• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

ilkaytoşummmmm napıosunnnn :16::16::16:

Beste tatlim :79:
Isten grldikten sonra cilginca temizlkk yaptim:6: yarin misafirim gelecek:ssz: simdi de yorgjnluktan oylece yatiyorum.. sen napiyosuuuun, kirklarelinde bu aksam havanasil bakiim sen onu soyle, kociskomun 1-3 nobeti varmis:31:

Beste tatlim :79:
Isten grldikten sonra cilginca temizlkk yaptim:6: yarin misafirim gelecek:ssz: simdi de yorgjnluktan oylece yatiyorum.. sen napiyosuuuun, kirklarelinde bu aksam havanasil bakiim sen onu soyle, kociskomun 1-3 nobeti varmis:31:

kuzum iyiyim ben annemler bu haftasonu yanıma geldiler oturuyoruz . İyice dinlen canım o zaman yarında yorulursun sen şimcik :8:
Akşamları serin oluyor canım havalar gecede serin olur büyük ihtimalle:26:

cnmm maşallahhh inş ömür boyu hep böylee mutlu kalın.. bizler dee siz gbii mutlu olalımm inşş, evlilikten böyle güzel bahsedelimm..evlendikten sonraa bayaa kilo alınıomuşş yaa normal amaa oturur keyifli keyifliii yenirr dizi izlerkenn tv ye bakarkenn:1:sen de bebekten sonraa biraz evin tadını çıkarırsnnn cnmm bi süre bakarsınn evdee bebişee

Sizde boyle guzel bahsedersiniz tatlim:31: onemli olan bence orta yolu bulabilmek.. yani benim dedihim gibi benim istedigim sekilde olacak gibi israrlardan vazgecmek, sonrasi cok guzel bi uyum ve huzur:16: ben evlendikten sonra 4 kilo aldim, simdi 2si gitti kocam gittikten sonra.. evet bu gidisle sadece bebek sayesinde ara verecegim calismaya sanirim, kismet bakalim ne zaman:49:

kızlarrr ben yatıorummm yavaştann :1: çarşı heycanı sardıı beniiii:52:öpüorumm sizi çokk, ii gecelerrrrr :9:

kuzum iyiyim ben annemler bu haftasonu yanıma geldiler oturuyoruz . İyice dinlen canım o zaman yarında yorulursun sen şimcik :8:
Akşamları serin oluyor canım havalar gecede serin olur büyük ihtimalle:26:

Aaa gözün aydin:31: serin mi, üşür mü acaba tontisim:44: insallah cok acik bi alanda degildir nobeti:26:
Yuksek lisansin nasil gidiyor:31:

Aaa gözün aydin:31: serin mi, üşür mü acaba tontisim:44: insallah cok acik bi alanda degildir nobeti:26:
Yuksek lisansin nasil gidiyor:31:

inşallah değildir canım ama kamuflaj giyiyorsa onlar koruyordur rüzgardan , zaten alışmıştır havasına buranın o hemencik içinede kalın giyer o merak etme sen burda olanlar söylerler ona destek çıkarlar kuzum :16:

nasıl gidio bilmiyorum valla yoruldum canım bitsede kurtulsam artıkın diyorum

inşallah değildir canım ama kamuflaj giyiyorsa onlar koruyordur rüzgardan , zaten alışmıştır havasına buranın o hemencik içinede kalın giyer o merak etme sen burda olanlar söylerler ona destek çıkarlar kuzum :16:

nasıl gidio bilmiyorum valla yoruldum canım bitsede kurtulsam artıkın diyorum

Insallah tedbirini almistir usumuyordur canim:31: az kalmistir kuzum ya, bitecek :31: en azindan yaz tatili girer araya:34:

sen bilirsin canım sadece muayene olursun, daha sonra çektirmek için bi daha izin kullanırsın :23:
ayy süper fikir dişini çektirmezsen gel dedi patron ama çok halsizim ateş de yapıyo gelemem büyük ihtimal dedim olmadı birini çektiler derim ne yapayım yalana sevk ediyolr bizi hoşlanmıyorum bu duruma sokulmaktan ama olağan üstü hal ilan ediyorum :1:askerim var bnm :72:
cnmm belki çekmezlerrr antibiyotik verip sonra da çekebilirler
evet baya şiş baktımda tatlım iltihap muhtemelen ya ay zor olmaz inşallah onu kurutmak

Ayyy kızlar teşekkür ederim.2gündür ne mideymis geçmedi ya:'(
Vallahi süt ictim etki etmedi.anneme de sordum sütle rennie'yi söyledi o da.
Ekmekli bişeyler okulda yedim onun da faydasi olmadı.:-\
Patates beni çok dusunduruyor :-\ yicem mi patatesi öylece :O bi parça yesem yetmiyo mu :-\
yetmez bir yumurta büyüklüğünde kesin yemelisin canım tadı o kadar da kötü değil hatta tuzlayıp ye bak lezzetli bil oluyo valla bak ama emn ol fayda edicek gece yatarken yüksek yastıkla yat midenin ekşimesi ağzını acıtır boğazına gelir yoksa bebekim

yarin soylerler canim. muhtemelen rontgen cekip bakarlar durumuna, pozisyonuna, enfekte olup olmadigina. ona gore soylerler sana. endiselenme, en agir cekimler bile bir haftada geciyor.
evet ya benim diş etlerimin kenarları da şişik beyaz gibi garip o da bir rahatsızlık galiba demi...

caqnim cok gesmis olsun

Selam kizlar naber, naislsiniz özledim sizi.... benim moralim cok bozuk. yarin is görüsmem var. cok heycanliyim.

Askerimde aramadi iki gündpr bu gün hatayda son günü yarin tunceliye gecicek. yogun herhalde. ne bilim. ama arasin artik.
tatlım teşekkürler allah yardımcın olsun ve hayırlısı olsun askerinde bi aksilik olmadan gider umarım endişelenme çünkü sevke hazırlk varsa youndur.

cnmmm çokk ii olduu telefon olayııı :) bir mesaj ne kadar değerlii olduuu dimii, eskidenn ne kadar sıradan geliodu banaa şimdii nasıl muttlu ediooo :) askerlikten sonra çok şeyin ne kadar değerli olduğunu anladım cidden :1:
demi tatlım bende anneme onu diyorum ya...sevginiz pekişiyor beraber iyi gün geçirmek sevginizi, kötü günlere katlanmak bağlılığınızı artırır dedi:31:
yine gelsin güzel günlerimiz...:16:mesajlarımız sarılmalarımız olsun

günaydın kızlar :3:
kocam şimdi nöbetteymiş, nöbet arkadaşı ona telefonunu vermiş. oda hattını takmış mesaj attı :31: şok oldum "A$K'erim" yazısını görünce :21: mesajlaşıyoruz şimdi oley :38:

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar :3:
kocam şimdi nöbetteymiş, nöbet arkadaşı ona telefonunu vermiş. oda hattını takmış mesaj attı :31: şok oldum "A$K'erim" yazısını görünce :21: mesajlaşıyoruz şimdi oley :38:

Çok sevindim senin adına. doya doya sevdiğini yazarsın.. bende telime ASKerim diye kaydettim :) onlar bizim AŞKerimiz...

günaydınnn kızlarrrrr nasılsnzzzz :)

ben iyiyim tatlım, işteyim güne yoğun başladım bi görüşmeyle .. şimdi ara verdim birazdan bi görüşme daha yaparım saat 1 olunca da hızlıca evime :10: misafirlerim geliyoooooorr:52:

nişanlın çarşıda mı konuşabiliyormusunuz kuzum :31:

ben iyiyim tatlım, işteyim güne yoğun başladım bi görüşmeyle .. şimdi ara verdim birazdan bi görüşme daha yaparım saat 1 olunca da hızlıca evime :10: misafirlerim geliyoooooorr:52:

nişanlın çarşıda mı konuşabiliyormusunuz kuzum :31:

cnmmm senii de yoğunnn bir gün beklio bugnnn neysee vakit hızlıı geçer:1: çıktııı cnmm yeni aradı kahvaltıya gtmişler, menemen yemeyee:1: çok kalabalıktıı ses çoktu pek konuşamadkk şimdi msj atayımm amaaa cepten adını görmekk beni nasıl mutluu etti, açtımm bak medeniyete kavuştkk genee diorumm:1:

Selam kızlar bende yeni geldim aranıza :32:

benim sözlümde askerde şuanda ilk çarşısında ve 12 gün sonra kamerada konuşuyoruz :52:
Kıbrısta asker benim sözlüm.

Allahım herkesi tez vakitte kavuştursun ve sabır versin özlem çook zorr :38::5:

Selam kızlar bende yeni geldim aranıza :32:

benim sözlümde askerde şuanda ilk çarşısında ve 12 gün sonra kamerada konuşuyoruz :52:
Kıbrısta asker benim sözlüm.

Allahım herkesi tez vakitte kavuştursun ve sabır versin özlem çook zorr :38::5:

cnmmm hoşgeldn aramıza.. sizi de Allah kavuştursunn.. inş hepimz sağ salim kavuşuruz askerlermize.. iiki o çarşılar var daa biraz özlem giderebilioruzz :1:

cnmmm hoşgeldn aramıza.. sizi de Allah kavuştursunn.. inş hepimz sağ salim kavuşuruz askerlermize.. iiki o çarşılar var daa biraz özlem giderebilioruzz :1:

hoşbuldum canımm :1: Amiiinnnn inşAllah. Evet o çarşılar iyi olacak bizim daha ilk çarşıydı zaten kıbrısta olduğu için telfonla çok az ve zor konuşuyoruz. Bu çarşı iyi geldi :38:

Back
X