• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kızlar başbakanın bugün için müjdesi,afganistan'da rehin alınan 8 türk'ün 4'ünün kurtarılmasıymış :43:

Bu da güzel bir haber,ne güzel anneler evlatlarına kavuştu :31:

yani askerlikle ilgisi yok :14:

Kızlar moralim çok bozuk kendimi çok sorumsuz hissediyorum vicdan azabından da gebercem:14::14::14::14:
İlk kavgamızı ettik:43:

Dün gece aradı beni.Konuştuk.Dedim ki duşa giricem falan.Neyse ben duşa girdim beni tekrar tekrar aramış.Ben duymadım tabi.Neyse onun ardından ev arkadaşım duştan apar topar çıkarttı burdan bi arkadaşım fena olmuş eve gitcek durumda değilmiş olduğu yerde bizim eve çok yakın olduğundan bide saat 12yi de biraz geçince beni almaya gelin diye aramış.Ben duştan hızlıca çıktım saçımı bi hışım kuruttum kapşon filan çekip çıktım ev arkadaşımı da yalnız göndermiyim gece diye:14::14::14::14: Neyse sonra sevgilim bi daha aradı beni böylelikle gördüm aramalarını.Açtım bende içimde kötü niyet olmadan.Bi başladı sen napıyosun o saatte dışarda ne işin var da bilmem ne.Anlatıyorum dinlemiyo:43: Sanki onu uyutup dışarı çıkmışım gibi düşündü neler dedi bana:14::14::14: Kendisi nereye gitcekse gitsinmiş sizi mi bulmuş.Dedim işte bize işi düşmüş.Ev arkadaşımda yalnız çıkmasın diye bende onla çıktım.Kötü bişey yaptığım yok benim neyi yanlış anlıyosun filan falan dedim.E bide kötü bişey yapsaydın dedi bana:43:
Hala kavgalıyız.Hala bana bi ton şey söylüyo inanmıyo:14::14: Dedim ki az önce anneni aradım anneler gününü kutladım diye binbir heves anlattım.Ne varsa ailede var zaten diyo bana:43::43: Ay yıkıldım.Onca emeğimi onca yaptığımı bi geceye yanlış anlamaya bağladı:43::43: Çok canım sıkkın çok.Gece hiç uyuyamadm.Uyuduysam da rüyamda beni aradığını gördüm sürekli.Bakıyorum hemen telefonda bişey yok filan:43::43::43: Şu okul bi bitse de bu dönem evime bari gitsem.Orda olduğumda daha çok rahat eder en azından:14::14:

Canım bu kadar yıpratma kendini.Tamamen askerlik psikolojisiyle bu kadar üzerine geliyor ve yanlış düşünüyor:31:çünkü orada eli kolu bağlı ve bu durum onları zaman zaman hırçınlaştırıyor.Sakinleşecek ve sakinleştiğinde abarttığının farkında olacak.

Bak biz de yaşadık bugün,yemek yiyorsun değil mi dedi,yiyemiyorum dedim :31:sen daha kendine bakamıyorsun,evlenince bana ve çocuklarımıza nasıl bakacaksın endişeliyim dedi :53:normalde de benim ne kadar mükemmel bir eş ve anne olacağımı söyler durur.Bozuldum ama sesimi çıkartmadım çünkü çok farklı bir psikolojiyle söylüyor bunu,kendisi de inanarak değil :34:

selam 351. dönem yarenleri :34::34::34:

347. dönem asker eşi olarak , hepinize ALLAH KAVUŞTURSUN diyorum , inanın çok zorlu bir süreç ama öyle yada böyle bitiyor , hiç üzmeyin kendinizi ,askerinize destek olun , moral olun , hepsi geçecek Allahın izniyle , geldiklerinde sanki hiç gitmemişcesine sarılın askerlerinize , Allaha emanet olun ....

Son düzenleme:
Acrofobi üzülme tatlim, inanki geldiklerinde bunlarin hepsi unutulacak:31: esimle bugun konusurken dedi ki, burda herkes telefonda sevgilisiyle kavga ediyor.. yani orada olmalari normal bi süreç degil.. davranislari mecburen degisebikiyor.. sikna canını duzeltirsiniz bi dahaki konusmanizda :29:

selam 351. dönem yarenleri :34::34::34:

349. dönem asker eşi olarak , hepinize ALLAH KAVUŞTURSUN diyorum , inanın çok zorlu bir süreç ama öyle yada böyle bitiyor , hiç üzmeyin kendinizi ,askerinize destek olun , moral olun , hepsi geçecek Allahın izniyle , geldiklerinde sanki hiç gitmemişcesine sarılın askerlerinize , Allaha emanet olun ....

Ne güzel siz atlatmışsınız darısı başımıza :31: desteğiniz için çok teşekkürler :16:

Ya kızlar ben mi saçmaladım acaba?nişanlım gelince düğün tarihi konulacaktı bugün kayınvalidemlemle konuştum ya hiç bişey demiyo bana çok ii davranıyor fakat düğünle alakalı bir cümle yok ya babası da öle zaten ya ben mi abartıyorum of yaaaa

Ya kızlar ben mi saçmaladım acaba?nişanlım gelince düğün tarihi konulacaktı bugün kayınvalidemlemle konuştum ya hiç bişey demiyo bana çok ii davranıyor fakat düğünle alakalı bir cümle yok ya babası da öle zaten ya ben mi abartıyorum of yaaaa
Canim belki konusmamislardir, kesin tarih belirlememislerdir.Nisanlin bir şey söylemedi mi sana konustuk ya da konusmadik diye?

Yok CNm konuşmamışlar ya nişan zamanıda böyle yaptılar beni çok seviyorlar biliyorum ama bu tarz şeyler umurlarında değil kayınvalide komşunun kızıyla konuştuğu gibi konuşuyor ya da bilmiyorum ben mi abartıyorum

Kızlar moralim çok bozuk kendimi çok sorumsuz hissediyorum vicdan azabından da gebercem:14::14::14::14:
İlk kavgamızı ettik:43:

Dün gece aradı beni.Konuştuk.Dedim ki duşa giricem falan.Neyse ben duşa girdim beni tekrar tekrar aramış.Ben duymadım tabi.Neyse onun ardından ev arkadaşım duştan apar topar çıkarttı burdan bi arkadaşım fena olmuş eve gitcek durumda değilmiş olduğu yerde bizim eve çok yakın olduğundan bide saat 12yi de biraz geçince beni almaya gelin diye aramış.Ben duştan hızlıca çıktım saçımı bi hışım kuruttum kapşon filan çekip çıktım ev arkadaşımı da yalnız göndermiyim gece diye:14::14::14::14: Neyse sonra sevgilim bi daha aradı beni böylelikle gördüm aramalarını.Açtım bende içimde kötü niyet olmadan.Bi başladı sen napıyosun o saatte dışarda ne işin var da bilmem ne.Anlatıyorum dinlemiyo:43: Sanki onu uyutup dışarı çıkmışım gibi düşündü neler dedi bana:14::14::14: Kendisi nereye gitcekse gitsinmiş sizi mi bulmuş.Dedim işte bize işi düşmüş.Ev arkadaşımda yalnız çıkmasın diye bende onla çıktım.Kötü bişey yaptığım yok benim neyi yanlış anlıyosun filan falan dedim.E bide kötü bişey yapsaydın dedi bana:43:
Hala kavgalıyız.Hala bana bi ton şey söylüyo inanmıyo:14::14: Dedim ki az önce anneni aradım anneler gününü kutladım diye binbir heves anlattım.Ne varsa ailede var zaten diyo bana:43::43: Ay yıkıldım.Onca emeğimi onca yaptığımı bi geceye yanlış anlamaya bağladı:43::43: Çok canım sıkkın çok.Gece hiç uyuyamadm.Uyuduysam da rüyamda beni aradığını gördüm sürekli.Bakıyorum hemen telefonda bişey yok filan:43::43::43: Şu okul bi bitse de bu dönem evime bari gitsem.Orda olduğumda daha çok rahat eder en azından:14::14:

cnmm sen kötü bişey yapmamışsn ki burda olsa zaten hiç sorun olmazdı, ama askerlik psikolojisi ile daha çok korumacı fln oluolar, seni her dk arayamıo, haber alamıo onun için de daha hassas davranıo, sen hiç üzülme.. o da üzülür seni kırdığı için, bakmışsn konu kapanmış olur, gene düzelir aranız.. hepimiz yaşıoruz o tarz şeyler ama inan geçio gidio.. sen moralini yüksek tut..

Kızlar başbakanın bugün için müjdesi,afganistan'da rehin alınan 8 türk'ün 4'ünün kurtarılmasıymış :43:

Bu da güzel bir haber,ne güzel anneler evlatlarına kavuştu :31:

yani askerlikle ilgisi yok :14:

onlar adına çok sevndm ne güzel bi haber amaa ben biraz umutluydumm kısalcak fln diee, nese artt zaten en baştan bilioduk kabullendik beş ay olcağını ne yapalımm:ssz:

cnmm belki kendi aralarında ortak bi karara varıp, sanaa öyle söylemek istemiş olabilir.. nişanlın aile ile konuşup belki de o seni bilgilendirir..

Yok CNm konuşmamışlar ya nişan zamanıda böyle yaptılar beni çok seviyorlar biliyorum ama bu tarz şeyler umurlarında değil kayınvalide komşunun kızıyla konuştuğu gibi konuşuyor ya da bilmiyorum ben mi abartıyorum
Canim biraz daha sabret, nisanlin konuşur bir karar alınır. Sıkma hemen canını.

İlkay
honored
buketcen

teşekkür ederim kızlar destekleriniz için:29:
Yine konuştuk şimdi.Bu sefer normal konuştuk ama hala laf sokuyo bana:14: Yeri gelcek benim seni hiç arayamıycağım haller olcak o zaman nasıl olucak dedi.Bende dedim zaten ben ne yaptım ki sana gizli saklı bi iş mi çevirdim bişey yapmadım üzmeyelim birbirimizi dedim.Sonra konuyu dğiştirdik filan:14: Neyse düzeliriz heralde.Başka seçeneğimiz mi var ki:26:

Back
X