• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

:(((((((((((((((((((((( aynen canimmm kuzum simdi nobette o dondurucu sogukta napiyo acabaaa:(((((((( deliricem yaaaa;(((((((((((((Alahim yardimcilari olsun tum mehmetciklerimizin....bizlere kavustursun hepsini...

canım hadi üzme kendini bak askerin senin üzüldüğünü bilse cok üzülür
bu askerliğin dogusu batısı yok hepsi aynı mantık
benim askerim ankarada aynı dediğiniz gibi öksürüo artık burnunu silerken burnundan kan gelio .. o halde gece 3-5 nöbeti tuttu hemde üst üste ..düzelcekler canım gecicek hepsi
senin motivasyonun iyi olmalı ki askerin aradığında neşeli konuşabilesin sesin buruk olsa bişey oldu da bana mı sölemio biri mi baktı bişey mi dediler bu durumdan mı sıkıldı vs bir sürü sey kurar
sen olcaksın ona destek
hadi bak safak yapıoz profilimize sende yap kafan dagılır :):16::16::16::16:

kızlar iyi geceler nasılsınız

anca gelebildim eve bütün gün bütün gece tezimle uğraştım bugün teslim etmem gerekiyordu 5e kadar yetiştiremedim veremedim hocalarla sorun yaşadım sonunda ikna ettim pazartesi kaldı çok yoğun bir gündü askerimde aramadı bugün yanlız hissettim kendimi yanımda olsaydı hemen hallederdik beraber :(

canım hadi üzme kendini bak askerin senin üzüldüğünü bilse cok üzülür
bu askerliğin dogusu batısı yok hepsi aynı mantık
benim askerim ankarada aynı dediğiniz gibi öksürüo artık burnunu silerken burnundan kan gelio .. o halde gece 3-5 nöbeti tuttu hemde üst üste ..düzelcekler canım gecicek hepsi
senin motivasyonun iyi olmalı ki askerin aradığında neşeli konuşabilesin sesin buruk olsa bişey oldu da bana mı sölemio biri mi baktı bişey mi dediler bu durumdan mı sıkıldı vs bir sürü sey kurar
sen olcaksın ona destek
hadi bak safak yapıoz profilimize sende yap kafan dagılır :):16::16::16::16:

saol canimmmm :((( benim sevgilimde ankaradaydi orada baslamisti oksurugu zaten:(( simdi buz gibi yerde ooof of dedigin gibi biz guclu olmaliyisss yarim saate safak aticakkkk yupiiiiiiiii:D:D:D:

Cani "ozledim.. cok ozledim" kismini silersen sende hangi cicegin yazdigini görebilirsin:31:

ay ilkaycım cani yazmışsın ya m harfi eksik kalmış
ilk okudum askerimin adı can ya
cani özledim yaz demek istion sandım bi an mutlu oldum sonra m harfini farkettim :)
ben hamideyi özendiriodum ben istediğimi yazdım sende nilüfer kaldı gibi :)))
canım yazmasın cicek filan )))))))

kızlar iyi geceler nasılsınız

anca gelebildim eve bütün gün bütün gece tezimle uğraştım bugün teslim etmem gerekiyordu 5e kadar yetiştiremedim veremedim hocalarla sorun yaşadım sonunda ikna ettim pazartesi kaldı çok yoğun bir gündü askerimde aramadı bugün yanlız hissettim kendimi yanımda olsaydı hemen hallederdik beraber :(

21 dakika sonra safak atıcak hadi sevinelim :46::46::46:

Back
X