• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

aynennn katılıorumm cnmm, güzellikleri de çk ama zor yanları da var bencee :1: orta nokları bulmak bazen bayaa zorluooo:1:

Mesela dün yaşadım canım zorluklarından birini.Dün k.valideme gittim anneler günü için,bugün de memleketteydim anneme gittim.Annem niye ilk k.validene gittin dedi :26: asıl anneler günü bugün,senin yanında olmak istedim k.valideme gitmeden zaten olmazdı annecim dedim.Önceliği ona verdin ama dedi :26:

ne desem bilemedim :31:

Mesela dün yaşadım canım zorluklarından birini.Dün k.valideme gittim anneler günü için,bugün de memleketteydim anneme gittim.Annem niye ilk k.validene gittin dedi :26: asıl anneler günü bugün,senin yanında olmak istedim k.valideme gitmeden zaten olmazdı annecim dedim.Önceliği ona verdin ama dedi :26:

amaa sen doğrusunu yapmışssnn cnm, ben de olsam öyle yapardım.. bugn annemle olurdum.. benim art kesinleşen düşüncm, nişanlılık uzun sürmemeli, kısa olucak hemen evlilik olucakk cnmm.. yoruo herkesi idare etmeye çalışmak cidden yoruo..

2 yil nisanli kaldik biz ve hic sevmedim o dönemi, heleki düğüne 2 ay kala olan zamani hic hic sevmedim:63: en cok arada kalmalar o dönemde oluyor.. cok şükür ben atlattim.. insallah sizde en az hasarla atlatip kocalarinizla musmutlu yuvalarinizda oturacaksiniz kızlar:16:

Hiçte mutlu olmadı askerdeyken terketti arkadasımı mektuplarıda geri yolladı ve daha da kötüsü çoğunu açmamış bile-:(

aaa inanmıorum nasıl bişey ya, çok acımazca olmuş.. ben de erkek arkadaşını askerdeyken terkeden bi arkadaşıma şaşırmıştım, en zor döneminde olmamalıydı die..

2 yil nisanli kaldik biz ve hic sevmedim o dönemi, heleki düğüne 2 ay kala olan zamani hic hic sevmedim:63: en cok arada kalmalar o dönemde oluyor.. cok şükür ben atlattim.. insallah sizde en az hasarla atlatip kocalarinizla musmutlu yuvalarinizda oturacaksiniz kızlar:16:

cnmm eşya, ev konusunda fln da arada kalmaa olurr dimii aslnda işin zor kısımları onlar mıı

amaa sen doğrusunu yapmışssnn cnm, ben de olsam öyle yapardım.. bugn annemle olurdum.. benim art kesinleşen düşüncm, nişanlılık uzun sürmemeli, kısa olucak hemen evlilik olucakk cnmm.. yoruo herkesi idare etmeye çalışmak cidden yoruo..

Doğrusu bu tatlım ama herkes kendine göre yorum yapınca yine laf oluyor,kendi annem bile olsa:31: gerçekten yoruyor,şimdi nişanlım da yok ben tek başıma idare etmeye çalışıyorum :14:

İnşallah hayırlısıyla atlatırız,yuvamızda oluruz canım :31:çok zor bir dönem,düğün yaklaşınca neler olacak çok merak ediyorum :53: annem de k.validem de aynı karakterdeler,ikisi de baskın bakalım nasıl idare edeceğiz :18:

cnmm eşya, ev konusunda fln da arada kalmaa olurr dimii aslnda işin zor kısımları onlar mıı

En azindan bizde öyle oldu tatlim:44: belkide siz yasamazsiniz :31: ev tutma, esya alma, salon tutma gibi surecler arada kalmalarin, ister istemez gerilmelerin sik yasandigi bi donem oldu.. hem benim icin hem esim icin:26: ama düğün günü geldiginde herseyi unutuyorsunuz:16: ben salonda piste ciktigim anda sanki bi ruyadaydim:16: ve cilginlar gibi oynadım :9: :21: :32:

Back
X