• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

iyiyim kuzumm ne olsun biraz huzursuzum dün telde konuşurken birden kapandı bir daha da aramadı :44: gece zor uyudum...

hmm peki tatlım bizimki çok güzel ama hahaha:52:

teşekkğür ederim yavrumm şaplaktan kurtuldunn :1::1::1: bizim çarşımız haftaya pazar ya :44:

cnmm yat saati fln gelmiştr vakit olmamış olabilir, bugn arar tekrradann sen mrk etmee cnmm

ben tüm gün çalışıyorum ya:14: bu işi bırakıcam pastacılığa başlıycam dayanamıyorum artık...

bende cumartesi full çalıştığım bir işten çıkıp buraya girdim valla.. çıkmamdaki en büyük sebepti .. kadınlar için cumartesi çalışmamak bir kanun niteliğinde olmalı ya :kkk:

bende cumartesi full çalıştığım bir işten çıkıp buraya girdim valla.. çıkmamdaki en büyük sebepti .. kadınlar için cumartesi çalışmamak bir kanun niteliğinde olmalı ya :kkk:

aynen yaaa evli olunca hele..ayrıca kanunen hakkımız değilmi hafta sonu tatili...bir kanuni :27: arkadaş yokmu anlatsın bize.:1:

Son düzenleme:
cnmm dediğin yeree yakın oturuorumm amaa çıkaramadm birliğin tam adı nedir, netten tam yerine bakaym sana öyle bilgi vereyim

aynen şöle gecio ccanım
k.k MEBS DES. komutanlığı Çankaya
askerimde dediki kızılay metrodan balgat minibüsleri varmış ona bincekmişsin tam önünden gecmiomus ama yakınında indiriyormuş
nette birliği bende tam bulamadım, içinde başka başka birlikler var destek kıta komutanlığı filanda ordaymış sanırım
edok tan yaptık girişi dedi

yemin törenine geldiğimizde maltepede kalmıştık
beşevlerde ulaşım nasıl peki ? birde bildiğin otel varmı

beş evlerdeki uyuglama otelini sölemiştim canım yine oraya erkenden sor yer varmı die...beşevlerden metro dibinde kızılaydan inip balgat dolmuşuna binebilirsin...:34:

aynen şöle gecio ccanım
k.k MEBS DES. komutanlığı Çankaya
askerimde dediki kızılay metrodan balgat minibüsleri varmış ona bincekmişsin tam önünden gecmiomus ama yakınında indiriyormuş
nette birliği bende tam bulamadım, içinde başka başka birlikler var destek kıta komutanlığı filanda ordaymış sanırım
edok tan yaptık girişi dedi

cnmm bahçeli tarafına fln da yakın sanırım, türk ocağı caddesi fln bişey dedi mi askerin ordaki yer mi acaba? buraya yakın oteller çukurambar fln amaa çok pahalı otellerdir ramada j.w marriot fln var.. sanaa şeymanın dediği gbi beşevler beştepe kalınck yerler daha uygn olur, misafirhaneler fln olur..konuştuğunzdaa sorar msn türk ocağı caddesi fln mıı

Back
X