• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

:(((((((( kizlarrrrrrrrrr selamm......sevgilim arazide cok koturmus sartlar dunden beri haber alamiyorum ama orada olan 349. donem yareninden aldigim haberlere gore berbatmis halleri:(((( dagin basindalarmis asiri soguk zaten ve durmadan yagmur varmis:((( cadirlarda yerde yatiyolar;((( wc bile yokmus:(( yemek yokmus:((( konserve varmis onlarda bozukmus nasil dayanicaklar bilmiyorum :(( zamanda gecmiyo ooof of zaten askim cigerleri cikacak kadar oksuruyodu cocuk simdi zature olcak yaa:((( ne gida var ne duzenli bi ortam camur icinde donacaklar:((( cok uzgunum su annnnnnnnnnnnn:(((((((((((((((((((((((((

kıyamam canım ya .. onlar için dua edelim bol bol :26: inşallah fazla uzatmadan getirirler onları kışlalarına :26:

:(((((((( aynen canim nasil uzuldum anlatamam :(((( dua edelim bugun zaten kandil bu arada hepinizin kandili mubarek olsun :( umarim bugun biraz insafli davranmislardir:(((( offfffffffff yaaa

sakin olmaya çalış tatlım elimizden bi şey gelmiyor malesef keşke gelse de hiç gitmeseler oralara :26: tek yapabileceğimiz dua etmek özellikle bu akşam kandil, iyi değerlendirelim :31:

sakin olmaya çalış tatlım elimizden bi şey gelmiyor malesef keşke gelse de hiç gitmeseler oralara :26: tek yapabileceğimiz dua etmek özellikle bu akşam kandil, iyi değerlendirelim :31:

AYNEN CANIMM biz bi sac telerine zarar gelmesin diye kiyamiyoruz ama malesef orasi oyle :((( dun bana diyo burasi asker ocagii ana kucagi degil diye:((( kiyamam katlanacaklar artik ama cok zor cok agir sartlari insallah iyi olur hersey diyip dua etmek dusuyo bize:((( keske arasaaaaaaaaaaaaaaaaa:(((((((((((((((((

AYNEN CANIMM biz bi sac telerine zarar gelmesin diye kiyamiyoruz ama malesef orasi oyle :((( dun bana diyo burasi asker ocagii ana kucagi degil diye:((( kiyamam katlanacaklar artik ama cok zor cok agir sartlari insallah iyi olur hersey diyip dua etmek dusuyo bize:((( keske arasaaaaaaaaaaaaaaaaa:(((((((((((((((((

cnmmm bugn kandill tüm askerlermize ben de dua edeceğim, sen dee üzülmee ltff bi yolunu bulduğu an arar zaten sesinii duyarsınn cnmm belki kısa sürer bu eğitim erken gelirlerr inş birliklerine..

Uzaylım canım üzme kndini bak herseyin bası stres sen hasta olursan askerinin aklı sende kalır

Bukettt cepten giripm canım msj atamıom özelden ((
Imkb tur otelciligin uygulama otelini buldum cetin emec bulvarında tam edogun karsısında )))))

Uzaylım canım üzme kndini bak herseyin bası stres sen hasta olursan askerinin aklı sende kalır

Bukettt cepten giripm canım msj atamıom özelden ((
Imkb tur otelciligin uygulama otelini buldum cetin emec bulvarında tam edogun karsısında )))))

ciddenn mii cnmm çok sevndmmm, çetin emeç bulvarındaa mıı edog yeri çok merkezii, çarşıya çıktığınzdaa her yere rahat ulaşımm olurr, hatta gtmek istediğinz yer fln olursaa cnmm sor banaa yer de öneririm tarif de veririmmm :)

[SUP][/SUP]
ciddenn mii cnmm çok sevndmmm, çetin emeç bulvarındaa mıı edog yeri çok merkezii, çarşıya çıktığınzdaa her yere rahat ulaşımm olurr, hatta gtmek istediğinz yer fln olursaa cnmm sor banaa yer de öneririm tarif de veririmmm :)
Cetin emec bulvarı övencler 2 sokak mı öle bişe gecio adresi gideceğim otelin
Yakınmı dedim 5 dk dedi
Ösym binasının yanındayız dedi )))
Ctesi gel sana otelin cafesinde kahve ısmarlıyım ))))
He de ki varmı cafesi bilmiom ))))) netteki resimleri gayet güzel
Cankaya ımkb tur otelcilik uygulama oteli yaz ))
Sen simdiden gidilcek yerler listesi ver zira ikimizde ankara yabancısıyız ))))
Carsısı olmıcak sanırım bölüklerinden bi firar oldu bide bi asker rastgele ates etmiş kitlenebilit yani daha kesin değil ))))

Ben askerimin yoklugunda ingilizce kursuna yazıldım simdi tenefüsteyimmmmmm ))))

Cok iyi yapmissin tatlim:31:
Kizlar bu karikature aglasam mi gulsem mi bilemedim ben kendimi gördüm:43:

$yalnizlik-karikaturu.webp

:(( canim elimde degilki hala haber alamadim:((( insallah iyidir diye telin basinda bekleyip duruyorum :( 2 saniye sesini duysam bile yetecek sanki ama hala yok:((( naptilar sogukmu aclarmi:( hastami hala dusunup duruyorum :( yemek yokmus wc bile yokmus..konserve varmis bozukmus ve berbatmis ve cok yagis varmis bilmiyorum artik Allaha emanetler:(

[SUP][/SUP]
Cetin emec bulvarı övencler 2 sokak mı öle bişe gecio adresi gideceğim otelin
Yakınmı dedim 5 dk dedi
Ösym binasının yanındayız dedi )))
Ctesi gel sana otelin cafesinde kahve ısmarlıyım ))))
He de ki varmı cafesi bilmiom ))))) netteki resimleri gayet güzel
Cankaya ımkb tur otelcilik uygulama oteli yaz ))
Sen simdiden gidilcek yerler listesi ver zira ikimizde ankara yabancısıyız ))))
Carsısı olmıcak sanırım bölüklerinden bi firar oldu bide bi asker rastgele ates etmiş kitlenebilit yani daha kesin değil ))))

çokk yakınn her yereee cnmmm :) balgatta yemek yenckk dolu yer vardr mangalcılar fln vardır, burger king vardr nişanlının canı çekiosa benmki orayı sayıklıoo ordan geldi aklımaa :) bahçelii çok çok yakınn ama çok kalabalık olur cumartesii olduğu için, çukurambar çok yakın taksi ilee geçebilirsnz... ne tarz yer arıosann ben senii yönlendrcmmm :)) ee olsunn cnmm senn sabahtann hemen birliğe gidersnn, nasıl rast gele ateş etmiş o nasıı işş yaa

Back
X