• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Selam canim

İlkay
honored
buketcen

teşekkür ederim kızlar destekleriniz için:29:
Yine konuştuk şimdi.Bu sefer normal konuştuk ama hala laf sokuyo bana:14: Yeri gelcek benim seni hiç arayamıycağım haller olcak o zaman nasıl olucak dedi.Bende dedim zaten ben ne yaptım ki sana gizli saklı bi iş mi çevirdim bişey yapmadım üzmeyelim birbirimizi dedim.Sonra konuyu dğiştirdik filan:14: Neyse düzeliriz heralde.Başka seçeneğimiz mi var ki:26:
Böyle böyle duzelecek canim, hirsini almaya calisiyordur şimdi ama geçecek. Yarina bir şey kalmaz.

:)) ooof of herkesin derdi baska baska :D bizde bi sozlenip nisanlanaydik da keske dugun zamani belirleseydik:D:D:sikma canini derim:) sonucta illaki olacak bi zaman :D:D nisanlaisiniz en guzel zaman nisanlilikmis bence tadini cikarmaya bak derim!

:)) ooof of herkesin derdi baska baska :D bizde bi sozlenip nisanlanaydik da keske dugun zamani belirleseydik:D:D:sikma canini derim:) sonucta illaki olacak bi zaman :D:D nisanlaisiniz en guzel zaman nisanlilikmis bence tadini cikarmaya bak derim!

Kizlaar bu belirsiz zamanlar sizleri biraz geriyordur haklisiniz.. kesinlesse daha rahat edecegim diye düşünüyorsunuz sizi cok iyi anlıyorum:31: sadece biraz akisina birakmaya calisin inanin zamani gelince hepsi bir bir olur :31: düğün günümüz dün gibi geliyor suan bana :69: zaman akıyor, sadece bu konulari sürekli düşünmeyin:31: sakin sakin o guzel önemli gunlerle ilgili planlar yapin, internette arastirmalar yapin daha guzel neler yapilabilir diye:31: notlar alin bi deftere gördüğünüz yada akliniza gelen farkli fikirleri.. Çünkü insan o an geldiginde unutabiliyor:31:

Kizlaar bu belirsiz zamanlar sizleri biraz geriyordur haklisiniz.. kesinlesse daha rahat edecegim diye düşünüyorsunuz sizi cok iyi anlıyorum:31: sadece biraz akisina birakmaya calisin inanin zamani gelince hepsi bir bir olur :31: düğün günümüz dün gibi geliyor suan bana :69: zaman akıyor, sadece bu konulari sürekli düşünmeyin:31: sakin sakin o guzel önemli gunlerle ilgili planlar yapin, internette arastirmalar yapin daha guzel neler yapilabilir diye:31: notlar alin bi deftere gördüğünüz yada akliniza gelen farkli fikirleri.. Çünkü insan o an geldiginde unutabiliyor:31:

aynen canim bencede sonuna kada katiliyorum :))

:)) kizlar takintilari herseyi tum olumsuzluklari bi yana birakalimda nasil bir surpris nasil degisik ve askerlerimizi mutlu edebilecek bisiler yapabiliriz onu dusunelim hadi var mi farkli bi fikri olan???

Katiliyorum canim sana, su akar yolunu bulur derler ya.Su dönem hazırlık yapmak için en iyi dönem aslında.

:)) kizlar takintilari herseyi tum olumsuzluklari bi yana birakalimda nasil bir surpris nasil degisik ve askerlerimizi mutlu edebilecek bisiler yapabiliriz onu dusunelim hadi var mi farkli bi fikri olan???

Surprizler konusunda odundum zaten bide askere gitti simdi hic gelmez aklıma:9:

benim aşkitom 313 tü 4.5 yıllık evliydik giderken onun karşısında gülüyordum üzülmesin diye gittiği gibi ağlamaya başladım ve bütün gün ağladım beni 3 çocukla başbaşa bırakıp gitti diye :)

Ya ben hiç sürpriz falan yapamam ama bi arkadasım 155 gün boyunca mektup yazmıştı hergün yani

vay iyimis :d toplu halde mi vermistiki acaba:D hergun gondermemistir heralde:d acemilikte hergun gunluk yazdim bende yemin torenine gttigimde verdim bi de karakalem cizdim bi fotografimdan bakarak onuda yazdigim o kucuk defterin arasina zimladim surprisss

Back
X