- Konu Sahibi esraylmz03
- #4.001
21 dakika sonra safak atıcak hadi sevinelim![]()
bu da tek tesellimiz işte gel teskere gel gel gel :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
21 dakika sonra safak atıcak hadi sevinelim![]()
o benim yazdığımı kopyala bi yere bende baka baka yaptım simdi sorsan hatırlamam hahahahah
ay ilkaycım cani yazmışsın ya m harfi eksik kalmış
ilk okudum askerimin adı can ya
cani özledim yaz demek istion sandım bi an mutlu oldum sonra m harfini farkettim :)
ben hamideyi özendiriodum ben istediğimi yazdım sende nilüfer kaldı gibi :)))
canım yazmasın cicek filan )))))))
Sekerim konu bitermi... yarinda bakalim allah kerim.... ama unutmadan harita isi vardi. katilmak isteyenler bilgilerini iletcekti. duduk duymadik demeyiiiinnn
kızlar iyi geceler nasılsınız
anca gelebildim eve bütün gün bütün gece tezimle uğraştım bugün teslim etmem gerekiyordu 5e kadar yetiştiremedim veremedim hocalarla sorun yaşadım sonunda ikna ettim pazartesi kaldı çok yoğun bir gündü askerimde aramadı bugün yanlız hissettim kendimi yanımda olsaydı hemen hallederdik beraber![]()
oldu oldu
başka bişe kaldımı acep![]()
kızlar bu arada şeyma bilgileri topluo, askerinz adı sizin adınz, askerlik yaptığı yeri şeymaya msj olarak atarsanz haritayı düzenlio, evde interneti bozukmuş akşam kızlara haber vern msj atsnlar dedi, habernz olsun![]()
hos geldinnn canimmm.... ne iyi etdinde geldin... üzme kendini olsun bak hal olmus. insallah hersey yolunda gider. bak bende bi bitiremedim ödevi. bende pazartesi vercem.ayni anda kurtulcaz yani. benimkide aramadi ama olsun. demek firsat bulamadilar. yarin ararlar olmadi pazar. aricaklar er yada gec
![]()
ben yolladimmmm o günler gelsiiiin cok eglencez
ben yazmıştım yine yazıyım
seda-can
ankara
ben seymaya özelden yolladim... öyle daha kolay bulur diye düsündüm burda aramaktansa... yoksa burdanmi yollayalim.![]()
Yarenlerrrrr
çok mutluyum askerimle bugün 5 kez konuştuk,son konuşmamızda 40 dk.sürdü çok şükür
dün öyle bir problem yaşayınca bugün aramalar hep ''nerdesin'' konu temalıydı ama olsun buram buram aşk vardı![]()
Yarenlerrrrr
çok mutluyum askerimle bugün 5 kez konuştuk,son konuşmamızda 40 dk.sürdü çok şükür
dün öyle bir problem yaşayınca bugün aramalar hep ''nerdesin'' konu temalıydı ama olsun buram buram aşk vardı![]()
yokk cnmm msj olarak hem de mail adreslerini istio, bilgileri burda yazarsnz da mail adreslerini işte mesaj olarak atarsnz
Anaaaammmm ne diyorsunnn bundan sonra bende o tür konusmalara gircemmmm... yaaa bende istiyorumm((.
Gözün aydin canimmm benimmm. cok sevindim senin adina![]()
cnmmm bu aralarr hepimzde var aynı nerdesin sorusuubizde dee her cümlenin sonu çokkk özledmm oluoo
![]()