• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

babanız da mı asker yaniii aile boyu askerlik yapıosunzz sanırım.. o kadar yazılanlardan tek bu mu ilginizi çektii.. 349. dönemlern sayfasında da oğlum demişssnzz.. yrn 353 lerin sayfasında da eşim asker dersinzz askerr..

Saygısızlaşma ! ! 349.dönem yarenlerine annem ilk defa gözünaydın mesajı atmıştır..ailede erkek kardeşi askere giden vede kızının nişanlısı aynı dönemde asker olamaz mı??? 351.dönem en basit kişilerin bulunulduğu yerdir hepiniz birbirinizi bulmuşsunuz???
sayfanıza son girişimdir.. Saygısızlar........

347.dönem yarenleri ve 349.dönem yarenleri EN KALİTELİ KİŞİLERDİR......BİRAZ DERS ALIN O İNSANLARDAN KALİTE FARKINI GÖRÜN ..

AMA SİZ 349. DÖNEM SAYFALARINA GİRMEYİN KISKANÇLIKTAN ÖLÜYORSUNUZ ZAVALLILAR !!!!!

Saygısızlaşma ! ! 349.dönem yarenlerine annem ilk defa gözünaydın mesajı atmıştır..ailede erkek kardeşi askere giden vede kızının nişanlısı aynı dönemde asker olamaz mı??? 351.dönem en basit kişilerin bulunulduğu yerdir hepiniz birbirinizi bulmuşsunuz???

347.dönem yarenleri ve 349.dönem yarenleri EN KALİTELİ KİŞİLERDİR......BİRAZ DERS ALIN O İNSANLARDAN KALİTE FARKINI GÖRÜN ..

AMA SİZ 349. DÖNEM SAYFALARINA GİRMEYİN KISKANÇLIKTAN ÖLÜYORSUNUZ ZAVALLILAR !!!!!

evet 349lar gerçekten kaliteli ama sen 349 değilsin sorun burda. sayfamıza son girişinin olması gayet isabetli bi karar olmuş:1::1::1:
ZAVALLIMIYIZ HAHAHAH:1::1::1: YAZIK BİZE TÜHH YAAA :1::1::1:

whats your problem mannn:)))))) diyesim gulseim geldi kendi kendine ne delleniyosun anlamis degilim:)) kaliteyi neye gore belirliyosun elinde bi olcegin var heralde takilmis durumdasin :) bu kadar alcalma bence yazik cidden adiniza uzuldum :))) saygilar sevgiler:))

kızlar canınızı hiç sıkmayın biz sizleri biliyoruz ve çok çok iyi anlıyoruz her zaman dediğimiz gibi bizi bizlerden başka kimse anlayamaz :16:
sizin bizim için sevindiğinizi aynı zamanda özendiğinizi aynı zamanda üzüldüğünüzü biliyoruz çünkü aynı şeyleri biz de yaşadık.Bunlar tarifi mümkün olmayan duygular..
Sizler için ettiğimiz tek dua zamanınızın su gibi geçip,askerlerinize sağ salim kavuşmanız :16: biliyoruz ki sizler de bizim için aynı şeyi diliyorsunuz :16:
hepimiz burda çok iyi arkadaşlıklar dostluklar kurduk ve bu hep böyle sürer inşallah :16:

AMA SİZ 349. DÖNEM SAYFALARINA GİRMEYİN KISKANÇLIKTAN ÖLÜYORSUNUZ ZAVALLILAR
!!!!!

Siz kendinize bunları düşünmeyi ve yazmayı yakıştırdıysanız bize laf düşmez :34:

Kalite ve saygı,bu yazdıklarınızla ortada...

Sayin kim oldugunu henuz anlayamadigim ve anlamayi da istemedigim ermoza!

Buraya 3 kurus keyif almaya, dertlesmeye paylasmaya geliyoruz.. lutfen bizden tam olarak ne istediginizi soyleyip sonrada topigimizden cekip gidermisiniz:20: bu size son uyarim bir yorumunuz daha gelirse sizi sikayet edecegim editorlere.. lutfen keyfimizi bozmayin yuzlerce topikten birinde sohbet edin.. buraya geldiniz hala ne dedikte laf sokmaya calisiyorsunuz hangi kaliteden bahsediyorsunuz anlamadim..

Ayrica siz 351ler biz 349lar gibi konusma tarzinizda neyin nesi.. taraftar miyiz biz.. anlamsiz laf sokmalarinizi kendinize saklayin :20:

kızlar canınızı hiç sıkmayın biz sizleri biliyoruz ve çok çok iyi anlıyoruz her zaman dediğimiz gibi bizi bizlerden başka kimse anlayamaz :16:
sizin bizim için sevindiğinizi aynı zamanda özendiğinizi aynı zamanda üzüldüğünüzü biliyoruz çünkü aynı şeyleri biz de yaşadık.Bunlar tarifi mümkün olmayan duygular..
Sizler için ettiğimiz tek dua zamanınızın su gibi geçip,askerlerinize sağ salim kavuşmanız :16: biliyoruz ki sizler de bizim için aynı şeyi diliyorsunuz :16:
hepimiz burda çok iyi arkadaşlıklar dostluklar kurduk ve bu hep böyle sürer inşallah :16:

Sizlerin bizi anladığınızı biliyoruz canım :31:

Gözünüz aydın,allah başka ayrılıklar vermesin.Bir ömür sevdiklerinizle bir arada olun inşallah:16:

Darısı başımıza:31:

Son düzenleme:
ne oluyor diye bakmaya geldim. :27: ölüyorum yorgunluktan yalnız. yazılar bile karışıyor okuyamıyorum. dün gece de uyumadım. gözlerim pörtledi. :27:

Sizlerin bizi anladığınızı biliyoruz canım :31:

Gözünüz aydın,allah başka ayrılıklar vermesin.Bir ömür sevdiklerinizle bir arada olun inşallah:16:

Darısı başımıza:31:

çok teşekkür ediyorum.inşallah hepimiz için askerlik son ayrılık olur :16: bir ömür dip dibe yaşayalım askerlerimizle :16: darısı tez zamanda sizlerin başına :16:

Back
X