351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

kızlar bireysel emekliliğe başvurmayı düşünüyorum devletin %25 katkısını değerlendirmek için:44:. sizden yaptıran var mı öneren var mı ne dersinizzz
Canım benim özel sigortadan emekliliğim var.Üniversite bitinceye denk geliyo.Üniversite bitince bi nevi mezun olcam.Hak ettim ama yani:27: Neyse.Elbet katkısı olur.Sen yine de bi iyice araştır.Ama iyi olur diye düşünmekteyim.

canım, ama bu kadar hayatını etkilemesin, güzel güzel derslerini çalış çocuğum sen :29: sıkılınca bunalınca gel buraya stresini alırız senin :24:

Timam egelim:1: Ben bu topicin delisi olcam gidiş geliş valla:27::52:

daha görevleri belli olmamış canım umarım herşey yolunda gider araştırdığım kadarıyla mutki ve hizana tehlikeli diyorlardı nişanlımda yok değil diyor tabi beni korkutmamak için mi diyor bilmiyorum offf

Gider gider her şey yolunda gider , iyi düşün canım, biz hepimiz burda dua ediyoruz merak etme sen güçlerimizi birleştirdik:16:
şimdi ayrıca her şey değişti, barış süreci falan 1-2 ay öncesiyle şu an hiçbir şey aynı değil. 2 ay öncesinin durumlarına fikirlerine söylenenlerine göre hareket etme. için rahat olsun. sadece yorulacaklar, sıkılacaklar, özleyecekler... bu da çok normal. bunun dışında hayat tehlikesi falan gibi şeyler aklına bile getirme sakın:20:

Canım benim özel sigortadan emekliliğim var.Üniversite bitinceye denk geliyo.Üniversite bitince bi nevi mezun olcam.Hak ettim ama yani:27: Neyse.Elbet katkısı olur.Sen yine de bi iyice araştır.Ama iyi olur diye düşünmekteyim.

Timam egelim:1: Ben bu topicin delisi olcam gidiş geliş valla:27::52:

heehheehhe valla hakettin üniv bitirmek kolay mı :D
evet iyi araştırmak gerek daha hiç bi bilgim yok ama herkes gaz veriyo

Şafaktan ve anlayışsız müşterilerden tasarımın 5dklık bi iş gibi algılanmasından şikayetçiyim nerde bu devlettt:47::1:

şafaktan bende şikayetçiyim, gitsin gözümün önünden :kkk: müşteriler konusunda haklısın canım ya :31:

beni yine uykum geldi, iki gündür bu saatlere uykum geliyor niye ki :27:

ben yine sevdiceğimle buluşacağım diye heyecanlanıp süslendiğim günler gibi olmak istiyorum:12:

ben işyerindeyken, akşamüstü "eve gidince ne yemek yapsam, patates kaldı mı acaba evde, dur ben bi kocişimi arayayım da canı ne yemek istiyormuş bi sorayım" telaşına düştüğüm günleri istiyorum :ssz:

Back
X