• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Selam kızlar bende yeni geldim aranıza :32:

benim sözlümde askerde şuanda ilk çarşısında ve 12 gün sonra kamerada konuşuyoruz :52:
Kıbrısta asker benim sözlüm.

Allahım herkesi tez vakitte kavuştursun ve sabır versin özlem çook zorr :38::5:

amin tatlm hoş geldin aramıza adın ne neler yapıyorsun askerin nerede:1:istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz :1:

canlarım selam :3: çok kötü bir gece gecirdim dişim beni ağlattı hüngür hüngür ve ta sabah 8 de uyuyabildim 11 gibi askerm aradı arkadaşaından.sesin iyi gelmiyor aşkım dedi anlattım. doktora gittim sonra ilaçları verdi iltihap bitince çekilecek :18: İlk gittiğim hastane 2 dişi çekmek için 200 tl istedi:53: neyse askerimi aradım aşkım böle böle diye k.validemi götürdüğü bir özel diş hekimi varmış k.v anlatmıştı çok memnun kaldım diye.Aşkitellam bana telden tarif etti yolu gittim aah ahh:16: her yerde derdime derman oluyor.Bide çok uykusuz ve kötü bir gece gecirdiğim için kuzucum a neden gec aradın die kızdım terslememe rağmen o özür diledi :31: Aşkım ben özür dilerim lütfen üzülme zaten hastasın dedi bazen kendime çok kızıyorum çok hala akıllanamadım büyümem lazım laf etmeye gelince mangalda kül bırakmıyorum:19: vee günün en güzel kısmı kamerada görüştük gerçi bnm hastane işim geç bittiği için 1 saat falan görebildim yüzünü ama olsun telefonla konuşmak bile o kadar güzelki doya doya...Hoş doyamıyorum ama:25:gayet neşeliydi seni gördüm için nasıl rahatladım dedi.bitanem bnm yaaa:16: sonra nöbet tutarken çok güzel hayaller kurmuş onlardan bahsetti..seviyorum ben bu eşşekimi ya yerim ben onuuu:56: bu hafta cep telefonu alacaktı ama vazgçtik ilk haftadan riske atmayalım dedi önce etrafı kolaçan edeyim nası arıyorlar bakacağım dedi.tamam dedim bende.Birde bugün sevdiceğime ilk defa kendi kazandığım paradan yolladım nasıl hoş bi duyguymuş o da çok mutlu oldu kıyamam şimdi ben onu harcamaya dedi.:21: :1: öyle işte kızlar beşte kalktılar akşam yemeğini yiyelim diye bol bol yesin karnına yemek girsin bari haftada bir gün sabah açık büfe kahvaltı yapmışlar tabağı everest gibi doldurdum görgüsüz gibi yedik halimizi görmeliydin dedi:1::1: dişimin onca mutsuz etme çabalarına rağmen mutluyum ben ya sevdiceğimin güzel gözlerini gördüm:16::16::16::16::16::16::16::16::16::48::109: bütün güzel ikoncuklar bana gelsin :103::119::122::129::128::127:

Son düzenleme:
canlarım selam :3: çok kötü bir gece gecirdim dişim beni ağlattı hüngür hüngür ve ta sabah 8 de uyuyabildim 11 gibi askerm aradı arkadaşaından.sesin iyi gelmiyor aşkım dedi anlattım. doktora gittim sonra ilaçları verdi iltihap bitince çekilecek :18: İlk gittiğim hastane 2 dişi çekmek için 200 tl istedi:53: neyse askerimi aradım aşkım böle böle diye k.validemi götürdüğü bir özel diş hekimi varmış k.v anlatmıştı çok memnun kaldım diye.Aşkitellam bana telden tarif etti yolu gittim aah ahh:16: her yerde derdime derman oluyor.Bide çok uykusuz ve kötü bir gece gecirdiğim için kuzucum a neden gec aradın die kızdım terslememe rağmen o özür diledi :31: Aşkım ben özür dilerim lütfen üzülme zaten hastasın dedi bazen kendime çok kızıyorum çok hala akıllanamadım büyümem lazım laf etmeye gelince mangalda kül bırakmıyorum:19: vee günün en güzel kısmı kamerada görüştük gerçi bnm hastane işim geç bittiği için 1 saat falan görebildim yüzünü ama olsun telefonla konuşmak bile o kadar güzelki doya doya...Hoş doyamıyorum ama:25:gayet neşeliydi seni gördüm için nasıl rahatladım dedi.bitanem bnm yaaa:16: sonra nöbet tutarken çok güzel hayaller kurmuş onlardan bahsetti..seviyorum ben bu eşşekimi ya yerim ben onuuu:56: bu hafta cep telefonu alacaktı ama vazgçtik ilk haftadan riske atmayalım dedi önce etrafı kolaçan edeyim nası arıyorlar bakacağım dedi.tamam dedim bende.Birde bugün sevdiceğime ilk defa kendi kazandığım paradan yolladım nasıl hoş bi duyguymuş o da çok mutlu oldu kıyamam şimdi ben onu harcamaya dedi.:21: :1: öyle işte kızlar beşte kalktılar akşam yemeğini yiyelim diye bol bol yesin karnına yemek girsin bari haftada bir gün sabah açık büfe kahvaltı yapmışlar tabağı everest gibi doldurdum görgüsüz gibi yedik halimizi görmeliydin dedi:1::1: dişimin onca mutsuz etme çabalarına rağmen mutluyum ben ya sevdiceğimin güzel gözlerini gördüm:16::16::16::16::16::16::16::16::16::48::109: bütün güzel ikoncuklar bana gelsin :103::119::122::129::128::127:

cnmmm çarşıı bizee bayaa yaradııı ben de çok mutluyummm mesajlaştık telde konuştkk yaa:1: her çarşıyııı dört gözle beklermm arttt :1: sana daa çok geçmişş olsnnnn amaa çekilsn çok ağrı fln olmuoo zatenn ağrı kesicii fln alıosunn hemennn benim son seferler de öylee olduuu pek ağrım yoktuu..bu mutluluk bizee bayaa yetcekkkk gbiii:52::52::21::1::9:

cnmmm çarşıı bizee bayaa yaradııı ben de çok mutluyummm mesajlaştık telde konuştkk yaa:1: her çarşıyııı dört gözle beklermm arttt :1: sana daa çok geçmişş olsnnnn amaa çekilsn çok ağrı fln olmuoo zatenn ağrı kesicii fln alıosunn hemennn benim son seferler de öylee olduuu pek ağrım yoktuu..bu mutluluk bizee bayaa yetcekkkk gbiii:52::52::21::1::9:

evet tatlım çok moral oldu ben artık çarşının şafağını sayıcam sadece moralimi bozan tek konu var o da cumartesi olan çarşılarda benim çalışıyo olmam :44: bugün hastane için izinliydim her hafta bi hastalık çıkarrım artık hihi:52:

evet tatlım çok moral oldu ben artık çarşının şafağını sayıcam sadece moralimi bozan tek konu var o da cumartesi olan çarşılarda benim çalışıyo olmam :44: bugün hastane için izinliydim her hafta bi hastalık çıkarrım artık hihi:52:

cnmmmm yookk her haftaa cumartesii olmazzz kiii dün de kızlar diolardı ya tatlımm bi hafta cumartesi bi hafta pazar oluomuş sanırımmm:1: ayy çarşı şafağı sayalımmm

$941781_10151649212502682_395020292_n.webp

cnmmmm yookk her haftaa cumartesii olmazzz kiii dün de kızlar diolardı ya tatlımm bi hafta cumartesi bi hafta pazar oluomuş sanırımmm:1: ayy çarşı şafağı sayalımmm

cnmm üstüü yıldızlıı flndıı sanırımmm şekllii en baştan ikinciiydii

bu mu tatlım bu yıldızları bisküviyi un haline getirip bir hamur elde etmiştim onu kalıpla keserek ypıp fırında pişirmiştim tadı gzel olsun die bisküvi tercih ettm :1: kekleride bnm el yapımım pandispanya kullanmıyorum:19: ama sen hazır kek kullanabilirsin :31:

Eki Görüntüle 715094

bu mu tatlım bu yıldızları bisküviyi un haline getirip bir hamur elde etmiştim onu kalıpla keserek ypıp fırında pişirmiştim tadı gzel olsun die bisküvi tercih ettm :1: kekleride bnm el yapımım pandispanya kullanmıyorum:19: ama sen hazır kek kullanabilirsin :31:

cnmmm annemlee bayıldkkk görüntüyeee:1: bisküviyi un hale getrczz hamur elde etcz kalıpla yapcaz pekii kekin üstndeki çikolata nasıl yaptınn bişey daha sorcam bisküviyi hamur elde etmek için ne yaptın sana zahmet onu da anlatsannn:1:

Hu huuu kizlar misafirleri yolladım geldim:9:
Napiyosunuz bakiim:31: siradaki dans iconlari bugün carsi izninde özgürce konusup mesajlasip kameradan birbirini goren ciftlerimize gelsin:8::24::21::32::64::66::62::119::122::118:

Hu huuu kizlar misafirleri yolladım geldim:9:
Napiyosunuz bakiim:31: siradaki dans iconlari bugün carsi izninde özgürce konusup mesajlasip kameradan birbirini goren ciftlerimize gelsin:8::24::21::32::64::66::62::119::122::118:

cnmmm hoşgeldnnnn nası geçtiii günn :) bugn güzeldiii bayaaa:1: yrn da sıraa sizdeeeee :1::52::16:

cnmmm annemlee bayıldkkk görüntüyeee:1: bisküviyi un hale getrczz hamur elde etcz kalıpla yapcaz pekii kekin üstndeki çikolata nasıl yaptınn bişey daha sorcam bisküviyi hamur elde etmek için ne yaptın sana zahmet onu da anlatsannn:1:

Canım sen hazır kekle mi yapacaksın ona göre tarifimi yazayım sana

ykk cnmm hazır keklee yapmamm ben dee

Öyleyse zaman içinde kendime göre yonttuğum tariflerimden bahsedeyim :1:
Önce ben krem şantiyi çırpmakla başlıyorum böylece diğerlerini yapana kadar o dolabın aşağı rafında kıvama geliyor.Kesinlikle dr.oetker krem şanti kullan tatlım bir pakete bir subardağından bir parmak kadar eksik sütü dök bir kaç damla limon da kıvamının güzel olmasını sağlıcaktır.Sonra onu buz dolabına kaldırdık...Gelelim keke...
4 yumurta
3 türk kahvesi fincanı şeker
4 türk kahvesi fincanı un
1 paket kabartma tozu
Yumurtaların akını ve sarısını ayıralım sarıları bir kapta 8 dk kadar çırpalım iyice kabaracak.sonra şekerin hepsini katıp 5 dk daha çırpıyoruz.
Akları kesinlikle büyük bir cam kasede ayrı çırpıyoruz canım bir çimdik tuzla.onuda çırpıyoruz kar gibi olacak kabı eğince dökülmüycek şekilde kıvamı.ve sarıları çırptığımız kaba bu karışımı
ekliyoruz.unu kabartma tozunu elekten beraberce geçirip yumurta karışımımıza ekleyip çırpıyoruz.bundan 10 dakka önce fırını 170 dereceye ayarlıyoruz. kek hamurunu kabartma tozu katıldıktan sonra fazla çırpmayın k.tozu çürüyor yoksa ...1 dk karıştırıp yuvarlak küçük boy tepsi en fazla 18cmlik bir tepsiye yada borcama döküyoruz tabi öncesinde kabımızı katı yağ ile kenarları da olmak üzere yağlıyoruz.yağladıktan sonra bir yemek kaşığı unu eşit şekilde tepsiye serpiştiriyoruz bu kekin yapışmaması için.. ben keki çift kapla tek seferde pişiriyorum o yüzden iple kesmeyi hiç yapmadım.ama yapmak zor değil tam ortadan enine ince iple birden çekerek kesilebiliyor.neyse kabı yağlayıp keki döktük çift kalıba eşit şekilde paylaştırmak sureti ile.ilk 20 dk.fırını açmıyorum sonra bakıyorum kürdanla tavsiyem tam pişmiş renge gelnce çıkarmak çünkü zaten pandisya keki yapı olarak kuru...kekleri çıkarıyoruz pişince soğumaya bırakıyoruz.zor olan krema için tarifim:
7 su b. süt
3 çorba k.un
2 çorba k.nişasta
2 yumurta sarısı
3 su b.toz şeker
2 yemek kaşığı tepeleme kakao
200gr bitter çikolata
Tencereye 7 su bardağı sütü alın.
Üzerine un,nişasta,yumurta sarısı
toz şeker, kakao ilave ederek sürekli çırpma teli karıştırarak bir
krema elde edin.kaynadığı ilk ana kadar sürekli karıştırmak gerekiyor kynadığı zaman 1-2 dakka ocakta kısık ateşte pişecek koyu kıvam alacak arada karıştırmak gerekiyor.eğer iyi karıştırmazsanız pütür pütür oluyor bu durumda mikserle çırpabilirsiniz ama bu seferde kremanın kıvamı cıvıklaşıyo.unutmayn.Kremanın altını kapatır kapatmaz içine bitter tablet çikolatayı atıp karıştırıyoruz içinde eriyor o kremamızı soğurken sık sık kaymaklanmaması için karıştırıyoruz bu arada bir blok petit beurre bisküviyi robotta un haline getiriyoruz iki-üç yemek kaşığı sıvı yag ile yarım çay bardağı sütle yoğurun şekil verecek kıvamda olunca tezgaha fazla geniş olmayan daireler şeklinde yayıp (dairelerin her birinden birer yıldız cıkacak büyüklükte) kalıpla kesiyoruz kalan hamurdan misket büyüküğünde toplar yapıyoruz bunlarıda katı yağ ile yağlanmış tepside tekrar bisküvi gibi olana kadar pişiriyoruz.bu15 dk falan sürüyor.ve herşey hazır sıra süslemede :
keki servis tepsisine alıp şırınga yardımı ile içine yarım su bardağı ılık sütü heryerine enjekte ediyruz özellikle kenarlara .sonra araya yaptığımız kakaolu kremadan sürüyoruz fazla kenarlara yaklaşmadan. iknci keki de koyup şırınga ile aynı şekilde ıslatıyoruz ... kekin yan duvarlarına bolca krem şantiden yağlıyoruz artık elimizi daha hızlı çalıştırmamız gerekiyor krem şanti işleme gecti çünkü.2-3 yemek kaşığı krem şanti alıkoyuyoruz süsleme için.bu arada fırında pişen bisküvileri unutmayın.kenarları yağlayıp keki kendi ekseninde çevirerek şeklinin düzgün olmasını sağlıyoruz.kaldı pastanın tepesi,Eki Görüntüle 715227 kakaolu kremamızdan ayırmıştık onu da tepesine yağlyoruz bu durumda yan duvarlarla tepenin birleşim noktasında 2 krema biraz alaş bulaş olabilr dikkat etmek lazım bu kötü görüntüyü kapatmak için birleşim yerlerine bolca hindistan cevizi yada çekilmiş antep fıstığı koyuyoruz daire şeklinde.sonra fırından çıkan yıldızlarla ve toplarla süslüyoruz süsleme kısmı sizin hayal gücünüze kalmış ayrıdımız krem şantiden sıkacakla şekiller yapıyoruz.pastamız hazır kıyısını köşesini temizliyoruz hooop dolaba orta raflarda en az 6 saat bekliyor kendini topluyor.AFİYET OLSUN ALLAH ASKERLERİMİZLE YEMEYİ NASİP ETSİN:56::56::56:
NOT:Bu anlatım bana ait olup karşıdaki kişinin hiç mutfağa girmeyen biri olduğu varsayılarak yazılmıştır.O yüzden çok detaylı:1:

Son düzenleme:
Back
X