• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Geleceğin anneleri olarak, anneler günümüz kutlu olsun yarenler :-) insallah önümüzdeki yillarda askerlerimizle ve cocuklarimizla birlikte kutlayacagiz bu günü.

tatlım ben 347. dönemim arada sizin topiği ziyarete geliyorum adımı görünce yazayım dedim :34:

bu arada hepimizi Allah kavuştursun kızlar
hmm tamam benm gönlüm geniş herkese dağıtıyorum harita:1:

gecen gün sensiz vakit gecmiyor alisverise cikmak istemiyorum arkadaslarimla bulusmak bile icimden gelmiyor dedim, o da kendine oyalanacak yeni biseyler bul artik cehiz alisverisine felan baslayabilirsin dedi. olayi evlilige getirince artik dahada ertelemek istemedigini anladim ve ufaktan gelecek kaygilari basladi :50: normalde erkekler kacar evlilikten bizim iliskimizdede ben kaciyorum bunaliyorum lafi bile acilinca :26:
canım ya evlilik aşkın en güzel halidir neden bunalıyosun hergün onla uyanacaksın bundan güzel bişe varmı:16:

Herkes anneler gününü kutluyor galiba:31: ben sabah annemlere kahvaltiya gittim simdi eve geldi, ders calisirim diye düşünüyorum bakalim kismet:1: kahve yapiyorum simdi :68:
bizde akşama gidiyorum kvlere :31: içtim bn pazar kahvemi

Kızlar moralim çok bozuk kendimi çok sorumsuz hissediyorum vicdan azabından da gebercem:14::14::14::14:
İlk kavgamızı ettik:43:

Dün gece aradı beni.Konuştuk.Dedim ki duşa giricem falan.Neyse ben duşa girdim beni tekrar tekrar aramış.Ben duymadım tabi.Neyse onun ardından ev arkadaşım duştan apar topar çıkarttı burdan bi arkadaşım fena olmuş eve gitcek durumda değilmiş olduğu yerde bizim eve çok yakın olduğundan bide saat 12yi de biraz geçince beni almaya gelin diye aramış.Ben duştan hızlıca çıktım saçımı bi hışım kuruttum kapşon filan çekip çıktım ev arkadaşımı da yalnız göndermiyim gece diye:14::14::14::14: Neyse sonra sevgilim bi daha aradı beni böylelikle gördüm aramalarını.Açtım bende içimde kötü niyet olmadan.Bi başladı sen napıyosun o saatte dışarda ne işin var da bilmem ne.Anlatıyorum dinlemiyo:43: Sanki onu uyutup dışarı çıkmışım gibi düşündü neler dedi bana:14::14::14: Kendisi nereye gitcekse gitsinmiş sizi mi bulmuş.Dedim işte bize işi düşmüş.Ev arkadaşımda yalnız çıkmasın diye bende onla çıktım.Kötü bişey yaptığım yok benim neyi yanlış anlıyosun filan falan dedim.E bide kötü bişey yapsaydın dedi bana:43:
Hala kavgalıyız.Hala bana bi ton şey söylüyo inanmıyo:14::14: Dedim ki az önce anneni aradım anneler gününü kutladım diye binbir heves anlattım.Ne varsa ailede var zaten diyo bana:43::43: Ay yıkıldım.Onca emeğimi onca yaptığımı bi geceye yanlış anlamaya bağladı:43::43: Çok canım sıkkın çok.Gece hiç uyuyamadm.Uyuduysam da rüyamda beni aradığını gördüm sürekli.Bakıyorum hemen telefonda bişey yok filan:43::43::43: Şu okul bi bitse de bu dönem evime bari gitsem.Orda olduğumda daha çok rahat eder en azından:14::14:

Kızlar moralim çok bozuk kendimi çok sorumsuz hissediyorum vicdan azabından da gebercem:14::14::14::14:

Dün gece aradı beni.Konuştuk.Dedim ki duşa giricem falan.Neyse ben duşa girdim beni tekrar tekrar aramış.Ben duymadım tabi.Neyse onun ardından ev arkadaşım duştan apar topar çıkarttı burdan bi arkadaşım fena olmuş eve gitcek durumda değilmiş olduğu yerde bizim eve çok yakın olduğundan bide saat 12yi de biraz geçince beni almaya gelin diye aramış.Ben duştan hızlıca çıktım saçımı bi hışım kuruttum kapşon filan çekip çıktım ev arkadaşımı da yalnız göndermiyim gece diye:14::14::14::14: Neyse sonra sevgilim bi daha aradı beni böylelikle gördüm aramalarını.Açtım bende içimde kötü niyet olmadan.Bi başladı sen napıyosun o saatte dışarda ne işin var da bilmem ne.Anlatıyorum dinlemiyo:43: Sanki onu uyutup dışarı çıkmışım gibi düşündü neler dedi bana:14::14::14: Kendisi nereye gitcekse gitsinmiş sizi mi bulmuş.Dedim işte bize işi düşmüş.Ev arkadaşımda yalnız çıkmasın diye bende onla çıktım.Kötü bişey yaptığım yok benim neyi yanlış anlıyosun filan falan dedim.E bide kötü bişey yapsaydın dedi bana:43:
Hala kavgalıyız.Hala bana bi ton şey söylüyo inanmıyo:14::14: Dedim ki az önce anneni aradım anneler gününü kutladım diye binbir heves anlattım.Ne varsa ailede var zaten diyo bana:43::43: Ay yıkıldım.Onca emeğimi onca yaptığımı bi geceye yanlış anlamaya bağladı:43::43: Çok canım sıkkın çok.Gece hiç uyuyamadm.Uyuduysam da rüyamda beni aradığını gördüm sürekli.Bakıyorum hemen telefonda bişey yok filan:43::43::43: Şu okul bi bitse de bu dönem evime bari gitsem.Orda olduğumda daha çok rahat eder en azından:14::14:

Canım benim bi ağlama dur...Geçen aynı şeyleri bende yaşadım biliyorsun onun senin emeklerini falan çöpe attığı yok sadece şu an değişik bir psikolojide emin ol mantıklı düşünemiyor...Sen aradığında anlat bu güne kadar sana bi yanlış yaptımmı da şimdi yapayım, sana olan sevgime güvenmiyor musun emin ol seni uyutmak istesem uyumuş numarası yapar hiç bakmazdım ve dışarı öyle cıkardım de.ama sakin konuş.sen neden vicdan azabına giriyorsun canım ...bak sadece bu olayla değerlendirme herşeyi askerden önce bunları yapmayan bi insan neden yapıyor sence? zordalar tatlım, hatasını anlayacaktır:31: üzülme zamana bırak...

canimm sakin ol biii :( uzuldum tartismaniza ama su anda o da sen de en hassas oldugunuz bir donemdesiniz o yuzden uzulme eminim o da seni anlayacaktir biraz kendi kendine kaldiginda dusundugunde canim...eminim duzelecektir hatta eskisinden dahada iyi olacaksiniz iyi dusunmeye calis

Canım benim bi ağlama dur...Geçen aynı şeyleri bende yaşadım biliyorsun onun senin emeklerini falan çöpe attığı yok sadece şu an değişik bir psikolojide emin ol mantıklı düşünemiyor...Sen aradığında anlat bu güne kadar sana bi yanlış yaptımmı da şimdi yapayım, sana olan sevgime güvenmiyor musun emin ol seni uyutmak istesem uyumuş numarası yapar hiç bakmazdım ve dışarı öyle cıkardım de.ama sakin konuş.sen neden vicdan azabına giriyorsun canım ...bak sadece bu olayla değerlendirme herşeyi askerden önce bunları yapmayan bi insan neden yapıyor sence? zordalar tatlım, hatasını anlayacaktır:31: üzülme zamana bırak...

Valla geceden beri zor sakinleştim Şeymacım canım öyle sıkkın ki:14: Kötü bişey yapmışım psikoloijisine ben bile büründüm resmen nasıl vicdan azabındayım deli gibi oldum iyice:14::14:
Dedim zaten sen bana neden güvenmiyosun dedim.Ben böyle bişeyi yapmak istesem bugünü mü bulcaktım sadece neden benim sözüme inanmıyosun.Ben ters bişey yapıyo olsaydım bahane uydurur açmazdım telefonu.Ben yanlış bişey yaptığımı düşünmediğimden hem zaten sana da haber vermek için açtım telefonu iyi bile oldu aradığın yoksa ta sabah haber verebilcektim daha çok içim içimi yerdi böyle dedim.Hem ben böyle bişey yapar mıyım ya neden böyle düşünüyosun dedim:14: Senin için annemler kadar yanmıyo diyo bana:14::14::14: Anne sevgisi başka sevgilinin sevgisi başka dedim.Onlar evlat sevgisiyle davranıyolar sana benim sana davranışım bambaşka.Nasıl yanmaz içim ya dedim.Uyku uyumuyorum yemek yemiyorum eridim gittim 3 haftada bile sen gördün yanmaz mı içim neden beni üzüyosun dedim:14: Sen üzüyosun beni farkında değilsin diyo:14::14::14:
Çok sıkıldı canım:43:

canimm sakin ol biii :( uzuldum tartismaniza ama su anda o da sen de en hassas oldugunuz bir donemdesiniz o yuzden uzulme eminim o da seni anlayacaktir biraz kendi kendine kaldiginda dusundugunde canim...eminim duzelecektir hatta eskisinden dahada iyi olacaksiniz iyi dusunmeye calis

Beni 1 kere bile üzmeni istemezdim şu 156 günde diyo.Sen yaptın ama diyo bana:14: Yapmadım ben bişey dedim:14: Sen yanlış anladın beni dedim.Ben nasıl üzülüyorum şu an sen farkında değil misin dedim:14: Öyle üstüme geliyo işt:43:

Back
X