• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

kızlar iş konusunda benm de kafam karışık, bi süre evlenince evde oturup eve fln mı alışssam diorum, ondan sonra başlarım diorm gerçi evde çok sıkar mı bilemiorumm

maddi olarak ihtiyacınız olacak mı canım çalışmana? evde olmak sıkabilir de, yada benim gibi eve bağımlı biriysen sıkılmazsın :1: kişiliğinle alakalı birazda..

kurabiyede koyabilirsin canım, sıkıntı olacağını sanmıyorum. gömlek yerine tişört koyabilirsin.. gömlek şimdi kıvrışır .. yıkamasına sıkıntı .. tişört daha rahat ettirir. benim tavsiyem fazla eşya göndermemen .. orada ne kadar çok eşyan varsa o kadar dert olur onları.. normal yaşantıları yok çünkü.. yıkaması, saklaması, koruması hep sorun :26:

haklısın cnm burdaki gibi düşündüm bi an :( hemen hayata geçiricem bunları teşekkür ederim yardım için ;)

ben avusturyada yasiyorum canım :) okumak icinmi yoksa ordamı yaşiyorsun?

bizimki biraz farkli. burda dogdum büyüdüm. ama babam emekli oldu bi kaza sonucu. döndük. ama üniversiteyi burda okumak daha iyi olcak diye düsündü babam. tekrar burda okuyorum yani. öyle iste.

senin hoşgörülü halini kullanmış resmen :26: söyleme tabi askerine .. madem o kadar kıskançsa duramaz orda çok sinir olur :26: sen mutlaka konuş ev arkadaşınla, rahatsız oluğunu açıkça söyle .. en azından bilgim olsun önceden dersin :31:

haklısın canım.bu konuda çok sıkıntı yasiyorum.Yumuşak başlı oluşum çok kullanılıyo.ilerde iş hayatında ne yaparım bilmiyorum :26: konustum zaten şimdi.bi daha olmaz dedi.ben de böyle deyince üstüne gitmedim.tavır koyduğum anlaşıldı zaten.daha başka üstüne gitmedim böyle olunca.
Evet valla zaten kıskanç sevgilim bunu duysa yikar ortalığı.memleketimden en yakın arkadaşımız var gece korkuma onu aradim da.aramızda kalsin dedim.o da dedi problem olursa ben gunubirlik bile olsa gelirim diye.insan çok duygulaniyo böyle anlarda :14:

bizimki biraz farkli. burda dogdum büyüdüm. ama babam emekli oldu bi kaza sonucu. döndük. ama üniversiteyi burda okumak daha iyi olcak diye düsündü babam. tekrar burda okuyorum yani. öyle iste.
ne güzel ya temelli dönen insanlara imreniyorum valla Türkiyede şartlar ne kadar zor olsada insanlarin sıcakligi bile yetiyor insAllah evlenince bende dönerim :) ezan sesi ve simit yemeyi öyle cok özledim ki

ayy kızlar burdan şimdi asker konvoyu geçiyor askerler gidiyor yeni dahaaa bakın onlar yeni gidiyor biz bir ayı bitirdik hoopp:21::21::21:

ne güzel ya temelli dönen insanlara imreniyorum valla Türkiyede şartlar ne kadar zor olsada insanlarin sıcakligi bile yetiyor insAllah evlenince bende dönerim :) ezan sesi ve simit yemeyi öyle cok özledim ki

Bir kaç yıl önce marmarise gitmiştim tatile,kaldığımız otel merkeze çok yakın değildi.10 gün boyunca ezan sesi duymamıştım ve o kadar tuhaf gelmişti ki.Döndüğümüzde ezan sesini duyunca nasıl özlediğimi ve tamamlandığımı düşünmüştüm:31:

Umarım hayırlısıyla evlenip dönersin memlekete,şartlar zor,sıkıntılı ama memleket işte :72:

aynen yaa ben uzun dönem olsam herhalde ççoook daha fena olurdu:19:

Nişanlım yedek subaylık istiyordu hem daha rahat olurum hem de para biriktiririm diyordu :41:yana yakıla dua ediyordum kısa dönem olsun diye ki uzun dönem olma şansıda çok yüksekti.Şimdi iyi ki kısa dönem çıktı diyor,geldin mi sözüme dedim :52:

ayy kızlar burdan şimdi asker konvoyu geçiyor askerler gidiyor yeni dahaaa bakın onlar yeni gidiyor biz bir ayı bitirdik hoopp:21::21::21:

aynen cnm kolay geçmedi ama geçti 1ayımız 120den sonrası daha da kolay geçicek sonra 100e geri sayım yaparız sonra 2haneleriler derken hooop burdalar :)

aynen cnm kolay geçmedi ama geçti 1ayımız 120den sonrası daha da kolay geçicek sonra 100e geri sayım yaparız sonra 2haneleriler derken hooop burdalar :)

2 hanelere düştükten sonraaaa plakalar için herkes haritasını ve boya kalemlerini hazır bulundursun :21:

Ben kocaman bir harita almayı düşünüyorum,duvara asacağım :52:

bende kocaman istiyorum ama nasıl çıkartacağız.. siyah beyaz kocaman harita bulamayız dimi :26: tasarımcı bu işi halleder bence, dimi şeymaaaa :3:

evet evet her akşam bi saat belirleyip birlikte boyayalım hatta çook güzel olucak :)

evet çocuklar boyama saati, herkes güzel güzel boyasın bakiim deriz boyarız :9:

bende kocaman istiyorum ama nasıl çıkartacağız.. siyah beyaz kocaman harita bulamayız dimi :26: tasarımcı bu işi halleder bence, dimi şeymaaaa :3:

evet çocuklar boyama saati, herkes güzel güzel boyasın bakiim deriz boyarız :9:

canım internetten bulup ozalitçilere çıkarttırabiliriz sanıyorum istediğimiz boyutta.Evet şeyma daha iyi bilir bu durumu :3:

evet kocaman çıkartıp yatağımızın başucuna duvara yapıştıracağım :21: büyültülmüş düğün fotoğrafımız gibi :9:

bununda yeri başka olucak tabi bide yanında yazdığımız günlükler geldiklernde bol bol okuyup konuşuruz bunları çocuklarımıza da bırakacağımız zorlu ama yinede güzel anılar olucak :)

maddi olarak ihtiyacınız olacak mı canım çalışmana? evde olmak sıkabilir de, yada benim gibi eve bağımlı biriysen sıkılmazsın :1: kişiliğinle alakalı birazda..

cnm nişanlımm babasıyla çalışıoo ticaretle uğraşıolar, ben birimizden birimzn devlete grmesini çok istiorum, daha garanti olur gbii gelio, ama ben de sen gbym evde mutluyumdur, yemek yapmayıı fln çok severim, hep oyalanck bşy buluorum aslnda

Back
X