• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

bu düşüncelerden dolayı tam bilgi vermeyi doğru bulmuyorum bende canlar... sıkıntı 351. dönem grubu değil okuyan herkes olabilir o yüzden bide kullandığımz nickname ile google da arama yapıldıında bütün yazılanlar konuşanmalr gözüküyor bu da beni rahatsız etti burda özelimi kendimi sizlere beni anlayan insanlara anlattığımı düşünrken rahatsızlık oluştu açıkçası o yüzden sonrasında daha dikkatli davranmaya başladım ne biliyim nickname değiştirdim isim yer vermemeye çalıştım herkesi kendimiz gibi sanıyoruz samimi oluyoruz ama nasıl insanlara denk gelceğimizi bilmiyoruz...

kocişimde de dalga geçilcek ne var anlamadım burdaki samimi sıcak ortamda sarfedilmş gayet içten bir kelime bizi fazla takılmamak lazım dünyalarımız farklı sanrım :)

şeymacım tasarımcılar günün kutlu ve mutlu olsun en büyük hediyende askerinin bugün arayacak uzuuun bir konuşma yapmanız olsun :)

ya zaten genel olarak internetde herzaman dikkatli olmak gerekiyor. sonucta herkes herseye ulasabiliyor. dikkatli olmak grekiyor dogal olarak. AYnen kocisim cooook tatli ben bayilyiorummmmm bende evlenip kocisim diyebilsem keskeeee

ya zaten genel olarak internetde herzaman dikkatli olmak gerekiyor. sonucta herkes herseye ulasabiliyor. dikkatli olmak grekiyor dogal olarak. AYnen kocisim cooook tatli ben bayilyiorummmmm bende evlenip kocisim diyebilsem keskeeee

başta bu tür dikkatlerim yoktu malesef artık daha dikkatliym bende;)

aynen bana da öyle samimi ve sıcak bu mu sıkıntı oldu acaba içten doğal olması :)

başta bu tür dikkatlerim yoktu malesef artık daha dikkatliym bende;)

aynen bana da öyle samimi ve sıcak bu mu sıkıntı oldu acaba içten doğal olması :)

demekki baksana... diyorumya samimiyetini degerlerini kaybeden insanlar oldukca sasmimiyet dahada göze carpiyor

neysee konu dağıldıııı öhöö bu gün tasarımcı günü sevgili misafirlerimiz sayın konuklar, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmak üzere Şeyma YILDIRIM ı kürsüye davet ediyorum:46::46::46::46::46::46::46::46:

neysee konu dağıldıııı öhöö bu gün tasarımcı günü sevgili misafirlerimiz sayın konuklar, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmak üzere şeyma yıldırım ı kürsüye davet ediyorum:46::46::46::46::46::46::46::46:

:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32: Seyma seyma seymaaa :32::32::32::32::32::32::32::52::52::52:

:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32: Seyma seyma seymaaa :32::32::32::32::32::32::32::52::52::52:

Öhömm teşekkürler teşekkürler :46: Sayın konuklar hoş geldiniz.Sanatın değerinin tam olarak anlaşılamamış olduğu bir dünyada, savaşlar ve kötülükler ile yaşıyoruz.İnsana sevgi katan sanatı göz ardı eden insanoğlu basitlik ve vahşilikle hayatına devam etmektedir.Sanatın önemli bir kolu olan grafik tasarım, bugün hemen her ülkede en etkin biçimde kullanılan bir reklam aracıdır.Yalnız sorun şudur ki, sanatsal bakış açısı estetik zevkleri gelişmemiş insanlar elinde para gücünü bulundurduklarından dolayı, tasarımcı meslektaşlarımın işi oldukça zordur.Dileğim, diğer alanlarda söylenen 'işi ehline bırak' sözünün bizim alanımız için de uygulanmasıdır.Gününüz renkli olsun.Saygılarımla:42:

Öhömm teşekkürler teşekkürler :46: Sayın konuklar hoş geldiniz.Sanatın değerinin tam olarak anlaşılamamış olduğu bir dünyada, savaşlar ve kötülükler ile yaşıyoruz.İnsana sevgi katan sanatı göz ardı eden insanoğlu basitlik ve vahşilikle hayatına devam etmektedir.Sanatın önemli bir kolu olan grafik tasarım, bugün hemen her ülkede en etkin biçimde kullanılan bir reklam aracıdır.Yalnız sorun şudur ki, sanatsal bakış açısı estetik zevkleri gelişmemiş insanlar elinde para gücünü bulundurduklarından dolayı, tasarımcı meslektaşlarımın işi oldukça zordur.Dileğim, diğer alanlarda söylenen 'işi ehline bırak' sözünün bizim alanımız için de uygulanmasıdır.Gününüz renkli olsun.Saygılarımla:42:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

KIZLARR ASKERIM TELEFON ALMIIIIIS SIMDI ARADIII.....yippiiieeeeeeeee :24:

Kızlar moralimi bozmamaya çalışıyorum ama dün aniden telefon kapandıktan sonra askerim hiç aramadı her gün saat 12 gibi arardı...:14::14::14:

Kızlar moralimi bozmamaya çalışıyorum ama dün aniden telefon kapandıktan sonra askerim hiç aramadı her gün saat 12 gibi arardı...:14::14::14:

canim gercektende bozma moralini. aricak canim benim. kesilmistir yine aramaya firsat bulamaistir. benim askim diyor telefon önünde cok kuyruk oluyor kesilince tekrar siraya girememistir.

canim gercektende bozma moralini. aricak canim benim. kesilmistir yine aramaya firsat bulamaistir. benim askim diyor telefon önünde cok kuyruk oluyor kesilince tekrar siraya girememistir.

İnşallah canım insanın aklına türlü türlü şey geliyor:14: bugün arardı hiç olmadı :14: bugünde aramadı daha hergün 12 11.30 gibi arardı.:50:

Seymacim arar uzulme tatlim.. sen demistin ya rahati sizinkileri bakinca iyi:31: hergün ayni saatlerde arayamaz aksama arar kuzum yemek saatinde:31:

ozaman canim benim kesin yogunsur bu gün yada telefonlar doludur cok. merak etme. icini ferrah tut

Seymacim arar uzulme tatlim.. sen demistin ya rahati sizinkileri bakinca iyi:31: hergün ayni saatlerde arayamaz aksama arar kuzum yemek saatinde:31:

doğru ama ne bileyim bekliycem artık off bıktım onu beklemekten gelsinde şaplağı vurucam ona:1:

Back
X