• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

tabi car car konuştum dimi cene bu ama :1: su yakmıyo bu enerjı yakıyo :1::1::1::1:
evet canlar gerginlik onun acısından oldu yazık baya gerilmiştir ahahah:1: bu arada fark ettim dilim şişmiş bnm nasıl payldım ama herkkes haddini blecek arkadaş biz kimseye saygısızlık yaptık mı:53: yook

ay bu misafirlik geç oluyo uykum geliyo sora sabah toplantılarına gec kalıyom ben:31:

ahahahaa bayaa rahatladık aslndaa yaa nişanlım ile de askerde die hiç tartışamıodumm altan al alttan al bak ona patladıkk:1: cuma akşamı yapalım diğer toplantıyıı cnmm ya da cumartesi:1:

allahım ya son günümde o kadar yorgunum ki son günün mutluluğunu yaşayamayacak kadar saflaştım. aylarca bekle son günü. son günde şu halime bak. :111: saf saf bakıyorum. :53::53::53: ben uyuyayım biraz. gece yarısı geri gelcem. kocam gelene kadar tüm başlıklara yazacağım.

iyi uykular canım tebrikler bizi unutmayınnn:58::58::58:

Kızlaaaaaaaaarrrrrr dehşetle okudum neler olmuş öyleeeeee:53::53::53::53:
Allahımmm nasıl sinirlerim bozuldu.Başkasını almayalım aramıza ya şöyle lüzumsuz tipleri.Uğraşıp cevap vermeye bile değmezmiş valla:19:
Saygısız:20:

Bu arada bu kız yorgun yeni geldi okuldan:27: Küçük olarak benim servis filan yapmam lazım ama canım hazır tatlı istiyodu İlkaycım o güzelim tabaklarında pastaya hayır demem yanii:56::56: Yanına da çay:32::32: Bi yorgunluğumu atiyim diğer servisler benden:1:

cnmm hoşşgeldnn, enerji patlaması var bndee senn otr herşey bendnn:1:

boşver cnm bir rüzgar esti geçti bende sonradan okudum biraz gerginlik olmuş ama kızlar iyi idare etmiş arkadaşta daha fazla uğraşamamış vermiş istifasını gitmiş :)

KIZLAAAAARRR SIZINLE GURUR DUYUYORUMMMM... gögsüm kabardi. helal olsun size. harikasiniz canlarim benim.... nasilda hep beraber saldirdiniiizzz... nasil bir terbiyesiz insan bu ya. alahhim hem güldüm hem dehsete kapildim. ama ende cok gurur duydum

kizlarrrrrrrrr tekrar selammmmmmmmmm ne olayli geceydi neyseki pes ettirdik dusmani yendik ahahah bizimde cephemiz oldu ehehehe:)) sizden bisi isticemm bana yardim edinnnnn sevgilim karsta biliyosunuz ben luleburgazdayim ve 25 mayisda dogum gunu:(( yanina gidemeyecegim buyuk ihtimalle:((( nasil bi surpriz yaapabilirim unutamayacagi bisey yapmak istiyorum yollamak yani :( ne yapilabilir 25 mayis tam c.tesi gunune geliyor napabilirim ki?sizceee helpp meeeeeeeeee

kizlarrrrrrrrr tekrar selammmmmmmmmm ne olayli geceydi neyseki pes ettirdik dusmani yendik ahahah bizimde cephemiz oldu ehehehe:)) sizden bisi isticemm bana yardim edinnnnn sevgilim karsta biliyosunuz ben luleburgazdayim ve 25 mayisda dogum gunu:(( yanina gidemeyecegim buyuk ihtimalle:((( nasil bi surpriz yaapabilirim unutamayacagi bisey yapmak istiyorum yollamak yani :( ne yapilabilir 25 mayis tam c.tesi gunune geliyor napabilirim ki?sizceee helpp meeeeeeeeee

Kitap yap.... böyle resimlerle sizin hikayeiniz misal....sonra bu güne kadar iste ilk bastan sonrada cizgi roman gibi beraber bi verandada otururken böyle yaslanmis....

Sevgili 20lik diş
adın 20lik ama 18imden beri kafanı damağımdan bi gösterip bi gidiyorsun karar ver çkıcanmıı çıkmıycan hayır madem gelmek istemiyon neden damağımı acıtıyon ya adam gibi çık yada cıkarcam seni ordan...sevgiler şeyma

kizlar ben de okudum hepsini. ne ara olmus olanlar anlamadim valla. ama bence de sedanin dedigi gibi pek ciddiye alinmasi gereken biri gibi gelmedi bana. 17 tane yazisi var. onlarin yarisini da burada dirdir etmek icin kullanmis. sozde o 5 ayi beklemis, hicbir sey yazmamis. gelmis son gun buraya bagirmaya. insanlarin sinirlerini alakasiz seylerden kadar dusuncesiz dusuncesiz cikarmaya ihtiyaci oluyor belki de. olan bizim sinirlendigimize olmus valla. eminim kendisi rahat rahat oturuyordur, sinirini cikarmis ya. :36::36::36::36:

Sevgili 20lik diş
adın 20lik ama 18imden beri kafanı damağımdan bi gösterip bi gidiyorsun karar ver çkıcanmıı çıkmıycan hayır madem gelmek istemiyon neden damağımı acıtıyon ya adam gibi çık yada cıkarcam seni ordan...sevgiler şeyma

seymacim o 20likler cok cektirir. onlar sana cektirmeden bence sen git onlari cektir. :)

Aslinda yokmus gibi davransak olurdu da dayanamadim ben atladim hemen, kavga var dediler geldik:9:

Al bakali frambuazli pastani buda cayin sekerini al.. sen ogrencisin otur, yorulmussundur ben kac saattir cene caliyorum burda:1:

ay valllahi kafam patladı pek yoruldum:37: Bugün ders programımız çok yoğun:ssz:
Oy vallahi bigün de siz benim öğrenci evime gelin kek yaparım.elim yatkındır he:1: Mutfağımızda amerikan mutfak salonla birleşik dedikoduları da kaçırmam böylelikle:32::1:

cnmm hoşşgeldnn, enerji patlaması var bndee senn otr herşey bendnn:1:

Ooooo vallahi rahatım he:1: İyiki varsınız kızlaaarr:29::29: Oturiyim ben öyle köşede kaynana gibi karışmadan bişeye :1:

kizlar ben de okudum hepsini. ne ara olmus olanlar anlamadim valla. ama bence de sedanin dedigi gibi pek ciddiye alinmasi gereken biri gibi gelmedi bana. 17 tane yazisi var. onlarin yarisini da burada dirdir etmek icin kullanmis. sozde o 5 ayi beklemis, hicbir sey yazmamis. gelmis son gun buraya bagirmaya. insanlarin sinirlerini alakasiz seylerden kadar dusuncesiz dusuncesiz cikarmaya ihtiyaci oluyor belki de. olan bizim sinirlendigimize olmus valla. eminim kendisi rahat rahat oturuyordur, sinirini cikarmis ya. :36::36::36::36:

yok kuzum ya bizde gayet relax olduk stres attık:1: no problem yani ahahaha:1:

dahaaa öncee bizim sohbete katılmış ben de baktım, bi kaç bişey söylemişş flnn.. burda herkes birbirine anlatıo paylaşıoruzz herşeyiii herkes çok içtenn:1: ama gece gece tırstımm yaa sahte tipler de türemişş bilgilerii mi topluo napıo çözemedmm nasıl bi kafa yapısı varr

dahaaa öncee bizim sohbete katılmış ben de baktım, bi kaç bişey söylemişş flnn.. burda herkes birbirine anlatıo paylaşıoruzz herşeyiii herkes çok içtenn:1: ama gece gece tırstımm yaa sahte tipler de türemişş bilgilerii mi topluo napıo çözemedmm nasıl bi kafa yapısı varr

cani sikilmis heralde? eglence ariyordu belki? :35:

Back
X