işte.Benim sevgilim de kilo vermeye hemen meyilli.İnşallah çok vermez.Ben gidemicem de ailesi gidicek yanına 1 defa.Ona da şükür:14:
Her gün ediyoruz dualarımızı Bennur:14: Ah kıyamam ya.Sanki askeriye değil hapis hayatı gibi:14: Ne bu işkence ne bu çile.Allah yardımcıları olsun..Düşüp kalmasınlar bi yerde açlıktan allah korusunn:43::43:

aynen canim bennur hakli biz daha güclü olmaliyiz. onlar yapar. hem dönsünler biz aldiriz o kilolari. yapariz en güzel yemekleri ellerimizle yediririz

aynen artik takmiyorum zaten. konusim millet deli ansin hic umrumda degil. gitdigiginden sonra ilk kendimi konusurken yakaladigimda gülümsüyordum. o gitdigikten sonra ilk defa gülümsedim. o yüzden takmiyorum. sonucta o dönünce gecicek.

ben 24 yasindayim hukuk okuyorum su an almanyadayim ama. okuldan dolayi. son senem.

sen ne okuyorsun kac yasindasin?

aynen öyle bir süre hayatımızı durdurduk sonra aynen devam :)

bende 23 yaşındayım kimya müh. öğrencisiyim son sınıf

aynen canim bennur hakli biz daha güclü olmaliyiz. onlar yapar. hem dönsünler biz aldiriz o kilolari. yapariz en güzel yemekleri ellerimizle yediririz

tabi aldırırız baklava börek bile açarız yani inş. hiç yapmadım ama sevdiğim için yaparım bende :) hatta birlikte yemekler yaparız yeter ki istesinler biz neler neler yaparız :)

allahtan okul var diyorum. kafami iyce ona veriyorum. hem iyce asilip güzelce bitirisem. o gelince önümüzde hic bir engel kalmicak.

evet okul sınav derken biraz oyalıyor bizi ama o da bitiyor malesef mayıs sonu bitiyor benm sonrası boş :( bizimde öyle tek tek engelleri kadırıyoruz okulu bitti askerlik yolda bitmek üzere:) benmde okul bitiyo 1aya sonra güzel şeyler olucak inş. :)

o sarki gercekten cok güzel. sürekli yeniden dinliyoru. ben yemek yapmakta basariliyimdir. cok sever sevgilim yemeklerimi. ona hersey yaparim istesin yeter. aaaa bide ben ne yaptim biliyormusunuz. 4 yildir beraberiz biz. sürekli bu sarki bizim olsun diye bi sürü sarki birikti. onlarin hepsinden CD yaptim. askimizin sarkilari yazdim üzerin gelince onu vercem ona.

o sarki gercekten cok güzel. sürekli yeniden dinliyoru. ben yemek yapmakta basariliyimdir. cok sever sevgilim yemeklerimi. ona hersey yaparim istesin yeter. aaaa bide ben ne yaptim biliyormusunuz. 4 yildir beraberiz biz. sürekli bu sarki bizim olsun diye bi sürü sarki birikti. onlarin hepsinden CD yaptim. askimizin sarkilari yazdim üzerin gelince onu vercem ona.

ne güzel bizimde var öyle bir albümümüz resim albümü şarkı albümü film albümü bir sürü albüm yaptık kendimize bizim diye baktıkça mutlu oluyorum şimdi onlara :) bizde 3.5 yıldır beraberiz siz birden kıdemlisiniz:) okulda tanıştık biz bana ders çalıştırıyordu göya ama niyet başkaymış:) gerçi güzel oldu iyiki de olmuş Rabbim tüm sevenleri korusun ayırmasın ellerini
yemek konusunda desteğine başvururum cnm o konuda kötüyüm malesef :(

ne güzel bizimde var öyle bir albümümüz resim albümü şarkı albümü film albümü bir sürü albüm yaptık kendimize bizim diye baktıkça mutlu oluyorum şimdi onlara :) bizde 3.5 yıldır beraberiz siz birden kıdemlisiniz:) okulda tanıştık biz bana ders çalıştırıyordu göya ama niyet başkaymış:) gerçi güzel oldu iyiki de olmuş Rabbim tüm sevenleri korusun ayırmasın ellerini
yemek konusunda desteğine başvururum cnm o konuda kötüyüm malesef :(

Seve seve yardimci olurum canim. yemek konusunda tiitz sevdigim. bende merakliyimdir o konuda her gitdigim yerde tarif alirim. biz coook tesadüf oldu tanismamiz. o tatile gelmisti samsuna orda tanistik. yani esafeye aliskinizda bukadarina degiliz. ama o her mesafeye ragemen hep yaninda hissetdirdi. aaaah ah ne güzelmis o dört sene.

Seve seve yardimci olurum canim. yemek konusunda tiitz sevdigim. bende merakliyimdir o konuda her gitdigim yerde tarif alirim. biz coook tesadüf oldu tanismamiz. o tatile gelmisti samsuna orda tanistik. yani esafeye aliskinizda bukadarina degiliz. ama o her mesafeye ragemen hep yaninda hissetdirdi. aaaah ah ne güzelmis o dört sene.

daha nicelerini görücez inş. :) sizde ayrı şehirlerden misiniz cnm Almanya da mı yaşıyosun yoksa Türkiye de misin bilemedim
bizde okul bitince ayrı şehirlere düştük gerçi 2 saat mesafemiz ama yinede her an birlikte olamıyoruz dedğin gibi yanlız hissetmedim kendimi hiç telefon bile yetiyormuş kıymetini şimdi şimdi anlıyorum

daha nicelerini görücez inş. :) sizde ayrı şehirlerden misiniz cnm Almanya da mı yaşıyosun yoksa Türkiye de misin bilemedim
bizde okul bitince ayrı şehirlere düştük gerçi 2 saat mesafemiz ama yinede her an birlikte olamıyoruz dedğin gibi yanlız hissetmedim kendimi hiç telefon bile yetiyormuş kıymetini şimdi şimdi anlıyorum

ayri sehirlerdeyiz ben samsundayim o istanbul. su an almanyadayim. ama okul bitince yine geri döncem. evlenince zaten isstanbul istiyoruz. o telefon yetiyordu gercekten. simdi ne vermezdim telefon olamsi icin.

ayri sehirlerdeyiz ben samsundayim o istanbul. su an almanyadayim. ama okul bitince yine geri döncem. evlenince zaten isstanbul istiyoruz. o telefon yetiyordu gercekten. simdi ne vermezdim telefon olamsi icin.

hayırlısı olsun cnm :) bende bende ::( zamanla o da olacak diye ümit ediyorum belki içeri sokabilirler :)
cnm ben kaçıyorum ufaktan sabah dersim var erken kalkıcam görüşürüz iyi geceler :)

Kızlar onlar orada çok sıkıntıda,çok farklı bir ortam,kafes altındalar,bir sürü mantıksızlıkla uğraşıyorlar falan.Tabi ki psikolojileri etkileniyor.Ama bu onlara hakaret etme,haksız yere bağırma gibi haklar vermez :20:

Bizler zaten onların psikolojilerini düşünerek yeterince alttan alıp,kendi sorunlarımızı onlara yansıtmayaya çalışarak elimizden gelenin fazlasıyla destek oluyoruz hatta kendimizi paralıyoruz.

Hem kendi hayatımızı,hem ailemizi,hem onları,hem onların ailelerini düşünüp hareket ediyoruz,binbir sıkıntı çekiyoruz.Derdimizi kimseye anlatamıyoruz,kendimiz ağlayıp kendimiz söylüuoruz:30: onlarında biraz olsun anlayış göstermeleri gerekiyor.Ben askerdeyim,bağırırım,psikolojim böyle diye bunlara sığınıp süreci zorlaştırmanın anlamı yok.

Aslında bu durum sivildeki ilişkinin gidişatına da bağlı diye düşünüyorum.Herkes birbirini bilir:31:

Tabi ki sonuna kadar destek olacağız,anlayışla karşılayacağız ama kendinizi ezdirmeyin,deneme tahtası değil hiç kimse.

Nacizane fikrimdir:42:

Katılıyorum canım ben bunu anlatmaya çalıştım dün...Tercüman olmuşssun fikirlerime:1:

aynen canim keske gecse. Aglamak ama yinede rahatlatiyor. artik kasmiyorum aglamicam diye. agliyorum iste. Bide aklimizdan cikarmayali. daha yeni gitdiler tam yerlesemediler. Daha olar alisamadi bile.
Daha iyi olmamaya hakimiz var. üst dönemlerin sayfasina bakin bi. onlar sakalasiyor. degisik degisik seyler konusuyor. Zor günler gecici her gün biraz daha kolay olcak

Haklısın tatlım..bende sürekli onların sayfasına ve şafağına bakıyorum...:14: ne güzel bir haftadan az kaldı...keşke bizim 1 ayımız kalsa ona bile razıyım:50:

Bugun disardaydim ben konustuk birden bi sey diycek oldu ne oldu dedim eve gecince haber ver diycektim dedi garip oldum..telefon olayi benim de cok moralimi bozuyo ins en kisa zamanda alirlar telefonlari yanlarina yaa
bizimde tel olayımız yok henüz bnm aaşkım biraz fazla tedbirci bu konularda zor alır gibime geliyor..ankesörlüden konuşup telden sadece mesaj bile atsa o bile yeterrrr :44:

Bizimde izin durumu muamma canım.Nişanlım kullanmak istiyor ama ben kullanma,her hafta yanına gelirim çarşı izinlerin başladığında diyorum.Zaten aramız 3 saat.ikna edebilirsem uzatmamış olacağız:31:

çok şanslısınız tatlım ya bizim aramız on saat uçak da yok direk oraya...istanbuldan geçmek gerekiyor.bilmiyorum valla ben gidemem sanırım:14:uçak çok pahalı :14:

bizde son 6 gün kaldığını görecek miyiz acaba :(

ayy bu topiği yıkacam valla altı gün olunca hihi:1: alışveriş yapıcam kendime çook güzel olucamm vee kavuşmaa anı...:21:

bu arada kızlar dün askerim akşamda aradı tartışmadan sonra işte..açtım normal konuştum çok sıcak değildim ama kavga da etmedim en azından diyim...güzelce açtı teli güzelce kapattı.benim sevdiceğim hiç böyle değildi sivilde düşündüm düşündüm her zaman el üstünde tutan biri beni demekki isteyerek yapmadı sivilde cok ama cok kibar romantik biriydi bütün kızlar imrenerek bakardı yaptığı jestlere ...bu yüzden ben çok afalladım sanırım...biraz oluruna bırakacağım..çok bunaldığımda geldiği gün havaalanında karşılama halimi hayal ediyorum uzuncaaaa çok iyi geliyorr.ve çok özledimmm:38:

Back
X