351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Arazide bisey yapmiyacaklarmis bol bol nobet tutacaklarmis yatacaklarmis:44: sabah 8de kalkacagiz ohh diyor:31: mutsuz degil arazi olacagindan insallah sorunsuz biter bu arazi meselesi.. esim kimse kalmayacak kislada dedi onunda gorevi var ama gidecek yinede:31:

aynenn cnmm bişey yapılmıyckmişşş, nişanlım da öyle söyledi.. onları götrmemişlerr, burda birlikte kalanlar da oldu.. meselaa sorunu olanlarn ilaçlarndn fln sorumlu olcklarmışş o tarz görevlerde vermişler.. zatenn ordaa seni de arar, tel götüren de çok olmuştr.. böylee böylee btckk inşşş

aynenn cnmm bişey yapılmıyckmişşş, nişanlım da öyle söyledi.. onları götrmemişlerr, burda birlikte kalanlar da oldu.. meselaa sorunu olanlarn ilaçlarndn fln sorumlu olcklarmışş o tarz görevlerde vermişler.. zatenn ordaa seni de arar, tel götüren de çok olmuştr.. böylee böylee btckk inşşş

Belki arar canim uzun konusamayiz heralde ama bu aralar yaptigi gibi nobetlerde birinin telefonunu alabilirse mesajlasiriz:31: "araziden geldiğimde safak 16 gun atmis olacak" diye seviniyor:26:

Belki arar canim uzun konusamayiz heralde ama bu aralar yaptigi gibi nobetlerde birinin telefonunu alabilirse mesajlasiriz:31: "araziden geldiğimde safak 16 gun atmis olacak" diye seviniyor:26:

evtt cnmmm ama olsun sesini duymaktaa yeter.. 16 gün mü kalcklar? nişanlımın birliği 21 gün kalckmış.. haziran daa btseydiii bişey kalmıyck gbi gelio bnaa

cnmmm dahaa ii olmuşş erken gelsin daha rahat konuşursnzz :) ikimzdeen başka da kmsee yok, kızlar nerdelerrr acabaa:1:

Ayy evet ya kimse yok bu gece:1: bende kalkamadim kayinvalidelerden:51: israrlar israrlarrrr:6:

kızlar selamm bugün bana araba çarpıyordu saliselerle kurtardım üstelk nişanlımda telefondaydı:53:

Son düzenleme:
Oyyy gecmis olsun kuzum:53: nisanlininda akli kalmistir sende simdi:26:

aynen kaldırıma adımımı attım paralel gidiyorum kaldırıma aşağısına ayağımı koydum yanımdan hızlıca bir araba geçti salise ya...ayağım altında kalabilridi beni altına alabilirdi o derece yani o kadar korktum ki tamda telefonda konuşuyoduk şimdi tembihleyip duruyo:26:

aynen kaldırıma adımımı attım paralel gidiyorum kaldırıma aşağısına ayağımı koydum yanımdan hızlıca bir araba geçti salise ya...ayağım altında kalabilridi beni altına alabilirdi o derece yani o kadar korktum ki tamda telefonda konuşuyoduk şimdi tembihleyip duruyo:26:

Kaldirima o kadar yakin niye geciyor ki bu bu sürücü:19: canim iyi atlatmissin gecti bisey olmadi cok şükür:31:

Back
X