• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

paylaş mutlaka tatlım ben bayılıyorum o kurabiyelere ve pastalara :31: nikahımızda yaptırmıştık gelin damat temalı kurabişler :16:

haklısın canım, evlenince hele daha zor oluyor kendine vakit ayırmak hele ki cumartesileri de çalışıyorsan :50: benim bu işimde en azından cumartesi yarım gün çalışıyor olmak biraz da olsa rahatlattı .. inşallah atanırsam rahat ederim diye düşünüyorum:31:

tamam canım kayseride ben pasta malzemesi satılmıyo sanıyodum halbuki koca şehir.Neyse sevdiceğim beni yemeğe götürmüştü o sıra önünden geçtik aaaa diye bağırdım zıpaldım :122: sevgilim korktu ne oluyo diye baak die onu içeri sürükledim 1 saatte çıkmadım ama param yoktu o zaman alamamıştım:1: artık alabilirim ve ve pastalarım daha profesyonel olacak :16: bende cumartesi çalışıyorum tüm gün ve değiştirmeyi planlıyorum.Kadının çalışması çok zor cumartesi :44: hiç vakit kalmıyo ki pazar günü çamaşır banyo ütü yemek temizlik bitiyo:50:

tamam canım kayseride ben pasta malzemesi satılmıyo sanıyodum halbuki koca şehir.Neyse sevdiceğim beni yemeğe götürmüştü o sıra önünden geçtik aaaa diye bağırdım zıpaldım :122: sevgilim korktu ne oluyo diye baak die onu içeri sürükledim 1 saatte çıkmadım ama param yoktu o zaman alamamıştım:1: artık alabilirim ve ve pastalarım daha profesyonel olacak :16: bende cumartesi çalışıyorum tüm gün ve değiştirmeyi planlıyorum.Kadının çalışması çok zor cumartesi :44: hiç vakit kalmıyo ki pazar günü çamaşır banyo ütü yemek temizlik bitiyo:50:

al yavaş yavaş o malzemelerden tatlım insanı çok mutlu ediyor bu tür şeyler :31: imkanın varsa değiştir canım, ben evlendikten sonra 7 ay daha eski işimde çalıştım .. cumartesileri bazen 8 e kadar bile çalışıyorum :19: evimin işini de tam yapamıyordum eşim çok yardımcı olurdu sağolsun, süpürme görevi onundu o süpürür ben silerdim arkasından :6: ama onunda yapabildiği o kadardı gerisi bana kalıyordu mecbur.. akşamları yapmaya çalışırdım ben pazar günü gezebilmek için :31: bazen yapamazdım pazar gününe kalırdı ay çıldırırdım :52:
şimdi kafam ne zaman eserse o zaman temizlik yapıyorum akşamları .. yemek zaten yapmıyorum .. çamaşır ve ütüde eşim gittiği için azaldı ... tembelliğe alışmadan gelsin kocam :48:

Ayy Şeyma bende bayılıyorum şeker hamuruyla bişeyler yapmaya.:31: Yazın bende böyle şeylerle uğraşcam zaten.Çok eğlenceli oluyo hemde vakit geçiyo ohh:32:

olsun ya yine de anne olmak eminim çok güzeldir hele de sevdiğin bir eşin güzel bi evliliğin varsa:16::16::16:

oyyy o bebek kokusunun müptelasıyım ben :16: gördüğüm anda ilk yaptığım şey kokusunu içime çekmektir :91:

yaa ben de büyüyünceyi kastetiyorm işte keşke hiç büyümeseler:37:
hele bi evlenelim de bakarız belki düşüncem değişir.... dünyanın kanunu bu herkes ürüyo:1:

Hamiş olun kocişleriniz geldiğinde de bebek sevelim yaa.İlkay zaten sen Denizlidesin yakınsın bana da gelir gelir bebiş koklarım sever ısırır mancırırım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: :35::55:

Hamiş olun kocişleriniz geldiğinde de bebek sevelim yaa.İlkay zaten sen Denizlidesin yakınsın bana da gelir gelir bebiş koklarım sever ısırır mancırırım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: :35::55:

sende nişanlan, evlen hamiş ol :49: nerdesin sen izmirde mi yaşıyorsun canım yada memleketin mi orası :44: gel gel mıncır benim miniğimi :1:

Ayy Şeyma bende bayılıyorum şeker hamuruyla bişeyler yapmaya.:31: Yazın bende böyle şeylerle uğraşcam zaten.Çok eğlenceli oluyo hemde vakit geçiyo ohh:32:
aynen canım ya bende ilerletip bir yer açmayı düşünüyorum hatta şimdilik hayal ama:16:
yaa ben de büyüyünceyi kastetiyorm işte keşke hiç büyümeseler:37:
hele bi evlenelim de bakarız belki düşüncem değişir.... dünyanın kanunu bu herkes ürüyo:1:
değişir değişir mecbur yani :1::1::1:

eee yaklaştıkça adrenal artıyor eşyaları evi beyaz eşyaları paylaşmak istedim sizlerle canım.:29::29:..sonuçlar farklı olsada şafak sayımız aynı:27::27:

olsun ikimizde kocalarımıza kavuşacağız :16: çok özenle seçilmiş oldukları belli oluyor eşyalarının tatlım, aşkla kullan :16:

kızlarr giderrken askerciğime börek yapayım diyorum ama hiç hamarat değilimdir:9: güzel bi tepsi böreği tarifi bilen var mı? tarife uyarsam yaparım bence :18:bi de sodalı börek varmış duydunuz mu kabarıyomuş börek güzel oluyo dediler

kızlarr giderrken askerciğime börek yapayım diyorum ama hiç hamarat değilimdir:9: güzel bi tepsi böreği tarifi bilen var mı? tarife uyarsam yaparım bence :18:bi de sodalı börek varmış duydunuz mu kabarıyomuş börek güzel oluyo dediler

ben akşam boş kalınca yazabilirim kendi tarfimi cnm :56:

Back
X